M

Binbaşı
12 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
102 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
5 yıl
Half Life \u0027çılar içeri - Mühim bir soru
Arkadaşlar merhaba
Aradım fakat bulamadım. Konu: Half Life, şu basit - ilk Half life. İşyerinde arkadaşlarla öğle arasında yarım saat LAN'dan oynuyoruz. Sorum şu; İyice kalabalıklaştık, bu sebepten, silah sıkıntısı çekiyoruz. Yerdeki silahların yeniden doğma periyodunu hızlandırma durumumuz var mı? Yani bir silah alındıktan sonra belli bir süre sonunda yeniden aynı yerde çıkıyor ya işte bunun daha hızlı bir frekans ile çıkmasını istiyoruz. Mesela 30 saniye sonra yeniden silah doğsun gibi. Nasıl yaparız? Yada map üzerindeki silahları arttırmak için başka ne yapılabilir?
Şimdiden teşekkür ediyorum.
M
9 yıl
PES 2016 Japon spiker / Japanese Commentary
Arkadaşlar merhaba
Ben de bir çoğunuz gibi PES e daha doğrusu Winning Eleven a Play Station 1 de başladım. O günlerden aklımızda kalan en önemli şey ise kuşkusuz Japon spiker. Bu abimiz hala Japonya daki Winning Eleven oyununun sseslendirmelerini yapıyor. Fakat Konami bu ses dosyalarını PES e eklemiyor. OmarAhmed isimli bir din kardeşimiz Winning Eleven oyunundaki ses dosyalarını PES içinde çalışabilecek hale getirmiş.PES 4 ten bu yana her yıl birileri çıkıp PES e Japonca spikeri ayarlıyor bir şekilde, bu yıl da bu arkadaş yapmış. Ama bu sene biraz geç çıktı. Neyse.. Buradan Jon Kabira ya sevgilerimi sunuyorum.

http://uptobox.com/7v4vzvhnlqfz = Buradan indirebilirsiniz. İçerisinden çıkan 2 adet dosyayı oyunun içindeki data kalsörünün içine yapıştırın. Ardından oyunun içinden ayarlar kısmından anlatım dilinin Japonca olarak seçip, oyundan artık zevk almaya başlayabilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >
M
9 yıl
Şu cihaz ne iş yapar? = Dialogic D/4PCI - Euro
Merhabalar

Dialogic D/4PCI - Euro

< Resime gitmek için tıklayın >

https://store.donanimhaber.com/fa/d2/35/fad235bad4918d84e539cece0312fd0c.jpg

Elimde bu karttan 2 adet mevcut. İnternetten baktığımda gayet değerli şeyler olduğunu gördüm. Bu kartları tam olarak kim kullanır? Satmaya kalksam kime satabilirim? Bilgisi olan var mı bu kartlar hakkında?

Teşekkür ederim.
M
9 yıl
Nostalji // Pes4
Arkadaşlar merhaba
Yıllar önce büyük keyif alarak oynadığımız PES4 ü anılarımız yad etmek üzere tekrar oynamak istiyoruz. Oyunu tekrar bulduk fakat Jon Kabira reyizin o mükemmel sesini duymadan PES oynayabilen bi insan değilim. Japonca spikerini bulamıyorum şu anda. Yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim.

Teşekkür ediyorum, iyi forumlar.
M
9 yıl
STEAM DOLANDIRICILIK YAPIYOR!
Merhaba
Buradan sizlere Steam in üzerine yatmaya çalıştığı 3 kuruş parayı anlatmak istiyorum. Yeri burası mıdır emin değilim fakat bununla alakalı başka bir yer bulamadım. Daha iyi bir yer varsa bildirin lütfen.

Kasım ayında arkadaşım PES 2015 MyClub ta kullanmak üzere Steam üzerinden ödeme yaptı. Sorun yaşayınca, yabancı dili olmadığından ben yardımcı oluyorum. 27,54 TL yi ödeme yapmasının ardından onay maili geldi ve cüzdana söz konusu ücretin yüklendiğini belirttiler fakat yüklenmedi. Bunun üzerine tekar satın alma yapıldı ve yine cüzdana eklenmedi. Bir 27,54 TL daha boşa gitti. 2 ödemenin de onay nuımarası mevcut. Uzun zamandır KONAMI, Steam ve ödeme aracısı Boacompra ile iletişimdeyiz. Fakat hiçbir hareket yok. Konami Steam e, Steam Boacompra ya atıyor. Steam, cüzdanımın hareketlerinden cüzdana hiç para eklenmediğini görüp kolayca çözüme gidebilir fakat yanaşmıyor. Maill lerime çok uzun zaman sonra politik cevap yazıyorlar, hiç bir aksiyon aldıkları yok.

Lanet olası Steam!
M
10 yıl
Erdal Bakkal İmsakiyesi 2014
Merhaba
Yıllardır kullandığım Erdal Bakkal İmsakiyesinin 2014 ünü bulamadım, 2013 ünü yeniden düzenledim beyler.

buyrun;



NOT: Paint terkim.

< Resime gitmek için tıklayın >
M
11 yıl
ASUS XONAR DS // İade mi etmeliyim?
Merhaba
Uzun yıllardır Creative ses kartları kullanan biri olarak, bir süre önce x-fi titanium umu elimden çıkardığımdan dolayı, dün Xonar DS aldım. DSX ile tek farkının Pcie.olması sebebiyle daha ucuz olan DS modelini tercih ettim.

Gigaworks G500 üme bağladım, son driverlarını kurdum ve ayarlamaya başladım...

Herbiryerini kucaladım ve en iyi bulduğum şekilde ayarlamayı kaydettim ve aktif kullanıma başladım.

Bass için özel ayarlamayıda yaptım. O kadar net bir bass ı varkı anlatamam. Çok tok ve kaliteli. hiç gereksiz bir ses çkmıyor woofer dan. Gerçekten bass ları muhteşem, inanamadım.
Fakat uydulardan duyduğum sesler beni tatmin etmedi gibi. Sanki x-fi da daha ayrıntı duyulabiliyodu. X-fi daha kristalizeydi gibi hatırlıyorum. Acaba yanlış mıyım?

Deneyenler var mı? Neler söyliceksiniz? İade edeyim mi ürünü? X-fi cidden daha mı iyi? Xonar D1 alınabilir mi?
M
11 yıl
Hasar görmüş Excel ve Word Dosyaları
Merhaba

Dosya isminin aynısı.exe olarak bulaşan virüsleri bilirsiniz. Bu virüsün bulaşmış olduğu bir bilgisayardaki bir klasöre Norton 360 ile virüs taraması yapılması ve zararlı tespit edilen 1 zararlının yok edilmesi sonrasında, o klasördeki dosyaların tümü doğru isim ve boyut olarak aynı yerde bulunuyor olmasına rağmen, klasörün içinde bulunan .jpg, .xls, .xlsx, .doc, .docx ve .pdf formatlı dosyaların, .jpg dışındakileri açılmıyor. excel, "dosya biçimi veya dosya uzantısı geçerli olmadığından excell´örnek.xlsx´ dosyasını açamıyor." hatası veriyor.

Bozlan dosyaları kurtarmak amacıyla office in kendi onarma araçlarını ve internetten bikaç onarma programını denedik fakat dosyaları okuyamıyorlar bile. Muhtemelen virüs temizlenirken dosyalar hasar görmüş.

Bu dosyaları açmanın yolunu bilen varsa, yardımlarını bekliyorum....
M
12 yıl
FORCE GT // Bi problem mi var?
Merhaba
Arkadaşlar Force GT aldım 60 GB. Gigabyte 870-UD3 v2.2 anakartım var. işletim sistemi kurdum hemen. windows derecelendirmesini yapınca şok oldum. Çünkü biliyodum Force GT lerin 7.9 aldığını. Ardından HD tune da test ettim, yine tuhaf gibi geldi bana. Çok daha yüksek değerler almasını bekliyordum. Siz ne dersiniz? bi tuhaflık var mı? varsa iade falan yapıyim. SS leri ekliyorum.

-Kullandığım kablo, anakart kutusundan çıkan, üzerinde sata3/6gbps yazan mavi Gigabyte kablo. Açıkçası diğer sata3 kablolar gibi kalın değil, gayet ince kesitli sata2 ler gibi.
-firmware 1.3.3 yani en güncel sürüm.


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
M
12 yıl
Engelleyemedeiğim e-posta
Merhaba
Hotmail de zaman zaman gelen gereksi, bir daha almak istemediğim e-postaları engellerim. Fakat bu adresi engelleyemiyorum. Engelle dediğimde, kişi listenizde olduğundan, engellenemedi, kişi listeniz için tıklayın diyor. Kişi listemde ise bu kişi yok. Engelleme listesine, domain i komple ekledim fakat hala bu adresten mail geliyor. Ne yapmak gerek? bilen var mı?

söz konusu kişi: notify-id654581@mvsmtp.com
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.