F

Yarbay
08 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
22 üye
Görüntülenme (?)
334 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
geçen yıl
BİTLİS\u0027TE SOKAK KÖPEKLERİ BİR CAN DAHA ALDI!
< Resime gitmek için tıklayın >


SOKAK İTİ SEVİCİLER, YİNE OYUN MU OYNADI İTLERİNİZ?
F
2 yıl
LG WebOS YouTube (Bir acayip sorun) YARDIM!
Kafayı yemek üzereyim!

LG WebOS televizyonumda her ne halt yediysem YouTube'da soldaki menüler abuk subuk çince ikonlara dönüştü.
- Uygulamayı kaldırıp kurdum
- TV'nin fişini çekip bekledim
- O DA OLMADI TV'Yİ RESETLEDİM YİNE DÜZELMEDİ!
Bu ne bela iştir! Var mı yaşayan? Tavsiyesi olan? Kafayı taktım çözmezsem patlayacağım!

Reddit üzerinde araştırdım, oradaki söylenenleri de uyguladım yine yok yine yok!

< Resime gitmek için tıklayın >
F
3 yıl
Redmi Note 8 - Konuşurken sessize alma sorunu!
Redmi Note 8 telefonla görüşme yaparken ekran açılıyor ve yüzüm mikrofonu sessize alma tuşuna basıyor. Haliyle karşıdaki kişi "alo,alooo,alooowğğğ" naraları atıyor. Her görüşmemde oluyor resmen. Bu sorun başka marka ve modellerde de oluyormuş ve çözümünü bulamadım. Var mı bilgisi olan?
F
5 yıl
Hitachi 55HT1800UD Kullanan?
Bu modeli kullanan var mı arkadaşlar?
F
5 yıl
LG Smart TV - Bluetooth Kulaklık Sorunsalı
Arkadaşlar bir sorum olacak;



LG55UF8507 ve LG47LA660S televizyonlarım mevcut, elimdeki Bose QC35 Bluetooth kulaklığı bir türlü iki televizyona da bağlayamadım. LG Kablosuz Ses Eşleştirme üzerinden cihaz tara diyorum ama bir türlü kulaklığı görmüyor;



Televizyonlarda bluetooth özelliği yok da ben mi bilmiyorum?
F
6 yıl
PS4 Pro - Fan Sesi! (Sorun mu?)
Arkadaşlar bazı oyunlarda saçma derecede fan sesi ayyuka çıkıyor. Örneğin Rainbow Six Siege de bazen maçlarda makine resmen uçak kaldırıyor. Son dönemde özellikle havaların da sıcak olması nedeniyle makina bağırıyor da bağırıyor. Gel gelelim kuzenimin slim makinasında aynı oyunlarda gram ses yok! Biz bu makineleri neden aldık; Daha iyi bir deneyim, daha güçlü bir donanım için. Slim kasa ile aynı performansı verip çılgın gibi fan sesi vermek nedir arkadaş! Kafayı yemek üzereyim bu konu ile alakalı!

PS4 Pro kullanıp aynı sorunları yaşayan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum...
F
6 yıl
Laptop - HDTV HDMI Görüntü Aktarma Sorunu!
Arkadaşlar elimde Casper Nirvana'nın ilk serilerinden olan epey eski bir laptop var; Cihazın üzerinde sadece DVI çıkışı var ve ben DVI to HDMI çevirici ile birlikte HDMI kablo kullanarak cihazı televizyona HDMI portundan bağladım. İlk bağladığım gün hiçbir sıkıntı yoktu görüntüyü aldım ve sorunsuz kullandım. Ertesi gün bilgisayarı açtığımda televizyona görüntü gelmediğini gördüm halbuki bağlantılarda herhangi bir değişiklik yapmadım. Ne yaptım ne ettimse olmadı dün çalışan sistem bugün çalışmıyor kafayı yemek üzereyim!

Baştan söyleyeyim; Windows+P tuşu yap, ekran kartı driver güncellemesi yap,ekran çözünürlüklerini kontrol et gibi basit çözümlerin hepsini denedim.

Bilgisayar : Casper Nirvana ilk seri laptop (2006 model)
TV : LG 47LA640S Smart TV

Görüş ve önerilerinizi bekliyorum...
F
7 yıl
Paylaşımlı Oyun Sorunsalı?
Dün akşam arkadaşla Division oyunu üzerinden paylaşımlı oyunu deneyelim dedik;

Arkadaş paylaşımlı oyunu başlattı ve ben kabul ettim,bir süre bekledikten sonra paylaşımlı oyun başlatılamadı haliyle (bağlantı hızı yetersizliğinden)

Daha sonra bir baktım ekranda 2 tane Division sekmesi var,biri benim orjinal oynadığım oyunum birinin üzerinde ise kilit mevcut. Bahsettiğim sekme ekranda kaldı ve gitmiyor.

Kilitli olanı sileyim dedim ama kendi oyunumu da siler diye tırstım,malum 50 küsür GB veriden bahsediyoruz. Başına bu tarz bir olay gelen var mı acaba?

< Resime gitmek için tıklayın >
F
7 yıl
LG 47LA640S - Altyazı Takılma Sorunu!
Evde kullandığım LG 47LA640S Smart TV'de bir süredir altyazılar ile alakalı sorun yaşıyorum. Altyazılar takılıyor ve birkaç saniye sonra geçen bütün replikler hızlı bir şekilde (okunamayacak kadar hızlı) akıp gidiyor. Önceden bu tarz sorunlar yaşamıyordum,başına gelen veya tavsiyesi olan varsa bekliyorum...
F
7 yıl
PRI - SEC Hesap Sorunsalı (Çözüldü)
Arkadaşım ana hesabını kendi cihazından deaktif ederek bana verdi bende aktif ettim. Buraya kadar herşey normal ama sinir bozucu yanı o girdiğinde ben düşüyorum ben girdiğimde o düşüyor! Başına bu tarz bir durum gelen varsa yardımlarını bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.