Ü

Çavuş
27 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Ü
14 yıl
security tool programından nasıl kurtulabilirim?
bilgisayarımda security tool diye bir program var ve kurtulamıyorum. hiçbir office dosyam çalışmıyor, program ekle kaldır ve güvenli kip çalışmıyor. bundan nasıl kurtulabilirim?

< Resime gitmek için tıklayın >
Ü
14 yıl
YARDIM - Security tool diye bir şey bulaştı kurtulamıyorum
< Resime gitmek için tıklayın >

arkadaşlar, şu üstteki resimde çalışan şey bulaştı bilgisayarıma ve temizleyemiyorum.

ne regedit'e ne gpedit'te ne program ekle kaldıra ne de güvenli kipe girebiliyorum. bu illetten nasıl kurtulacağımı bilen varsa anlatabilir mi?

yeniden sistem yüklemek istemiyorum. şimdiden teşekkürler...
Ü
14 yıl
CDR 500 CD / RADIO ARIYORUM...
TEMİZ VE ÇALIŞIR DURUMDA OPEL CDR 500 CD / RADIO NERDEN BULABİLİRİM?

< Resime gitmek için tıklayın >
Ü
14 yıl
Oyunda herşey çok hızlı hareket ediyor... YARDIM
Selamlar,

vistadayken ya da windows 7 deyken yaşamadığım bir sorunu windowsXP pro SP3 te yaşamaya başladım. oyunu çalıştırıyorum ve herşey çok hızlı hareket ediyor. menü geçişleri olsun oyun oynarken oyuncuların hareketleri ve koşuları olsun herşey çok hızlı... oyundan hiçbirşey anlaşılmıyor.

AMD 4400+ işlemci, 2GB RAM ve 9600GT SLI sistemim var. son sürücüler yüklü. nedenini bir türlü çözemedim. yardımlarınızı bekliyorum.
Ü
14 yıl
2003 model Opel Astra 1.6 Sedan aracıma LPG taktırıcam ama...
2003 model Opel Astra 1.6 Sedan aracıma LPG taktırıcam ama kararsız kaldım.

piyasada bu işi yapan pek çok marka var ve kime sorsam kendi kullandığını önermekte.

zavoli, brc, atiker, ramses, vb...

aynı aracı olupta lpg sistem kullanan arkadaşların görüşlerini merak ediyorum.
paylaşırsanız memnun olurum. saygılar
Ü
15 yıl
Uzak Masaüstü Bağlantısından kopyalama yapmak..??
selamlar

sorunum şu:
Kendi PC imden uzak masaüstü bağlantısı ile başka bir bilgisayara bağlanıyorum. orada çalışma yaptığım belgenin içerisindeki tabloları ya da herhangi bir text yazıyı kopyalayıp kendi bilgisayarımda ki uygun formatta bulunan dosyanın içerisine yapıştıramıyorum. daha önceden yapabiliyordum. fakat bugün beni delirtti ve bir türlü çözüm bulamadım. Uzak Masaüstü Bağlantısındaki Seçeneklerde bulunan yerel kaynaklardaki printerlar ve pano kutucukları işaretli.

yardımcı olabilirseniz süper olur. saygılar
Ü
15 yıl
2 x GeCube 512Mb HD4870 ve AGEIA PhysX ???
merhaba arkadaşlar

şuan kullanmakta olduğum crossfire sistemime ek olarak AGEIA PhysX Accelerator kart takmak istiyorum. sizce bir faydası olur mu? yani nVidia da üst model bir kart ve PhysX kartı kullanırken hardware bir hızlandırma oluyor. acaba aTi 'yle beraberde bu şekilde çalışıyor mu bilmiyorum. bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

saygılar
Ü
15 yıl
MSI P7N SLI anakartımda sorun yaşıyorum...
slm arkadaşlar

anakartım garantiden değişmiş olarak geri döndü ve tüm parçalarımın montajını yaptıktan sonra monitörümden hiç görüntü alamıyorum.

kullandığım parçalar aşağıda ki gibidir.

fsp blueStorm II 500watt psu
intel E6750 işlemci
OCz 2x2gb 800mhz sli ram
zotac 9800gt amp ekran kartı
seagate 160gb sata disk
ve msi p7n sli platinum anakart

power düğmesine bastığımda sistem açılıyor, tüm fanlar dönüyor fakat görüntü gelmiyor. sadece klavyemin ışıkları yanıp sönüyor. ne bir biip sesi nede başka bir işaret yok. sadece klavyemin ışıkları yanıp sönüyor.

Sorun sizce ne olabilir??
Ü
15 yıl
Bildiğiniz iyi bir güvenlik kamerası markası var mıdır?
Bildiğiniz iyi bir güvenlik kamerası markası var mıdır?

piyasada kolay bulunup satın alınabilen bir marka olursa çok daha iyi olur...
Ü
15 yıl
Hepsiburada.com dan aldığım anakartım 2. el...
merhaba arkadaşlar. 25.01.2009 tarihindeki siparişim bugün elime geçti ve kutuyu açaraçmaz ilk ohaa mı dedim. kutudan çıkan ram kutusuzdu. hadi oem ram aldığım içindir diye geçiştirdim ama insan hava kabarcıklı poşete falan sarar en azından. şimdilik lojistik sıfır puanı aldı. kutudan çıkan anakartımı elime aldığımda ilk farkettiğim anakartın poşetiydi. poşetin bir kısmı yırtık ve kullanılmışlığı vardı. olabilir dedim ve kutudan diğer aparatların yani sata & ide, vs... kabloların da çıkmadığını farkettim. kutudaki kasa arkasına takılan saç panelin anakartıma uygun olmadığını farkettim. giriş ve çıkış delikleri anakartımınkilerle uyuşmuyordu. allahtan orjinal driver cd'sini ve kitapçığını yollamışlar. neyse, anakartın sağına soluna baktığımda kasaya montajı esnasında vidaların gireceği deliklerde aşınma farkettim. birde anakartımın lga775 soketindeki beyaz kağıt korumasından bahsedeyim. plastik koruyucu yerine beyaz bir kağıtla pinleri muhafaza etmişler. fabrika çıkışı böyleydi heralde . artık işgillenmemek elimde değildi ve hemen datagate bilgisayardan servis kontrolü yaptırdım. anakartın daha önceden servis kaydı olduğunu ve sorununun giderilip tekrar d-markete geri gönderildiği belirtildi. sonra hepsiburada.com u aradım. durumu izah ettikten sonra karşımdaki müşteri temsilcisi beyfendi bana, servis ürünüyle yeni ürünün karışmış olma ihtimalinden bahsetti. ram konusunda da arkadaşların hatası vardır falan filan dedi. ürünü geri yollamamı ve sorunun giderileceği söyledi. aldığım anakart ikinci el ama çalışıyor. daha önceden yine bu siteden aldığım hatrı sayılır fiyattaki bir ekran kartında da bu sorun başıma gelmişti. fakat bu sefer kart bozuktu. fanı tozlu ve vidalama yeri yamuktu. onun geri iadesini hemen almışlardı. benzer bir olay arkadaşımın başına PSU aldığında gelmiş. yine hepsiburada.com....

olayla ilgili bir kaç resim çektim. kendi sitemde yayınlamaktayım. reklam içerikli hiçbirşey yoktur. sadece bu olayla ilgili bir index hazırladım.www.unaluludag.com


< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.