S

Binbaşı
05 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
698 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
4 ay
Xbox hesabım banlandı sebebi belli değil
Merhabalar. Daha 4-5 gün önce Xbox Series X aldım. Bir sürü dijital oyun aldım. 2 gündür nostalji olsun diye Call Of Duty Infinite Warfare ve Advanced Warfare Multiplayerlerini oynadım. Az önce Microsoft’tan mail geldi hesabımı banlamışlar. Mailde sebebi yazmıyor ama birilerinin şikayeti yüzünden olabilir demiş. Microsoft sitesinde bakınca 15 gün hesabımı askıya aldıkları gözüküyor. Ceza oranı 8 üzerinden 5 gözüküyor. Birkaç tane oyunu üstüste iade etmiştim ama ondan olamaz heralde bu kadar ağır bir ceza? Aklıma gelen tek şey COD oyununda birileri beni hile yaptı diyerek toplu olarak raporladılar oyundan attırmak için. Multiplayerde hile mile küfürle alakam yok tabii ki. Bir de Gamepass kardeşliği yapıyorum forumdan biriyle o mu bir şey yaptı acaba diycem ama gelen mailde sizin email adresinizin olduğu Xbox profili kuralları ihlal etti falan yazıyor. Daha önce başına gelen var mı? Microsoft sitesinden itirazda bulundum, inşallah düzeltirler, gelişmeleri yazıcam buraya.

Edit: İtirazım reddedilmiş. Bir de şu şekilde cevap geldi:

Bu hesap, Xbox Live içeriğinin sahtekarlıkla edinilmesi veya kullanılması nedeniyle askıya alındı. Bu, aşağıdakileri içerebilir ancak bunlarla sınırlı değildir:
Xbox hizmetinden para kazanmak amacıyla birden fazla cihazda hesap satmak veya takas etmek (genellikle Oyun Paylaşımı olarak bilinir)
Yasa dışı üçüncü taraf web sitelerinden veya bölge dışı pazar yerlerinden içerik satın almak
Kullanım kodlarını yasa dışı bir şekilde almak, istemek veya kullanmak
Microsoft geri ödeme politikalarını kötüye kullanmaya çalışmak
Microsoft geri ödeme politikalarını atlatmak amacıyla bir banka veya başka bir finans kurumu aracılığıyla geri ödeme ("ters ibraz") almak
Finansal kazanç için bir sistem hatası veya boşluk kullanmak
Bir kullanım kodunu veya başka bir içeriği başarıyla kullanmak ve ardından kodun veya içeriğin çalışmadığını iddia etmek
Microsoft'a veya iş ortaklarına haksız mali zarar veren davranışlara katılmak
Microsoft Store'da alışveriş yapmak için sahte veya çalıntı ödeme araçlarının kullanılması

Dijital mağaza içeriğinin sahtekarlıkla elde edilmesi, Xbox Live hizmetinin bütünlüğünü bozar ve geliştiricilere ve içerik oluşturuculara zarar verir. Geliştiriciler oyunlar, videolar ve diğer arzu edilen içerikleri oluşturmak için önemli miktarda zaman ve çaba harcıyorlar ve biz de bunları Xbox'ta sunmak istiyoruz. Bunu yapabilmek için geliştiricilerin içeriğini korumamız ve mağazanın bütünlüğünü ve güvenliğini sağlamamız gerekiyor.



< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
S
2 yıl
.
.
S
2 yıl
silinsin
silinsin
S
3 yıl
amazon\u0027dan sıfır anakart aldım kutuda emniyet bantı yok?
arkadaşlar merhaba amazon'dan sıfır anakart aldım ASUS TUF GAMING B550M-PLUS (WI-FI)

kutuda herhangi bir emniyet bantı , jelatin falan yok. direk açılıyor kutusu. daha önce bu modelden alan oldu mu? bu şekilde mi geliyor?


< Resime gitmek için tıklayın >
S
3 yıl
sistem tavsiyesi yardım lütfen
edit: gerek kalmadı
S
3 yıl
silinebilir
silinebilir
S
4 yıl
silinebilir
silinebilir
S
10 yıl
Sony DSX-A40UI Oto Teyp kullanan var mi?
Silinebilir
S
11 yıl
Silinebilir
Silinebilir
S
11 yıl
Silinebilir
Silinebilir
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.