C

Binbaşı
02 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
67 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
C
3 yıl
3070ti + 11400f Sistem tavsiyesi
Merhaba,

3070 Ti'yi satın almış bulunmaktayım. Asus TUF 3 fanlı olan model.
Corsair 80+ Gold 850watt da psu yu almış bulunmaktayım.
Motherboard: İşlemciye göre Msi b560m pro ya da Msi b550-a pro almayı düşünüyorum. Eğer sistemde sıvı soğutma fiyatına değer fark yaratıcaksa anakartı da değiştirebilirim.
CPU: 11400f ya da 5600x
SSD: 1TB nvme ssd alacağım. İndirimleri kovalıyorum.

Bu sisteme göre nasıl bir kasa almalıyım, sıvı soğutma eklemeli miyim çözemedim. Eğer eklemeliysem de hangi sıvı soğutma uygun olur hiçbir fikrim yok.
Kısaca gpu ve psu dışında her türlü parça konusunda öneriye açığım. Kendi kafamdan düşündüklerimi de yazdım ama değiştirmeye çok açığım. Dizeceğim kasa GPU'nun hakkını versin fakat 3-4 sene içinde tekrardan dizeceğim için, çok fazla ileriyi f/p olmayan pahalı ürünler almaya da gerek yok. Ayrıca gönlümde kasa konusunda beyaz renk yatıyor, fakat güzel bir kasanın beyaz rengi yoksa yine öneriye açığım.
C
3 yıl
2021 Şubat 65\" Tv Tavsiyesi
Kolay gelsin herkese,
65" TV arıyorum da paneller, görüntü kaliteleri vs derken kayboldum gittim. Direkt net bir tavsiye verebilecek var mıdır?

Önemsediklerim:
Görüntü kalitesi
F/P (performans arttığı sürece fiyatın artması sorun değil)

Önemsemediklerim:
Yazılım (stick bağlayacağım)
Ses (ses sistemim var)


Aklımda olan TV: Grundig 65 GEU 7830 B 65"
Fakat bu bilgi tamamen ürün detayları karşılaştırmalarıma dayanıyor. Televizyondan anlayan biri net bir cevap verebilir diye düşünüyorum çünkü pratikte farklı işliyor.
C
7 yıl
Csgo itemlerine takaslık PUBG itemleri
Elimde 66 tane gamescom invitational case vardır. Yaklaşık 8tl ediyor markette tanesi. Cs go itemlerine takaslıktır overpay yapıyorum.
Ya da 7,85x66 dan 518TL yapıyor. 400tl ye kasaları satadabilirim. Takas teklifi için link aşağıda:
https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=118900391&token=yLECpsVu
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
C
7 yıl
Alınık 8tl den key
40 üzeri alınacaktır. cepteteb veya enpara ile ödeme
C
7 yıl
Ses kartı ne işe yarıyor?
Çok temel bir soru ama kulaklık alırken ses kartsız olanların çok daha ucuz olması dikkatimi çekti. b150m anakartım var. Ses kartlı kulaklık alarak parayı boşa harcamak istemiyorum eğer anakartımdaki ses kartından dolayı ihtiyacım kalmıyorsa ama düşünüyorum yani bir miktar iyidir ki bu kadar satılıyordur? Kısaca ses kartlı kulaklıklar ne katıyor fazladan?
C
7 yıl
Asus Anti Surge hk.
Anakartım asus, güç kaynağım aerocool kcas 600watt. Bilgisayar açıkken elektrik gitti ve ilk kez oluyor bu durum. Sonraki gün sıkıntısızdı, fakat elektrik gittekten 2 gün sonra bilgisayar boştayken asus anti-surge devreye girdi. Aynısı bilgisayar açıldıktan sonra sürekli olmaya başladı. Bilgisayarı kullanamadım çünkü açtıktan sonra ne yaparsam yapayım 10dk içinde anti-surgeden dolayı gidiyordu. Bios pilini çıkarıp takınca durum 1 haftalığına düzeldi fakat bugün yeniden başladı ve bios pili tak çıkarıyla da düzelmiyor. Sizce sıkıntı neyden kaynaklı olabilir? Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
C
7 yıl
Macbook air 13\u0027 şarj süresi
Merhaba yeni satın aldığım macbook air 13' yaklaşık 1saat gibi bir sürede şarj oldu ve tam dolu hali 6saat gidiyor. Bir sıkıntı mı var yoksa apple'ın bu 12 saat sözü ekstrem durumlarda mı geçerli?
C
8 yıl
Battlefield 1 ucuza getirme (+-premium)
Battlefield 1 almayı düşünüyorum ama ilk defa bir battlefield oyununu erkenden alacağım o yüzden paketler hakkında pek bir bilgim yok malum EA biraz kazıkçı bir firma. Şimdi şöyle düşünüyorum indirimli satan 1-2 siteden 130-140 arasına bf1 alsam ilerde dlc ler bakımından eksiklerim olacaktır onları ayrı ayrı alamam o yüzden eksikli bir paket olacak acaba ileride standart editionu premiuma çevirebilir miyiz öyle bir upgrade şansım var mıdır ? Şuan premiumu bulunduran deluxe edition 130euro ve kesinlikle bütçemin çok üstünde. Siz ne yapacaksınız tavsiyeleriniz nelerdir beklemeli miyim ?
C
8 yıl
Vatanbilgisayar cw iade/değişim
2 senelik garantisi olan kartta cw var. Alalı 1sene 2ay falan oldu, bu kartı iade/değişim yapmak için buradaki şubeye getirdim ama cw nedir bilmiyorlar ve sorunsuz diye beni geri çevirdiler. Neredeki şubeye götürmeliyim veya ne yapmalıyım ? Cw olan kartlara iade/değişim yapılmıyor mu ?
C
8 yıl
16:9 siyah kenarlık olmadan 1280x720 yapmak
Nasıl yapılabiliyor. Daha önceden aynı ayarlarda oynuyordum fakat updateden sonra veya ekran kartım ile 4k denemelerinden sonra oyuna girince gördüm ki ayarım bozulmuş. 16:9 da 1280x720 yapınca altta ve üstte siyah kenarlık oluşuyor. Ekran kartım amd. Nasıl çözebilirim bunu. Monitör:benq xl2411z
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.