U

Yarbay
21 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
144 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
geçen yıl
LPG kaçağı (dolum agizindan)
Merhaba, sorunum dolum agizindan geri çıkan LPG hakkında.anladigim kadarıyla depodan gelmiyor fakat boruda kalan gazı geri dışarı atıyor son bir aydır. LPG yi eksik alırsam sorun olmuyor fakat full dolumda geri atma mutlaka oluyor. Dolum agzi değişirse sorun kalmaz dendi, öğrenmek istediğim dolum agzi değişimi ile kesin olarak çözülür mü?

Bir diğer sorun sabahları gaza geçerken gelen gaz kokusu.tesaduf mu bilmiyorum ama aldığım yeri değiştirmem ile bir denk geldi, alakası olabilir mi yoksa kesin olarak burada da bir kaçak var diyebilirmiyiz.gaza geçtikten sonra bir müddet geliyor ama sonra koku kesiliyor.

Gaz sızıntı ölçümü vs yaptıracağım ama gitmeden fikir almak istedim, tekrar tekrar uğraşmak yerine kalıcı bir çözüm için, sonuçta risk teşkil ediyor.tesekkurler
U
4 yıl
kasko hasar kaydı hakkında
Merhaba

10/2018 tarihinde bir kazaya karıştım ve kendi aracımı kasko firmasından yaptırdım. İşlemler bitti ve o tarihte kontrol ettiğimde hasar kaydı 1160tl gibi bir rakamdı.Değişen tampon ve far ve çamurluktada düzeltme var.Araç astra g 2007 model..

Geçenlerde kontrol ettiğimde hasar kaydının 4800tl ye yükseldiğini gördüm ve hdi sigortaya mesaj ile durumu sordum.Gelen cevapta 10/2018 tarihinde 1160tl işçilik yansıtıldığı ve 09/2019 tarihinde de 3650tl parça parası ödemesi yapıldığı yazılmış.Mesaja göre parçayı kendileri temin etmiş ve neredeyse bir yıl sonra ödemesi yapılmış.Haliyle hasar kaydı tutarı sonraki bir tarihte tekrar yükselmiş.

Merak ettiğim bu durum ne derece normal? Misal ben bu aracı satsam yada böyle bir araç satın alsam aldığım tarihteki hasar kaydı ile sonraki bir zamandaki hasar kaydı aynı görünmeyecek ve hem alıcı hem de satıcı için tatsız bir durum oluşacak.

Parça parasıda dönemine göre bir hayli yüksek göründü açıkcası ve de o dönemden mi yoksa ödeme yaptıkları yaklaşık bir yıl sonraki dönemden mi faturalandırılıyor bu kısımda belirsiz.

bu şekilde aynı kazaya ait sonradan yükselen hasar kayıtları normal mi?


< Resime gitmek için tıklayın >
U
4 yıl
astra g yağ lambası yanıp sönme
Merhaba,aracım 2007 model astra g 1.4 twinport club modeli.Araç 7 yıldır bende ve son 3 haftadır ilk çalıştırmada yağ lambası videoda görünen şekilde göz kırpmakta.Yağ seviyesi normal ve motor sesinde bir sorun yok ama yıllardır olmayan bu şey neden birden çıktı anlamadım.



Sabah yapıyor fakat hemen arkasına durdur/çalıştır yapınca olmuyor,tekrar etmesi için birkaç saat geçmesi gerekiyor.Belirttiğim gibi son 3 haftadır meydana gelen bir durum
https://www.youtube.com/watch?v=j9Dye6nrGi4&feature=youtu.be


Neden olabilir, ne yapılabilir, yorum yaparsanız memnun olurum
U
5 yıl
acer şarjda kapanma sorunu
merhaba..cihaz 10 yıllık 5735z acer

öncelikle cihazın ısınma durumu açısından sorunsuz olduğunu belirteyim

sorunuma gelince; cihazı fişe takınca kendiliğinden açılıyor.biosta yada ram testi sırasında (dos ekranı gibi ekranlarda) sorunsuz uzun süre çalışıyor ama ne zaman windows yada usb linux(hdd siz denedim) çalıştırmak için işletim sistemi grafik ekrana geçsin, direk kapanıyor ve yeniden açılıyor

cihaz prize bağlı olmadığı durumda pilde ise bu sorunu yapmıyor..grafik ekrandada rahatlıkla çalışıyor ama fişte kapanma ve tuşa basmadan direk açılma durumu oluyor..anakart temizliği yaptım ve pilsiz (anakart üzerindeki pilide çıkarttım) denedim ama fayda etmedi.

tamiri basit birşey ise düşünebilirim ama kendisi 200tl etmeyecek cihazı servise bırakmaya pek sıcak bakmıyorum

tecrübesi,bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
U
5 yıl
pc power supply kondansatör hakkında
power supply normal çalışıyor,sistemde bir sorun yok fakat yanık kokusu gibi bir koku gelmekte.içini açtığımda dikkatimi çeken tek yer resimdeki kısım,gösterdiğim bir elektronikçi bunun bir sorun olmadığını söyledi ama emin olmak istedim.elimde farklı psu lar da var ama kondansatörü bu şekilde lekeli olanı yok.kondansatör tepe kısmından şişmesede bu şekilde alt kısımda(hatta yukarı doğru çıkmakta) izler normal mi?

< Resime gitmek için tıklayın >
U
6 yıl
Doldurulabilen yazici önerisi
Bir yakinimin cocugu icin, basit okul odevlerinde kullanilacak renkli yazici gerekli.lazer olanlar cok pahali.kartus bitiminde doldurup tekrar kullanabilecegimiz basit bir model önerebilir misiniz. Özellikle dolum konusu önemli,basit kartus dolumu
U
6 yıl
steam hesap cs go içerir 20tl
U
6 yıl
Validen eşine \u0027ahenkli\u0027 atama
http://www.hurriyet.com.tr/validen-esine-ahenkli-atama-40706203


ÇANKIRI Valisi Hamdi Bilge Aktaş, eş durumu tayiniyle öğretmen olarak iline gelen eşi Sevil Aktaş’ı görevlendirildiği okuldan 24 saat sonra İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak atadı. Vali Aktaş, “Okuldaki ahengi bozar diye endişe ettim ve hızlı bir karar verdik” dedi.

Vali Aktaş, haziran ayında Mersin ili Akdeniz ilçesi kaymakamlığından Çankırı Valiliği’ne atandı. Aktaş’ın Akdeniz ilçesinde Milli Eğitim Şube Müdürlüğü’nde görev yapan eşi Seval Aktaş, eş durumu tayiniyle Çankırı Kızılırmak Ortaokulu’na geldi. Birkaç gün içinde ikinci kez il dışı tayin hakkı çıkması üzerine Aktaş yeniden başvurdu. Aktaş’ın tayini bu kez Çankırı’da Mareşal Çakmak Ortaokulu’na çıktı.

Aktaş kısa bir süre sonra görevlendirme ile Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu’na müdür oldu. Aktaş, burada bir gün çalıştıktan sonra eylülde Çankırı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Vali Aktaş, atamayla ilgili olarak Hürriyet’e şunları söyledi: “Çankırı’ya geldiğimizde bir okula görevlendirmeyle ataması yapıldı. Vali eşi olduğu için okulda görev yapması doğru değil diye düşündüm. Meslektaşları ve çalışanlar ‘vali eşi geldi’ düşüncesiyle tedirgin oldular. Eşim akşam eve geldiğinde tedirginliği anlattı. Devam etmek istemesine rağmen, ‘Sakın orada devam etme. Seni oradan alacağım’ dedim. Okuldaki ahengi bozar diye endişe ettim ve hızlı bir karar verdik. Eşime haksızlık yapıyorlar.”

25 YIL EMEK VERDİM
Seval Aktaş ise “Çocuklarla iç içe olmak istediğim için o okulu istemiştim ancak arkadaşlarımın tedirginliği beni yordu. Bir gün kalıp çalışamadığım için o okulu şimdi kendime kardeş okul yaptım. 25 yıldır bu işe emek verdim. MEB’in her kademesinde çalıştım, idarecilik yaptım. Yeterli ve donanımlı bir insanım. Bu görevi hak edecek bir insanım. Hiçbir zaman eşimin makamını kullanmadım” dedi.
U
6 yıl
KHK nın ileri dönük olduğu kabul edildi!!
http://www.hurriyet.com.tr/basbakan-yildirim-bu-duzenlemeye-karsi-cikanlarin-darbecilerden-farki-yoktur-40695673


Son KHK'da yer alan ve 'sivillere yargı muafiyeti' tartışmalarına ol açan düzenlemeyi değerlendiren Başbakan Binali Yıldırım, "O darbecilerin üzerine giden, tankların üzerine çıkan darbecileri derdest edip emniyete teslim eden kahraman vatandaşlarımızı korumak için kanun çıkardık. Buna kim itiraz ediyorsa, bizim için darbecilerden farkı yoktur, bu kadar açık söylüyorum" dedi. Başbakan Yıldırım, "Neymiş efendim, darbeye direnen vatandaşları koruyan kanun çıkardınız... Ne var bunda? Bir daha darbe olursa vatandaşlar sokağa çıkmasın mı? Memlekete sahip çıkmasın mı?" diye sordu.
U
7 yıl
saçma sapan bir işe göz yummak..hb
tamam mağaza formatına geçildi ama bu farklı firmalar kontrol edilmiyor mu?yarın hb sitesi üzerinden farklı satıcıdan ürün alınca içinden salatalık çıkması gibi bir ihtimal var mı?hadi ürün koleksiyonluk desek birde yalan gta v yorumu ile desteklemek niye

yada saçma olacak belki ama önceden yorum atılmış ürün sayfasına yeni ürün yerleştirme şansı var mı bu satıcıların,gerçi nerden tutsan elde kalıyor



http://www.hepsiburada.com/amd-2800-athlon-1-8ghz-512kb-1cekirdekli-754p-p-HBV000002WIX8


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.