U

Binbaşı
31 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
55 üye
Görüntülenme (?)
555 (Bu ay: 7)
Gönderiler Hakkında
U
10 ay
Call of duty oyunların hepsi multiplayer hata.
Arkadaşlar merhaba

calll of duty oyunları tamamında yani; ww2 ve vanguard warzone hepsinde connecting ekranında kalıyorum. Fakat format sonrası ilk iş hemen oyuna girmek istersem sorun yok. Sonra, ne oluyorsa yüklediğim programlardan galiba connectig ekranında hata alıyorum kadena kesler vs.

Kaspersky kullanıyorum. Devre dışı yapsam bile yine aynı hatayı alıyorum.


Fakat ; vpn kurup hollanda vs seçip oyuna girmek istediğimde girebiliyorum. Vpn ile girip de kendi bağlantımla ne oluyor da giremiyorum.


Bilgidğiniz bir durum varsa yardımcı olaiblirseniz çok sevinirim.
U
4 yıl
GameEkstra.com kanunlara karşı çıkıyor.
Merhaba arkadaşlar

13.11.2019 tarihinde Asus rog wireless mouse satın aldım. Fakat kargo ile bana gelen " Gladius 2 " gönderildi. Hemen telefon açtım yanlış olduğunu belirttim fakat, ellerinde wireles mouse kalmadığını ve kasım sonu geleceğini söylediler. Bende ürünü iade etmek istediğimi söyledim. Tamam dediler ürünün faturası ile gönderin iadesini alalım dediler.

Ben ürünü hiç açmadım ve kullanmadım, ertesi gün kargoya verdim. Ürünün iade durumunu sorduğumda, ürünü koruma bandı açılmamış fakat kutuda bazı deformeler var, bu ürünü yeniden satamayız diyip iade almıyorlar.

Herşeyi geçtim ben ürünü 3. gün iade için geri göndermişim, mesafeli satışlarda ürünü açıp kullansam dahi 14 gün iade hakkım var ama adamlar ne kanun dinliyorlar ne de müşteri memnuniyeti. Umurlarında değil.

Sonuç olarak hakem heyetine başvurdum onlarda beni haklı buldu ve gerekli işlemleri başlattılar. Sonuçta kazanırsın ama belki 1-2 ay geçer dediler.
www.gameEkstra.com bu siteden alışveriş yapmayın arkadaşlar adamlar hem yanlış ürün gönderiyor hem de kanun vs tanımıyorlar.
U
9 yıl
İşemci 4770K Core speed Sabit 0.8mhz !!! (ÇÖZÜLDÜ)
arkadaşlar merhaba

bugün arkadaşımdan asus maximus extreme vı anakart aldım. İşlemcim 4770k. Daha önce z87 deluxe kullanıyordum. bu anakarta terfi ettim.
lakin bir sorunum var. işlemcim sürekli sabit bir şekilde artış ya da inme olmadan 799-800mhz frekans aralığında çalışıyor. Çok uğraştım ama bir sonuca varamadım. bios update sürücü güncelleme vs çok şey denedim ama olmadı. Bios'dan speed step vs kapattığım. Hep aynı ne kullanırsam kullanıyım hep aynı değerde.

prime 95 çalıştırdım onda dahi aynı 800mh dışına çıkmıyor. Cpu-z ile bakıyorum sürekli. soğutucum h110i.

şimdiden teşekkürler.

DİP NOT :

+ ai süite programı kaldırıldı. ( sonuç aynı )
+ anakart değiştirdiğimde Windows formatladım. ( sonuç aynı )

------------------------------------------------------------


Çözüm: Anakartın yanında gelen OC panel ilk alırken çok kurcalamıştım. İçerisinde slow mode speed "on" durumda olunca işlemci sabit bir şekilde, 0.8mhz çalışıyordu. Sonra bu modu "off" yapınca sorun kalmadı.
U
12 yıl
Battlefield 3 Multiplayer sorunu
Arkadaşlar oyunu origin üzerinden multisine girdiğim zaman, sürekli silah değiştirip duruyor sanki ben sürekli 1 ve 2 tuşlarına basıyormuşum gibi oluyor. Ama halbu ki hiç bir şeye de basmıyorum. Single da sorun yok fakata multi de böle bir hata alıyorum.

Sizce sebebi ne olabilir ?
U
13 yıl
AirTies Air5452 Port Açılmıyor.
Arkadaşlar modemi yeni aldım. Aslında çok basit bir şey gibi duruyor fakat her ne yaptıysam da modemde port açamıyorum. İnternet üzerinden port kontrol yaptığım zaman kapalı yazıyor, fakat " PFPortChecker " bu program ile de baktığım zaman port açık gözüküyor. ama dediğim gibi port check yaptığım zaman internet üzerinden hiç bir şekilde açık yazmıyor.

Sırf bunun için games for windows live'a da bağlanamıyorum. Çünkü o da port istiyordu ayrıca
Airties'ı da aradım, onlarda portlarınızı buradan ayarladık şu anda açık diyorlar. Anladığım kadarıyla onlarda pek bilgi sahibi değil.

Çok acil yardımcı olursanız sevinirim.
U
13 yıl
(PC) Fifa 2012 Online Oynayacaklar...
Arkadaşlar bu bölümde Fifa 2012 Online oynayan arkadaşları toplamaya çalışacağım.



Fifa 2012 Origin ID

Urzais100
H4plo
NeCRiS_44
ybncii
ultras78tr
yigitemre
thespy1907
Juvixted35
wolverine_esesTR
ImmENs3
gorkem900
NoSignature
CCaaNN123
ibarut8907
designr47
Hasikomen
ProwlerTR
ErdoX
buraksoylu
Chuckyningelini
HeroesTR
emrahduzgit
SSMoRaCe
rockerboyh
SrDr91
GOZKAN
xX_VanBasten9_Xx
SteamDryDock
babasicarlos
seckin206
alessionikky
Gecgel17
LLegendarYY
Thema Player
Intruder89
hakikiasker1
ismailoz
Hasikomen.
SagoMcMiller
hakeeen
onefootingrave
ozgur2266
Alpac
sharpfly
fiesta1905
erhnbzkrt
orodrethe
pafnus61
gurko5560
fiesta1905
trivela93
srhtakr
vik1ng
Star2400
kaan_555
sapuyza
capon1912
fero01
KGoktas58
SHARINGAN1983
erdemkose78
aragornKing1905
emirse
profiteerTR
pro12emir
nicksiz
coolblazer
Melmorta
erhandeep
mayhemdemo












Üyeler sürekli güncellenecektir


Arkadaşlar Msn üzerinden Fifa 2012 için grup kurduk mawice arkadaşla, üstelik kimsenin msn adresi gözükmeyecek şekilde olacak. Şöyle ki, siz bana pm üzerinden msn adreslerinizi gönderiyorsunuz ben sizi davet ediyorum, Sonra msn adresleriniz üzerinde Fİfa 2012 grubu gözükecek. Görüştüğünüz kimse sizin msn adreslerinizi göremeyecek.
İşin güzel tarafı orada online olan arkadaşlarla oyun oynarken arka tarafta sesli görüşebileceksiniz.
İlgilenen arkadaşlar PM atabilirler
U
13 yıl
Komedi Dükkanı Yolun Sonu
Arkadaşlar bugün komedi dükkanını " Yolun sonu " diye bir bölümü yayınlandı.

Bu bölüm sezon finalimiydi ? yoksa komedi dükkanı tamamen mi bitti ?

bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim ...
U
13 yıl
Hangisi daha iyi ??
arkadaşlar ses kartı alacağım fakat çok kararsız kaldım..

Film , müzik ve oyun da oynarım digital ses çıkışı alıp filmlerde daha kaliteli ses almak istiyorum. Bu yüzden ses kartımı değiştirmeye karar verdim ama hangisini alacağım bilemiyorum..

Hangi kart daha iyi diyorsanız sebepleri ile beraber yazarsanız benim için daha aydınlatıcı olur...

Creative X-fi Titanium FATAL1TY Champion PCI-e 7.1 Ses Kartı

"http://www.hepsiburada.com/Liste/creative-x-fi-titanium-fatal1ty-champion-pci-e-71-ses-karti/ProductDetails.aspx?productId=bd850951&categoryId=218 "


CREATIVE X-FI PLATINIUM FATAL1TY CHAMPION SERİSİ 7.1 SES KARTI

http://www.cimri.com/creative-x-fi-platinium-fatal1ty-champion-serisi-7-1-ses-karti?ad=1#reviews


Edit : Z5500 kullanıcısıyım...
U
14 yıl
Toughpower XT 750w aldım 650w yazıyor
Arkadaslar dun Thermaltake Toughpower XT 750w sıparısı vermıstım hızlıal'dan urun geldı buyuk bır hevesle actım kutuyu hersey normal.PSu'yu elıme alınca beynımden vurulmusa dondum.PSU'ın ust kısmında yazan yazılarda ve kutusunda cıkıs degerlerı vs hersey 750w ıle bırbırını tutuyor ama ledlerın oldugu yan kısımda 650w yazıyor??Bu nasıl bır ıstır bılen veya fıkrı olan varsa yardımcı olursa cok makbule gececek.Thermaltake'ın kendı sıtesınden vs bakıyorum benım 650w yazan yerde 750w yazıyor.Urun acaba yanlısmı kutulanmıs nedır cozemedım.Iyı forumlar.
U
14 yıl
İnternet explorer 8 yardım!!
selam arkadaşlar

windows 7 kullanıyorum ve internet explorer actıgımda modem arayuz sayfası cıkıyor bunu nasıl duzeltebılırım bilen varsa yardımcı olabiir mi?Gecerli sayfam google olarak ayarlı herhangi bir baska site adı yazsamda yine modem arayüz sayfası cıkıyor.aynı zamanda mozillayı kullanıyorum ama onda boyle bir sorun yok .benimde bazı işlerim internet explorer da oldugunda ozellikle onu kullanmam lazım simdiden yardımlarınız için teşekkürler!
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.