P

Onbaşı
14 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
89 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
11 yıl
Galaxy s3, One X yada Galaxy S4
Merhabalar.

yakın bir zamanda telefon almayı düşünüyorum. Daha öncesinde HTC One X kullandım yaklaşık 1 yıl gibi bir süre ve çok memnundum ancak satmak zorunda kaldım. Şimdi tekrardan telefonlara baktığımda bu üç telefon arasında kaldım açıkçası. Gönlümden geçen HTC One X ancak HTC'nin One X'lere yazılım güncelleme desteğinin gelmeyeceği ile ilgili duyumlara baktığımda bu konunun doğruluğu telefonu almamı engelliyor şu anda. Diğer yandan Galaxy S4, çok büyük olmasına rağmen kullanıcılarına gerçekten beklenen performansı ve beklenen talebi karşılıyor mu emin değilim. Çünkü daha yeni piyasaya çıkan bir ürünün bu kadar fiyatlarının düşmesi kafamda soru işareti bırakmıyor değil. Daha önceden bu ürünleri kullanmış olan arkadaşlarımızın, konuyla ilgili deneyimlerini paylaşmaları mümkün müdür acaba, hangi telefonu almak daha mantıklıdır?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Keyifli forumlar.
P
14 yıl
Ekran donması,renkli çizgiler ve makinenin yeniden başlaması
Öncelikle herkese iyi geceler.Gece gece pek çok sitede araştırma yapıp bulamadığım için sorunumu yazmak durumunda kaldığım için üzgünüm. Sistemimde bugün ilk defa yaşadığım ve başlıkta da belirttiğim gibi,akşam saatlerinden beri ekranda donmalar,renkli çizgiler,kırmızı noktalar ve bir süre sonra makinenin kendi kendini yeniden başlatmaya zorlaması sorunu ile karşı karşıya kaldım.Aşağıda yazacağım sistemimde ekran kartı haricinde bütün parçalar 3 yıldır kullanmakta olduğum parçalar ve OC hiçbir şekilde yapılmamıştır.Sadece ekran kartına MSI Afterburner programı ile çok hafif olarak bir OC yaptığımı söylemem gerek.Ekran kartımı bu forumdan yaklaşık 1.5 yıl belki de biraz daha fazla zaman önce almıştım ve bu zamana kadar hiçbir sorun vermedi.Bugün gündüz saatlerinde de kullanmama rağmen (özellikle oyunlar açılırken) akşam saat 7'den itibaren hiçbir şekilde internette bile gezinmeme izin vermedi.Windows sürekli driver yüzünden programın devre dışı bırakıldığı uyarısı verip durdu.Sorunun ekran kartı driverından olduğunu düşünerek daha önce çalışan Nvidia'nın 196.21 sürümlü driverından 197.13 sürümüne güncellemiş olmama rağmen hiçbir değişiklik olmadı.

Sistemim:

Asus P5B Anakart

Intel Core 2 Duo E6600 2.4 GHZ işlemci

Kingston HyperX 2x2 GB 800 Mhz

MSI 8800 GTS (G80) O.C Edition 320 MB/320 bit

250 GB sata 2 hdd + 160 gb ide hdd

Windows 7 X64 işletim sistemi

Verdiğim rahatsızlıktan dolayı tekrar özür dileyerek,yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
P
17 yıl
xp yükleyemiyorum
Merhabalar.Elimde 3 tane hdd var.Biri sata olmak üzere formatı atıyorum.Formattan sonra kur bölümüne geldiği zaman mavi ekran hatası veriyor.3 harddiskte de ayrı ayrı denedim kurmayı.Daha önceden kurulmuş Windows xp'yi de görmüyor bilgisayar durmadan restart atıyor.Ne yapmalıyım.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
P
17 yıl
Fsb hakkında yardım lütfen
Merhabalar.

Şu an elimde asus p5b anakart var ve bu anakartın desteklediği fsb değerleri:1066/800 desteklemekte.İşlemci almak istiyorum,uygun fiyatından dolayı e6750 cazip geliyor.Fakat bir sorun var.e6750'nin istemekte olduğu fsb değeri 1333.

Acaba işlemciyi alsam anakartın destekleme imkanı varmı?Yoksa ne yapabilirim??

Yardımlarınız ve bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.