M

Binbaşı
26 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
22 üye
Görüntülenme (?)
94 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
10 yıl
Türkiye Xbox One Etkinlikleri Görüş Video ve Fotoğraf Paylaşım Konusu
Merhaba arkadaşlar İstanbul ve Ankara 'da yapılan oyun basınımızdan farklı editörlerin katılımıyla renkli geçtiğine inandığım bu etkinliklerden hiçbirisine katılamadım (Başka şehirden gelen misafirim olması sebebiyle)
Bu etkinliklere katılan arkadaşlardan bilhassa kendi çektikleri fotoları , videoları etkinlikler hakkında görüşlerini ve izlenimlerini de ekleyerek paylaşmalarını rica edicem.

Yorumlarınızı bizlerle paylaşın.
M
10 yıl
Bölümsonucanavarı.com da Kayıp Xbox Exc (Gamescom) Değerlendirmeleri ve Sebepleri (Cevap için Talha Aynacı\u0027ya Teşekkür Ederim)
Bölümsonucanavarı.com un donanımhaber e bağlı bir site olduğunu düşünürsek bu başlık altında cevap bulmayı umduğumu baştan belirtelim.

BSC eskiden eksiksiz tüm videolarını izlediğim bir siteydi son 1 yıldır Talha Aynacı kardeşimizin videoları hariç pek fazla birşey izlemiyorum.Bunun uzun uzun sebeplerini yazmıcam ama kısaca belirteyim bazı editörleri haber yapma şekli ve objektiflik konusunda güven kaybı yaşamam.


Asıl beni üzen ise bugün farkettiğim bir husus. Bu husus şuydu bsc video incelemelerine bakarken gamescom oyun değerlendirmeleri arasına fuarda oynanabilen veya sunumu yapılan bir çok oyun için hazırlanan videolar içerisinde xbox exc oyunların yer almaması

Talha ve Gökhan kardeşimizin objektifliğinden şüphem yok.Zaten dediğim gibi Talha olmasa BSC yi pek ziyaret etmem.En kaliteli incelemeler ve videolar onun elinden çıkanlar oluyor ayrıca (Bence)

Bu konuda birileri aydınlatsın bizi lütfen.


http://www.bolumsonucanavari.com/?pidx=16&pgidx=0&f1id=&f2id=&mod=
M
10 yıl
Resident Evil™ 1, 2, 3 ile ilgili soru
Türkiye Psn den Resident Evil™ 1, 2, 3 paketini alacaktım açıklamalarda

"PSP® (PlayStation®Portable) ve PlayStation®3 ile uyumludur." yazıyor
ama bu açıklamalara ek olarak aşağıdaki notu da eklemişler

"Bu pakette Resident Evil™ 1, Resident Evil™ 2 ve Resident Evil™ 3 bulunmaktadır. Resident Evil™ 2 ve 3'ün ABD NTSC sürümü olduğunu lütfen unutmayın"

Psnden bu paketi alsam çalışmama gibi bir durum olabilir mi?
M
11 yıl
Amazon.com dan alışveriş hakkında birkaç bilgi
Yazdıklarım amazon.com için amazon.de veya amazon.co.uk hakkında bilgim yok.

yanlışım yoksa ne alırsanız alın en az 25 $ a yakın kargo var daha sonraki eklenen her oyun için (oyun örneğinni vereyim bunun için soruluyor sanırım) yaklaşık 3 dolar ekleniyor.

mesela 2 tane xbox one oyunu 2 adette xbox 360 oyunu sipariş ettiniz.

resimde görüldüğü gibi 154 $ olan (yaklaşık 150 $ daha fazlasında vergi ekleyecektir) bu 4 oyun muhtemelen 3 ayrı paket olarak DHL kurye ile gönderilecektir eğer haftasonuna kalmazsa 3 günde elinizde oluyor.Gümrük parası almamalarına rağmen takılırsa benim 1 siparişimde olmuştu masraf alınmıyor sadece sizden kimlik örneğini ve gümrüğe takılan ürününüzü almak için vekalet istiyorlar(mailinize gelen formlar dolduruluyor noterlik bir şey değil) onlar işlemi sizin yerinize hallediyor.

Özellikle farklı zamanda çıkacak oyunları seçtim çünkü bu tarz alımlar en hesaplı ve mantıklı olan mesela Elder Scrolls V: Skyrim , Batman: Arkham City (Game of the Year Edition) bu 2 oyunu hemen şimdi alsanız(kargo 28$) daha sonra xbox one aldım Ryse: Son of Rome Day One Edition alayım deseniz (kargo 25 $) sonra 2014 ilkbaharda çıkacak Titanfall oyununu alayım deseniz (kargo 25$) toplam 78 $ ödemeniz gerekmekte ama ayrı ayrı değilde hepsini tek seferde alırsanız (78-33=45 $) 45 $ kârınız olacaktır.

Elder Scrolls V: Skyrim + Batman: Arkham City (Game of the Year Edition) hemen gönderilecektir.

Ryse: Son of Rome Day One Edition Kasım ayında xbox one ın çıkışıyla gönderilecektir.

Titanfall ise 2014 ilkbaharında oyun çıkışında gönderielecektir

Oyun yanlış hatırlamıyorsam pre-orderlarda oyun çıkınca para kesiliyor paypal hesabınızdan.Ayrıca pre order ın ekstraları da cabası.

< Resime gitmek için tıklayın >

konsol siparişlerine de gelirsek hiç konsol siparişim olmadı ama amazonun aşağıda gözüktüğü gibi 25 $ kargoya ek olarak sadece 136 $ ekstra vergi bedeli kestiğini ve bunu aşarsa sizden ekstra masraf almadığını ama az olursa kesilen tutatın iade edildiğini biliyorum.(300 $ a kulaklık alan arkadaşımın dediğine göre)

< Resime gitmek için tıklayın >


Gümrüğe takılırsa doldurulacak form

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >










-------------------------------------------------

Bazı ürünlerde ağağıdaki gibi "Some of the items in your order cannot be shipped to the selected address. Please select a new address to see your estimated order total." yazan bir uyarı çıkar bu bize sepetimizdeki ürünlerden birisinin Türkiye'ye gönderisinin yapılmadığını gösterir.

< Resime gitmek için tıklayın >
M
11 yıl
Bolumsonucanavari.com da Neler Oluyor
< Resime gitmek için tıklayın >

http://www.bolumsonucanavari.com/e32013Haberdetayi-Crytekin_Ryse_Adli_Oyununda_Skandal-8-39149.htm

Evet ne yazık ki Talha Aynacı,Ersin Kılıç,Gökhan Yılmaz gibi değerli ve yorumlarına güvendiğimiz arkadaşların yanında son zamanlarda saçma sapan yorumlarından anlaşılacağı üzere objektifliğini yitirmiş ya da hiçbir zaman objektif olamamış arkadaşlar BSC de etkin duruma gelmiştir.

E3 zamanında bir çok haber ortaya çıkıyor ama nedense Alkan ADAKANER gibi seçici arkadaşlar birçoğunun kaynağı Neogaf Forumu olan (Senin benim gibi kişilerin yorumlarını paylaştığı forum-DH gibi) bu haberleri tereddütsüz ve hızlıca yayınlarken 2 gün önce yayınlanan yeni xbox achievement sistemi hakkında haber dahi girme gereksinimi duyulmuyor( Kotaku.com da en üstte)
Bknz:
-http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Microsoft_Gelistiricilere_Yalan_mi_Soyletiyor-38919.htm
-Kesinliği belli olmayan şeyler hakkında "Xbox One'ın Live Sistemi Türkiye'de Çalışmayacak" gibi kesinlik içeren bir başlık atılabiliyorken(kaynak neogaf) yapımcı tarafından yapılan açıklamalarda "Dead Rising 3'te Microsoft'un Çok Yardımı Olmuş" gibi bir cümle kurulabiliyor.

Aklıbaşında yorumlarınızı bekliyorum en azından başlık SİLİNENE KADAR.
M
11 yıl
Her ay ücretsiz olarak gelecek oyunlar gold üyelik bitincede oynanacak
Xbox gold üyelere her ay 2 oyun verilecek ve gold üyeliğimiz bitse bile bu oyunlar oynanabilecek.

Microsoft also confirmed changes to its Xbox Live Gold premium subscription, giving away free games like Assassin’s Creed 2 in a PlayStation Plus-style service. Unlike Sony’s subscription service, where users lose the games if they cancel their memberships, Microsoft promises Xbox Live Gold players can keep these games even if they do not renew subscriptions.

Read more:http://www.digitaltrends.com/gaming/microsoft-keeps-the-xbox-360-with-new-games-and-a-redesigned-console/#ixzz2Vrf9wGPP
Follow us: @digitaltrends on Twitter | digitaltrendsftw on Facebook
M
11 yıl
Hükümetin Geçmiş İcraatları
Videoyu izlemek için tıklayınız

İktidarda diye vatanı kendi malı zannedenler zamanında böyle yıkımlarda yapmıştı keşke o zamanda böyle tepki verilebilseydi ama o fırsat kaçtı.
Asıl cami duvarına o zaman işenmişti zaten.
O zaman alınan ahlar zamanla çıkacak.
M
11 yıl
EA OYUNLARININ BAZILARINI ONLİNE PASS VE DLCLERİ ÜCRETSİZ OLDU (Diğerleri de ücretsiz olacakmış)
Az önce xbldb.com sitesinde gördüm süreli olabilir bence indirme listesine ekleyin.

ilgili link

http://xbldb.com/offer-history/price-changes/price-decreases


diğer oyunlarda da kalkacakmış birkaç haftaya
https://help.ea.com/article/online-pass-has-been-discontinued
M
11 yıl
Renkli lazer yazıcıda fotoğraf baskı kalitesi
Küçük ölçekli bir ofis için fax tarayıcı yazıcı fonksiyonlu renkli baskı yapabilen bir yazıcıya ihtiyacım var
lazer yazıcılarda fotoğraf baskı kalitesi iyi değil deniliyor çektiğim ürünlerin fotoğraflarını orta kalitede dahi olsa basabilirmiyim?
eğer bu kalitede baskı alınabiliyorsa çok pahalı olmayan ve toner dolumu yapılabilen fiyatları çok uçuk olmayan bir yazıcı tavsiyesinde bulunusanız sevinirim.

Yardım edeceklere şimdiden teşekkür ederim
M
11 yıl
Gears of War Judgment için BELEŞ Lancer Skini (Window Web Skin)
https://apps.facebook.com/couponshq/contests/317907

Verdiğim linkte Gears of War Judgment için Window Web Skini var
Us için bölge için diyorlardı o yüzden facebookta yaşadığım yeri newyork olarak değiştirdim sonra sayfada mailimi girip gerekli yerleri doldurdum
kodu verdi US hesapta kullandım sorunsuzca.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.