D

Yarbay
24 Ağustos 2001
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
28 üye
Görüntülenme (?)
214 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
6 yıl
2017\u0027ni ENLERİ(SICAK FIRSATLARI)
HERKESE HAYRLI SENLER.

Hersene sonunda düzenli olarak açılırdı, bu sene kimse el atmadı sanırım.

2017'nin EN SICAK FIRSATI konusunu açayım dedim.

Aklıma gelenleri yazayım, ne yakalamışız ne kaçırmışız görelim

1. Akbank Axess mobil uygulama çıkmasıyla her alışverişe 20 chip para kampanyası.
2. Carrefourdan kargo dahil 102.5 a Arzum blander seti : 100 carrefour puan ve 15 Worldpuan.
D
8 yıl
Sym fiddle 2 125s Orijinal ön cam demirlerine ihtiyacı olan var mı?
Sym fiddle 2 125s Orijinal ön cam demirlerine ihtiyacı olan var mı?

Daha önce kullandığım motorun ön camı kırılmış demirleri boşta duruyordu, ben de söktüm bir kenarda boşuna duruyor. İhtiyacı olan varsa gelsin vereyim.

İstanbul Beyoğlu.

< Resime gitmek için tıklayın >
D
8 yıl
Meizu M2 mini sustu, yardım edebilecek var mı?
M2 mini cihaza Bu konuda anlatıldığı gibi, daha önce 4.5.3i Türkçe rom kurdum. daha sonra güncel rom çıkmış diyeBuradaki romu aynı şekilde kurmaya çalışırken cihaz kapandı ve açılmıyor. Sanırım yanlış rom kurmaya çalıştım. Cihaz Hiç tepki vermiyor.Ses açma + açma, ne açma tuşuyla tık yok. Belki Sp Flahtool ile rom atabilirim diye düşündüm ama hiç Sp Flash tool romu bulamaıdım m2 mini için. Bana yardımcı olabilecek var mı? Cihaz öldü mü yoksa?
D
9 yıl
İocean Rock (M6752)
Güzel bir cihaza benziyor. Özellikeri için Tıklayınız.

Perşembe günü 159.99 $'dan satılacakmış. Bilgi için Tıklayınız.

Konumuz da hayırlı olsun
D
10 yıl
sabah sabah kaza yaptım :(
tam evimin olduğu köşede yolları süpüren araç geri geri gelip motoruma vurdu. Köşeden döndüm önümdeydi. 4. 5 metre daha gitse sokağıma gireceğim. Önümde görünce durdum gitsin diye beklerken birden durup geri gelmeye başladı. Bağırmami aracın sesinden duymadı, geri de kaçamadım. Küt diye vurdu kırdı. amirleri geldi. fotoğraf falan çektik. Birazdan form dolduracağız. sizce sigorta falan karşılar mi? Kim hatalı?
D
10 yıl
150-200 TL ARASI TABLET TAVİSYESİ
Arkadaşlar şu ucuz tabletlerden sorun çıkartmayacak 150-200 TL. civarında bi tane öneri istiyorum.
Kullanıpta memnun kalan, servise işi düşüp sorun yaşamayan varsa marka model söylerse sevinirim.
D
10 yıl
Maxem SL-45 lt arka çanta nasıldır?
Arkadaşlar ŞU LİNKTEKİ maxem SL-45 lt arka çanta nasıldır? Kullanan bilen arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.
D
10 yıl
Kymco Dink200i ile yeniden aranızdayım :))
DH Motorcu kardeşlerim : 2013 model, Beyaz, 2900kmde, KYMCO DİNK200İ alarak yeniden aranızdayım. Çok heyecanlı ve mutluyum. Tam istediğim gibi bir makine.

Gelişmeler gelecek...

22.04.2014

İlk kullanım sonunda izlenimlerime göre çok rahat, konforlu, yumuşak bir motor olduğu. Agility City 125 deki atarabasında gibi his kesinlikle yok.

Kymco agility city 125 ve sym fiddle 2 125s'den sonra resmen eşşekten ata geçmiş gibi hissettim.

Tepkileri çok seri, Gaza dokunur dokunmaz fırlıyor. Çok rahat 60-70 e çıkıyor, hissetmiyorsun bile. Ne ara bu kadar hızlandım diyorsun.

Yokuş falan vızırtı geliyor, fiddle 2'yle motorun kıçını yırtarak çıktığı yerde sanki normal yolda gider gibi hissettim.

Maxi skuter deneyimini 175 ccde ilk defa yaşamak, tam istediğim gibi oldu. Ne fazla ne az.

Benim de en çok merak ettiğim yakıt sarfiyatı. 3000 bakımından sonra tam bir ölçüm yapacağım. İnşallah bu kez beni üzmez. Tahminim enjeksiyonlu oluşu ve cc olarak fazla olmayışı ve havalarında ısınması münasebetiyle beklediğim değerleri yakalarım.

Lastikleri orijinal üzerinde gelen. Islak yol durumunu yağmur yağınca test edeceğim ancak bugün ışıklarda fazla hızlı değilken ani fren yaptım deneme amaçlı, biraz kayıp gitti motor. Sanırım lastik konusunda beni üzebilir.

Tekerlekler fazla küçük sayılmaz. Özellikle ön tekerin 13" ve kalın oluşu iyi, ufak tefek çukurda denge hemen bozulmaz. Arka 12" ancak kalın teker kullanılmış olması yol tutuşunu arttırır.

DH'da başka bu makineden kullanan varsa katkı veririse güzel bir başlık olur.

Gelişmeler gelecek...

23.04.2014

Sele altı bağajı epey geniş. Çene açılır LS2 L beden kaskımı ve sağına soluna eldiven, el çantası, silme bezi vs gibi küçük şeyleri de alıyor. Kaskı elime alıp eve çıkarmak veya dışarda bir yerde yanımda dolaştırmak zorunda kalmıyorum. Henüz arka çanta da almadığım için iyi oldu.

Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
D
10 yıl
En az yakan Scooter tavsiyesi
Biliyorum çoğunuz PCX diyecek ama başka alternatif var mı bunu bilmek istiyorum.
Bütçe : 5000 Tl.

Sanırım Yamaha D'elight de çok az yakan bi Scooter ama boyutları çok küçük gelir.

Fazla yol yapmıyorum ama yakıt tüketimi sebebiyle fazla gezemiyorum. Günlük işe git-gel 10 km. gibi yol yapıyorum. Daha önce kullandığım Kymco Agility city 125 100km/3.5lt yakıt tüketimi vardı. Şu an kullandığım Sym Fiddle 2 125S rodajda oluşundan sanırım 100km de 4 ltden fazla tüketiyor.


Yolumda iniş çıkış, dur kalk çok oluyor. Ve motoru çalıltırıp sadece 5 km gidip kapatıyorum, bununda etkisi oluyordur muhakkak ama yinede fazla yakıyor bu meret. 100kmde 2 litre fazla yaksa 10 lira ederki bu meblağ toplamda iyi bir scooterin aradaki fiyat farkını amorti eder ve hemde iyi bir Scootere binmiş olurum.



Bu şekilde düşünmeye devam edersem Fiddle'i satıp üstüne biraz daha ekleyebilirsem 2.el bi Honda PCX alabilirim. Siz ne dersiniz?
D
10 yıl
Sym Fiddle 2 125S alarak yeniden iki teker üstündeyim.
Geçen haziranda vedalaştığım Kymco Agility City 125den sonra, imkanların ancak oluşmasıyla sym fiddle 2 125S alarak tekrar iki teker üstüneki yerimi aldım.

Doğrusu çok özlemişim demir atı.

Aldığım makine kırmızı. Bundan dolayı Kızılcık ismini verdim.
2013 model, 2014 ocak cıkışlı. Alan kişi henüz seksenli kilometrelerde düşerek parmağını kırınca(geçmiş olsun) satma kararı almış. Nasip bana denk geldi.

Motorda düşmeden dolayı bir iki parçada kırık ve sağ tarafta çizikler var. Ayrıca ön camı da komple kırılmış. Ben de demirlerini de söktüm öyle kullanıyorum. Bunun haricinde ben bir sıkıntı göremedim. 300 rodaj bakımında detaylı inceleteceğim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.