T

Çavuş
24 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
45 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
10 yıl
2012 0 km Mazda3 otomatik mantıklı mı?
Arkadaşlar Mazda3 2012 model 1.6 benzinli 0 km otomatik hatchback metalik renk+sigorta dahil 45.500 fiyat teklifi aldım.Senede en fazla 7-8000 km yol yaparım bunun yarısı şehirlerarası olur.Evliyim ve 4 yaşında bir oğlum var.Bu şartlarda benzinli ve otomatik kombinasyonunda C sınıfında sizce bu aracı bu fiyatla almak mantıklı mı?Yoksa başka ne önerileriniz olabilir?Şimdiden teşekkürler.
T
14 yıl
GENERAL ASHA09LGCZ mi YOKSA MITSUBISHI SRK25 ZJP-S Mİ?
Arkadaşlar 18 m2 salonumuza klima taktırmak istiyorum.Günde 2-3 saat kadar güneş alıyor.GENERAL ASHA09LGCZ mi yoksa MITSUBISHI SRK25 ZJP-S mi? alayım ikisi de aynı fiyat peşin 1200 tl.Bu seçimde yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.
T
14 yıl
2005 Lancer Kasislerde Gelen Ses
Arkadaşlar merhaba,yaklaşık 2,5 ay önce aldığım lancerda dün itibariyle kasislere girdiğimde arabanın sağ tarafından bir ses gelmekte,sanki iki metalin birbirine vurması gibi,daha önce böyle birşey yoktu.Arabayı dinledim ama ses çoğunlukla ön sağdan gelmekle birlikte,ara ara arka sağdan da geliyor gibi.Sanki kaputun altında birşey boşta ve bir yere vuruyor gibi.Ancak her kasiste de gelmiyor,kaputu açtım,arabanın altına eğildim baktım ama boşta duran herhangi birşey göremedim,kasislere hızlı girme gibi bir durumum da olmadı.Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim.Hayırlı günler.
T
15 yıl
Max.1600 TL\u0027ye max.70cm no frost tavsiyesi
Arkadaşlar kısmet olursa yaza evleneceğim.Yer sorunu nedeniyle max. 70 cm eninde 1600 TL'yi geçmeyecek no frost buzdolabı tavsiyesinde bulunur musunuz?
Şimdiden teşekkür ederim.Saygılar....
T
16 yıl
draft N wireless kartlı en uygun fiyatlı laptop tavsiyesi
draft N wireless kartlı en uygun fiyatlı laptop tavsiyeleriniz nelerdir?internet için ofis kullanımında gerekli olacak oyun oynanmayacak o yüzden ekran kartının öyle çok iyi olmasına gerek yok tavsiyelerinizi iletirseniz sevinirim.
T
16 yıl
MICROLAB FC861
Arkadaşlar microlab fc861 nereden bulabilirim.Vatan bilgisayarda var görünüyor ancak istanbul haricindeki şubelerinde istanbulda bulabileceğim yerleri söylerseniz sevinirim.
T
16 yıl
COD2 TUTORIAL PATATES FIRLATMA
arkadaşlar iki farklı dvd den bu oyunu kurmama rağmen,ikisinde de başlangıçta el bombası yerine patates fırlatma olayını bir türlü geçemiyorum.İstenilen yerlere atmama rağmen olmuyor.Ekran kartı onboard x1250,acaba sorun ondan mı kaynaklanıyor yardımcı olursanız sevinirim.
T
17 yıl
bilgisayar açılmıyor hdd ledi sürekli yanıyor
bilgisayar açılmıyor hdd ledi sürekli yanıyor.Çift hdd kullanıyorum.Biri ata,diğeri sata.Windows satada kurulu.İlk önce atanın bağlantılarını çıkardım hdd ledi hiç yanmadı ve monitöre yine görüntü gelmedi.Bu kez atayı bağlayıp satayı söktüm yine olmadı ama led sürekli yandı.Monitörde yine görüntü yok.Ata olanı eski kasaya bağladım çalışıyor.Sorun yok satayı başka bilgisayarda deneme fırsatım olmadı.Sistem:
msi k9agm2-fıh
amd x2 3600
160 sata seagate
40 ata seagate
1gb 667 mhz ram
yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.