T

Yüzbaşı
15 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
83 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
4 yıl
4 Kardeşin fatihte İntiharı
Yıl Olmus 2019 dostlarım gecekleri görmeme gibi adetimiz bize dokunmayan yılanın binlerce yıl yaşaması ve yaşatmamız bizi bu hallere getirdi. Suçluyum bende mahsun degılım hep beraber bu hale geldık uzuldum cok neye yaradı nerelere geldık nekadar yabancılastık var olusumuzun sebebını unuttuk allah rahmet eylesın bu 4 ınsana..
T
7 yıl
ACE 2 5.1.1. LOLİPOP BASARILI
Samsung`un Uvey Evlat Gibi Davrandıgı bazı modellerin Yeni Babası Romu Herseyi CyanogenMod :)

Ace2 GT-I8160 Lolipop 5.1.1. Yukleme Denemesi Yapıldı Bizazat Test Edıldı Sorunsuz Kullanmaktayım Periscope whatsapp vsvs Tum Uygulamalar Problemsız Calısmaktadır..Bir tek yenıden basladıgında cihaz 10 Sanıye gec ekrana dusmektedir..

< Resime gitmek için tıklayın >
T
11 yıl
DİGİLİNE MİNİ HD UYDU ALICISI HK
MERHABA ARKADASLAR BU GUN DIGILINE MARKA WİFİLİ YOUTUBELI FULL HD BİR UYDU ALDIIM USB DEN WİRELES ADAPTORLE NETE BAGLANIYOR OLE OLMASI LAZIM ANCAK WİRELES GORMUYOR ACABA UYUMSUZLUK SORUNUMU VARDIR BILGISI OLAN VARSA YARDIM EDEBILIRMI PLS
T
12 yıl
YENİ ARAYÜZ ÇALIŞMASI
hade bakalım hayırlısı :)

ORJİNALİ BURADAN BAKABİLİRSİNİZ

< Resime gitmek için tıklayın >


HEH UNUTTUM TUM YORUMA ACIKTIR TABİİİ..

< Resime gitmek için tıklayın >
T
13 yıl
WEB TASARIM KAMPANYASI
HERKESE SELAMLAR PROFOSYONEL WEB SİTESİ İHTİYACLARINIZ İÇİN 7/24 ONLİNE MÜŞTERİ DESTEĞİYLE FLASNEX BİLGİSAYAR BUNYESİNDE WEB TASARIM BANNER LOGO WEB YAZILIM HİZMETLERİ VERİLMEKTEDİR.

FLASH SİTE NORMAL SİTE DİNAMİK WEB SİTESİ HOSTİNG ALAN ADI SEO HİZMETLERİİ

KAMPANYALARIMIZ BAŞLAMIŞTIR DETAYLI BİLGİ

http://www.flasnex.com

flasnex bilgisayar

0212 541 96 99

0541 786 09 19
T
14 yıl
ASUS Striker Extreme 680i OC NASIL YAPILIYOR?
SELAM ARKADAŞLAR BENİM ANAKARTIM BAŞLIKTA BELİRTTİĞİM GİBİ ASUS Striker Extreme 680i ANCAK BEN BİR TURLU BIOS MENUSUNDEN ÇIKAMADIM FASB ARTIRMA VS VS HERSEY KARMA KARIŞIK DAHA ÖNCE BU ANAKARTLA MAZİSİ OLAN DOSTLARDAN Bİ YARDIM LÜTFEN İYİ ÇALIŞMALAR..
T
14 yıl
lcd ekran renk ve görüntü sorunu
MERHABA ARKADAŞLAR PRVIEV MARKA 19 İNC LCD EKRAN VAR BU AKRAN ÇALIŞTINDAN BERLİ BİR SÜRE SONRA RENK DEĞİŞİMİNE VE DALGALANMA OLMAYA BAŞLIYOR YANİ KIRMIZI KIRMIZI RENKLER ÇIKIYOR BAZI RENKLER HEP SOLUK OLUYOR BAZENDE KENDİLİĞİNDEN DÜZELİYOR VS VS DÜZELİYOR VE GENE AYNI OLUYOR BU NUN NEDEN YAPAR ACABA YARDIMCI OLABİLECEK VARMI ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM SAYGILARIMLA
T
15 yıl
e2180 oc sorunu?
Merhaba arkadaşlar e2180 2.00 işlemcimi 2.30 dan ileri göüremedim anakartım p35c ds3r gigabyte ramlar 667 2x1 gb acaba ramlar yüzündenmi oluyor yoksa bu işlemciyle oc potansiyelimi var bukadar sınırlı normalde hic voltaj vermedim tabi 2.50 100x250 fsb yı verdiğimde masa üstünü görüyor pc ancak resetliyor kendini bu işlemciyle daha önce oc yapmış olan varsa yardımlarını bekliyorum tesekkürler iyi çalışmalar.
T
15 yıl
super pi ve asal sonuçları
sistem ga 945 pls 3 anakart


işlemci e 4300 1,80 (1,938 de) anakarttan dolayı malum %10 oc oluyor :D




< Resime gitmek için tıklayın >
T
15 yıl
Anakartın işlemci desteği hakkında yardım pls
arkadaşlarım anakartımın desteklediği işlemciler listesi şu işlemci listesi benim anlamadığım ise şu olay bu anakart Core™ 2 Duo E6700(2.66GHz,4MB) 1066 F1
(Run at FSB 800 MHz yani f 1 biosla bu işlemciyi çalıştırabilirim anlamındamı oluyor yoksa farklı birşeymi acaba iyi çalışmalar yardımalrınız için teşekkürler şimdiden ona göre işlemci alıcam ..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.