D

Teğmen
07 Şubat 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
7 yıl
Trafik de önümü kesip tehdit eden maganda
Herkese merhaba, az önce başima gelen olayı paylaşmak istiyorum. Yola çıkarken sol aynamda bir araç gördüm. Mesafeyi ayarladım fakat arkadaki araç suratini azaltmadi. Az kalsın arkadan çarpıyordu. Son anda yavaşladi. Neyse yoluma devam ettim. Adam ben 2-3 km takip etmiş. Ben farkında değilim. Önüme geçti aniden durdu. Ben hala anlamadım. Az kalsın ben çarpıyordum bu sefer. İndi arabadan geldi. Epey sakallı bir arkadaşımız. Sakince cami açtım. Geldi bağırdı çağırdı. Yumruk atmak için elini sıktı. Tam yumruk atacak iken annesi geldi. Yapma yavrum gibisinden. Bir yandan inna sabirin, lâ ilahe illallah çekerken bir yandan Hakaretler savurdU. Vatandaşlarımız geldi. Adamı uzaklaştırdılar. Dedim sakalından utan. Teyzeye dedim senin oglandan bir bok olmaz haberin olsun. Yoluma devam ettim. Yol boyu taciz etmeye devam etti. Bir süre sonra ayrıldı yoldan. O anda plaka esgal Vs almak aklıma gelmedi. Basiretim bağlandı resmen elim ayağım boşaldi
Bu tarz durumlarda ne yapmak lazım. Arabadan inmeden cami açmadan beklemek mi olayı Video ya almak mı. Ya da araç kamerası mi kullanmak lazım. Herkese şimdiden teşekkürler.
D
12 yıl
kafam karıştı üstadlar yardım
Üstadlar selam, forumdaki tüm başlıkları okudum fakat kafam inanılmaz derecede karıştı. Şu an model isimleri arasında kaybolmuş durumdayım. Benim de evlilik yakın ve artık beyaz eşyaları alma vakti geldi. Tavsiyeleriniz benim için çok değerli. Fiyat performans açısından en uygunu sayenizde bulucaz inşallah. Bütçem max 4.000 lira çamaşır makinası, buzdolabı ve bulaşık makinası için. Marka olarak tercihlerim forumdan edindiğim kadarıyla, bosh, siemens, profilo olmalı diye gördüm. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
D
13 yıl
Monitör dahil 1150 lira
Üstadlar herkese merhaba. Benim yeğene bir bilgisayar toplamak lazım. 1100-1150 lirası var sadece oyun oynayacak. Montitor dahil Intel bir sistem toparlayıp bana yardımcı olabilir mısınız. Herkese şimdiden yardımları için tesekkurler
D
13 yıl
Isınınca sarı ekran
Beyler selam, iphone 4 ile wireless'a bağlanınca hafif bir ısınma yaşıyorum. Sanırım bu ısınma hepimizde oluyor. Fakat ısındıktan sonra ekranın sağ tarafında sararma oluyor. Çok canım sıkılıyor telefonu öyle görünce. Bu tarz bir problemle karşılaşan var mı? Çözümü var mı?
D
14 yıl
Üstdalar, ilk araç tavsiyesi max 12.000 tl
Arkadaşlar ehliyetimi yeni aldım. Artık bir araç alma vakti geldi. Fakat ne alacağımı bilmiyorum. Arkadaşla hergün karar değiştiriyoruz. Önce paliolara baktık. Şimdi 206 lar var aklımızda. Bir arada butceye uygun honda civiclere dalmıştık. Yarın kim bilir ne olacak. Araçta olmazsa olmaz tek şey klima. Motor gucu falan ilk aşamada cok önemli değil. Hem aile arabası hem spor olabilecek bir araba olmalı. Acemiliğimi atarken aynı zamanda araba kullanmakdanda zevk almak istiyorum. ARacı istanbulda kullanıcam. Tavsiyeleriniz benim için önemli. Hepinize şimdiden teşekkürler.
D
14 yıl
Belgesel Çekimi için kamera önerisi!!!
Beyler belgesel çekimi gerçekleştirebileceğimiz, bütçeyi sarsmayacak bir kamera önerirseniz sevinirim. Bütçemiz max 2500 lira. Bunun altındaki tüm önerilerinizi bekliyorum. Hepinize şimdiden teşekkürler.
D
14 yıl
Nikon Makine önerisi!!!!
Arkadaşlar şu an askerim ve acil olarak albaya bir makina önermem gerekiyor. Kendisi bana fotoğraf çekeceği, ve cok kaliteli video cekebileceği bir model söylememi istedi. bende fotoğraf makinasından hic anlamam. bana acil 1-2 model önerisi yapabilirseniz sevinirim üstadlar.
D
15 yıl
beyler goruntu ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var
arkadaşlar herkese öncelikle selam. bilgisayar acılırken ve oyunlara girerken ekran siyah kırmızı oluyor. görüntü kalitesi yerlerde. başka bilgisayarda deneme fırsatım olmadı. acaba ekran kartı mı bozuk yoksa monitordemi problem var. yardımlarınız için hepinize şimdiden teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >
D
15 yıl
max 150 tl ekran kartı tavsiyesi!!
beyler ana kartım pentium(R)dual-core cpu E5200 @2.50GHZ. bana max.150tl performanslı bir ekran kartı önerebilir misiniz? Hepinize şimdiden teşekkür ederim
D
15 yıl
max 150 tl ekran kartı tavsiyesi!!
beyler ana kartım pentium(R)dual-core cpu E5200 @2.50GHZ. bana max.150tl performanslı bir ekran kartı önerebilir misiniz? Hepinize şimdiden teşekkür ederim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.