A

Yarbay
19 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
122 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
geçen yıl
Tesla Siparinde Otopilot ve Otonom ?
Merhaba arkadaşlar, Tesla sipariş ederken otopilot ya ya otonom sürüş opsiyonlarını siparişe eklemezsek aracı aldıktan sonra bu özellikler yazılım güncellemesi / satın alma ile alınabiliyor mu? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
A
2 yıl
Harici Diskten Direk Veri İcloud\u0027a Aktarma ?
Merhaba, 2TB İcloud hesabım var, yaklaşık 1 TB boyutundaki harici diskimi İcloud'a yedeklemek istiyorum. Verileri bilgisayara aktarmadan direk harici diskten İcloud'a transfer etmenin ya da bilgisayarın C diskinde kurulu olan İcloud'u D'ye kurmanın bir yolu var mı ?

teşekkürler
A
3 yıl
Aynasız Fotoğraf Makinası vs Vidyo Kamera ?
Merhaba, ışık hareketlerinin devamlı değişebildiği kapalı alan düğün vidyo çekimleri için alıştığımız mc2500 md3 gibi büyük aktuel kameralar yerine gimball üzerine gerekli ekipmanlarla donatılmış aynasız bir slr makina kullansak ne gibi olumlu/olumsuz etkiler yaşarız? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar payklaşırsa sevinirim.
A
3 yıl
3/4G Doungle ile DVR Bağlantı ?
Merhaba, internet olmayan yerlerde uzaktan izleme için dvr cihazında doungle kullanan var mı ? Bağlantıda ve hızda bir sorun yaşıyor musunuz ? Ne tip bir cihaz kullanıyorsunuz ?
A
3 yıl
Kişi Sayma Kamerası Tavsiyesi ?
Merhaba, giren çıkan ve içerideki kişi sayısını gösteren kameralarfan kullanan var mı ? Tavsiye edeceğiniz ürün var mı ?
A
3 yıl
Yazıcı, Yazıcı Olarak Görünmüyor
Merhaba, Xerox Phaser 6000 tipi bir lazer yazıcıyı bağladım. Bağladığımda otomatik olarak kurulum yapıyor ancak aygıt yöneticisi ve ''aygıtlar ve yazıcılar'' bölümünde cihaz ''yazıcı'' olarak görünmüyor. Çıktı almak istediğimde de bu yazıcıyı bulamıyor. Güncel driver yükledim, yazıcının yazılımını bile güncelledim çözemedim. Sorun nedir sizce ?

< Resime gitmek için tıklayın >
A
3 yıl
DVR\u0027nin Kendi Kendini Sıfırlaması
Merhaba, Cenova 7016 model DVR kullanıyoruö. Kurulumu yapıyorum, kameraları ve girş şifresini ayarlıyorum. Bir süre sonra cihaz tüm ayarlarını kendi kendine sıfırlamış, girş şifresi dahil fabrika ayarına dönmüş oluyor. Sebebi ne olabilir ?
A
3 yıl
2021 Güncel En İyi DVR Markası ( ? )
Merhaba, yıllardır Cenova AHD DVR kullanıyorum ama zaman zaman virüs giriyor, kimi zaman uzaktan rahat izlenmiyor, Android uygulamasından farklı İOS uygulamasından farklı çözünürlükte görüntü veriyor vs. rahat ettirmedi yıllardır. Bozulan AHD yerine 16 Kanal yeni bir DVR alacağım, uygulaması sorunsuz, güvenlik zaafiyeti olmayan en dertsiz tasasız kaliteli DVR markası, modeli nedir?
A
3 yıl
Araç Koruma Sistemini Kontrol Ettirin. Arızası
Merhaba, Jeep Renegate araçta böyle bir uyarı geliyor. Araç uzun süre çalışmadı akü bitti ve böyle bir sorun meydana geldi. Araç çalışmıyor, direksiyon dönmüyor, el freni kilidi açılmıyor. Aküyü sök tak yaptım, başka aküde taktım ama olmadı. Yardımcı olabilecek olan var mı ?

< Resime gitmek için tıklayın >
A
3 yıl
Keenetic mi ZYXEL T50B mi ? Neden ?
Merhaba arkadaşlar, Türknet VDSL'de kullanmak için Turnte'in sattığı ZYXEL VMG8623-T50B modem mi tercih edilmeli yoksa herkesin önerdiği Keenetic Extra/Omni mi?

Zyxel yılların bildiğimiz markası ama Keenetic sanki yumurtadan çıkmışcasına bir anda çıktı ve popüler oldu, onunla ilgili hiç bir yabancı kaynak, Avrupa'da Amerika'da satış bulamadım acaba sağlam reklamla mı ülkemizde bu seviyeye geldiler yoksa gerçekten herkesin önerdiği kadar iyi mi emin olamadım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.