L

Teğmen
02 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
7 yıl
Pioneer vsx 329-k mi yoksa Yamaha RX v381 mi
Arkadaslar Merhaba,

Kendime giris seviyessinde bir 5.1 sistem kurmak istiyorum. Bu iki amfi arasinda kaldim. Yamahada dahili bluetooth ve ses kalibrasyonu icin bir kac ozellik var.

Pioneerin bu modeli ise giris seviyesi icin oldukca tavsiye ediliyor. Bu amfiler ile birlikte ileride magnat 802 kullanmak istiyorum.

iki amfi arasinda neredeyse 500 tl kadar bir fark var sizce hangisini tercih etmeliyim? Bu farki vermeye deger mi? Film izlemek ve spotifydan muzik dinlemek icin kullanacagim. Cok yuksek cikisi olmasina gerek yok kaliteli ve detayli ses vermesi inemli cok sesli muzik dinleyen birisi degilim.

Tesekkurler.
L
14 yıl
Usb Wireless Access Point
Merhaba Arkadaşlar,

Bilgisayarım modeme ethernetle bağlı acaba usb AP kullanarak (örn:EDIMAX EW7711USn,TENDA W311U) modemden ethernet yoluyla aldığım interneti wireless olarak dağıtabilir miyim?
Şimdiden teşekkürler.
L
15 yıl
6 katlı apartmana wireless paylaşımı ve ap seçimi
Arkadaşlar biz 6 katlı apartmanımıza interneti paylaşmak amacıyla wireless lan kurmak istiyoruz. Modem 3. katta duracak.Her katta iki daire var ayrıca her iki dairenin arasında da yukarı
kadar uzanan mutfak boşluğu var.Bizim istediğimiz her dairenin sinyal gücünün maksimum olması.apler mutfak boşluğuna koyulacak.

Maksimum sinyal gücünü almak için hangi apleri önerirsiniz d-link dwl-2100,airties ap400, zyxel g-570s, bir de linksys WAP54G bunların arasından bir seçim yapacağım muhtemelen. Bu cihazları kullanan arkadaşlar yorumlarını yazabilirse cok sevinirim.

Son olarak vdsl2 ye başvuracağız telekomun vereceği modem ile ilgili en ufak bir fikrim yok acaba aplerle bir uyumsuzluk yapabilir mi?


Arkadaşlar sabahtan beri araştırıyorum kafam patladı artık dayanamadım böyle bir başlık açtım.Cevaplarınız bekliyorum.Şimdiden teşekkürler
L
15 yıl
samsung yp-u3 sarj
Arkadaslar yeni samsung yp-u3 aldım bilgisayar bagladıgımda usb connecting usb connected ardından usb transferring diyor ancak usb transferring yazısı 5 6 saniyede bir cıkıyor acaba sarj olurken bu bir sorun mudur normal sarj sureci boyle midir?
L
17 yıl
Asus m2a-vm görüntü sorunu
Selam Arkadaşlar,
Asus m2a-vm anakart aldım ancak windowsta normal kullanırken birden bire monitor siyaha dönüyor ve bilgisayar o esnada hiç bir işlem yapmadan donuyor.Yalnız ekran siyaha döndüğü zaman monitorun ışığı halen yeşil yanıyor yani monitore görüntü gidiyor ama siyah olarak sadece.Reset attıktan sonra geçiyor bir de tabii meşhur başlangıcta biosa overclock yapılmıs olabilir vs. seyler yazıyor.Bios güncellemesini yaptım üstüne formatta attım ama problem bir turlu cozulemedi neden kaynaklandıgını bir turlu bulamadım ramlerim a-data 1*2 ddr2 800 mhz. işlemci amdx2 3800 Kasa coolermaster 430w arkadaşlar yardımcı olursanız cok sevinirim.


Arkadaşlar ayrıca buına ek olarak bilgisayarın kasasında elektrik kacagı da var sanırım kasanın yan kapagını actıktan sonra dokunuldugu zaman hafif şiddetli bir çarpma oluyor.Bir de anakartta bulunan 690 chipset ve sb600 chipset gerçekten cok fazla ısınmıs bunlardan olabilir mi sorun teşekkürler.
L
17 yıl
Anakart yandı sorunu arıyorum
Selam arkadaşlar
Bir kaç gün önce internette gezinirken birden bire bilgisayar kapandı kapanmadan önce masaüstünde sağ alt köşede ilk olarak ağ kablosu takılı değil yazdı sonra neredeyse aynı anda kapandı.sonrasında bilgisayarı açmaya çalıştıgımda açılmadı bilgisayarın kapanması sırasında evde elektrikler kesilmemişti herşey olağandı.

Daha sonra parçaları tek tek başka kasada test ettiğimde cpu ekran kartı harddisk ve power supplyın çalıştıgını anakart ve ramin ise artık çalışmadıgını gördüm.

Arkadaşlar uzatmadan benim sorum şu anakart ve ram neden arızalanmış olabailir. eğer power supply kaynaklıysa neden power supply yanmadı.öncelikle elektrik voltajı kaynaklıysada power supplyın yanması gerekmez mi?
power supply kaliteli değil codegen 350w. bilgi olması içinse ram kingston 533 mhz.
Şimdiden teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.