K

Yüzbaşı
02 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
62 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
K
13 yıl
Hdmi Çıkışlı Sistem Tavsiyesi-Acil
Arkadaşlar akşamüstü gidicem bilgisayarcıma bana üstünde hdmi çıkışı olan.hdd nin çok önemli olmadığı en az 2gb ram i olan ve bütün fm ve cm serilerini rahat rahat oynayabileceğim bir sistem tavsiyesi bekliyorum fiyatı en minimumda tutmaya çalışalım.
:Herkeze teşekkürler iyi forumlar
K
13 yıl
Masaüstü için yardım
Arkadaşlar masaüstü pc almak istiyorum daha doğrusu sadece kasa olarak almak istiyorum sharp 82 ekran lcd var bende hdmi ile de ona bağlamak istiyorum.
Ama pek fazla bilgim yok toplama olarak.
kısacası ekran kartında hdmi bağlantısı olması şart - en az 2gb dd2 olması şart - dvd-rom - fln istiyorum oyun oynamıyorum sadece fm serisi oynuyorum internette gezinip film video fln izliycem.Hdd nin 120gb fln olması gayet yeterli hatta 80gb bile yeterli bana.
En minimum fiyatta ne alabilirim bilen arkadaşlar listesini ve ortalama fiyat söyleyebilirlerse bende burdan(manisadayım)temin etmeye çalışıcam.
Şimdiden herkeze teşekkürler iyi forumlar...
K
14 yıl
Casper Webcam 2008 - Driver Sorunu Sp3 uymuyor
Arkadaşlar casper 2008 model webcam im var driver cd si yok driverbuldum bir çok fakat hiç biri sp3 uyumlu değil arkadaşlar yardım bekliyorum kafayı yemek üzereyim sp3 uyumlu driver linklerinizi bekliyorum cidden 2 gündür fena oldum ya
K
14 yıl
TCP/iP Ağı Aktarımı Yüklü Değil?
Evet arkadaşlar olay şu ki benim xp sp3 idi ve casper webcam i kurmak için bunu sp2 ye düşürdüm ekle-kaldır dan direkt sp3 ü sildim sp2 oldu sorunsuz bi şekilde yükledim webcam programını kullandım fakat internetimde sp3 iken hiçbir sorun yoktu ama sp2 olduğu anda pc ilk açıldığında TCP/iP Ağı Aktarımı Yüklü Değil hatasını aldım ve sınırlı bağlantı fln yazıyor şimdi beceremedim ya yapmayı bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim herkeze iyi forumlar
K
14 yıl
Vücut GEliştirme Programı
Arkadaşlar 15gün önce adaptasyon için program çıkarttı salondaki antrenör fakat şimdi işten çıktı gelen adamıda tanıyorum çok büyük problemler yaşadım adamla değil gidip adamla konuşmak göz göze bile gelse her an bi arıza çıkabilir neyse şimdi size adaptasyon programını yazıcam ve bu programı daha iyi hale getirmek için bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiycem

önceki antrenör 2 günlükvermişti 1gün bi kas grupları diğer gün başka böylelikle dinlenme daha iyi oluyordu.
Not:yazısı çok kötüydü bazı hareketlerin isimlerini yanlış yazmış olabilirim.

1. Gün: Bench Press - Leg Press - Behind Pull Down - Leg Extansion - Front Pulldown - Calf - Biceps - mekik.

2. Gün: Behind Neck press - Leg curl - front neck press - abdvatron? xD - Rowing machine - adduetron - triceps - ters mekik

arkadaşlar ayaklar benim için fazla önemli değil o yüzden ayakları 2 şer set olarak yapıyordum.

Sizce bunu birleştirip bi kaç hareket daha mı ekliyim?[çok mu ağır olur?]

Yoksa gene 2 gün e ayırıp bu hareketlere bir kaç hareket daha mı ekliyim?

Yardımlarınıza açığım arkadaşlar
K
14 yıl
ps2 oyunun orjinal olduğunu nasıl anlarız?
Arkadaşlar ps3 te ps2 oyunu oynayamayı araştırdım 120gb slim pal makinayla oynanıyor zannedersem ve mortal kombat serileri sony nin ps3 te oynanıcak ps2 oyunları listesine koymuş.
fakat alacağım ps2 oyununun orjinal ve hangi bölge kodlu olduğunu nasıl anlıyıcam şimdiden herkeze teşekkürler.
K
14 yıl
COD Nazi Zombie -
Arkadaşlar ben sık sık nazi zombi oynuyorum geceleri felan varsa oynamak isteyen birlikte felan
psn: ygtavsar ekleyin oynarız zaten mw2 oynamıyorum full world at war oynuyorum beklerim herkezi yeniyim daha
K
14 yıl
ACİL YARDIM PS3 üm HDMİ dan sonra SCART lı TV de GÖSTERMİYOR
ARkadaşlar cümletten iyi forumlar.

PS3 ü mü geçen gün arkadaşıma verdim samsung hd ready tv sinden hdmi lı olarak kullanıyordu ben geri aldım sonra benim tv tüplü hdmi giriş yok normal olarak takıyorum scart ı malesef çalışmıyor daha doğrusu göstermiyor bişey sonra gittim arkadaşın başka samsung tv ye ona hdmi taktık gösteriyor sonra onu çıkarıp scart taktık hemen o anda onda göstermiyor acaba bunun sebebi ne olabilir acil cevap bekliyorum ps3 ü makinanın üstünden sıfırlama şansımız yokmu?
K
14 yıl
Müzik Seti Alıcam Yardımlarınızı Bekliyorum
Arkadaşlar öncelikle herkeze iyi forumlar...

Müzik Seti almaya karar verdim elimde ortalama 300-400TL arası bir imkan var öncelikle ''0'' olmasını istiyorum ayrıca 5+1 tarzında bişey de değil normal sağ sol hoparlörlü ortada cd - kaset - fm radyo bölümleri felan olanlardan.

Güzel ses versin istiyorum birde daha sonradan TV ye bağlıycam o özelliğide olursa iyi olur öyle bass ı nın gümbür gümbür olmasınada gerek yok.

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=121211

bunu beğendim ama boyutlar çok ufak gibi geldi şahsen.

varsa başka önerebilceğiniz arkadaşlar nasipse bu haftaiçinde almayı düşünüyorum.
K
15 yıl
NFS Most Wanted Torrent ten indirmek
Arkadaşlar torrent in programını indirim ama nasıl nfs mw yi indiricem bilmiyorum yardım edebilicek arkadaş varmı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.