X

Yüzbaşı
08 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
61 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
X
6 yıl
Ezi\u0027de 16k gold satılır
100g=5tl ilgilenen varsa özelden yazabilir.
X
7 yıl
Hesabı West\u0027ten TR\u0027ye aktarırken askıda kaldı.(ÇÖZÜLDÜ...)
Dün akşam saat 9 gibi hesabı geçirdim hala böyle.Supporta ticket atamıyorum böyle bir hesabınız yok diyor ne TR de ne de westte.Siteye giriş yapamıyorum.Yardımcı olabilicek var mı ?

< Resime gitmek için tıklayın >
X
7 yıl
.........
yanlış oldu pardon
X
8 yıl
Raf hakkında bilgisi olan var mı ?
Arkadaşıma mail yolluyorum raf için,wow2,wow3 diye ayrı account açmaya başlıyor.Raf yapamıyoruz o yüzden sebebini bilen var mı?
X
8 yıl
0.5 TL den 850 Gold Satılır(Satıldı)
İlgilenenler Pm atabilir.Toplu alımda indirim yaparım.

300 Gold satıldı elimde 550 gold daha var.

Bütün goldlar satıldı arkadaşlar....
X
8 yıl
Blade And Soul Gold satıyorum
Elimde 900 gold var almak isteyenler pm den ulaşırsa fiyatı konuşuruz.
X
10 yıl
YGS\u0027de ek tercihler var mı ?
YGS de geçiş haklarımı kullandım ama hiç bir üni. tutmadı sebebi ilk mezunlara öncelik vermeleriymiş.Ek tercihlerden yararlanabiliyormuyum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
X
10 yıl
Bronz\u0027dan Gold\u0027a
Daha önce bronzdan nasıl çıkarım diye konu açmıştım.Şuan gold 5 e kadar geldim.Bazılarının ne kadar low'sun oynamayı bilsen çıkarsın demekki bilmiyorsun demelerine rağmen gold 5 serilerine geldim.Taze kan vardı eğer seriyi atlarsam gold 3 olucaktım.Ama sadece karakterini seçip oyuna giren ve afk kalan karma yüzünden ilk maçımı verdim.Bronz ve gold arasında en ufak bir fark yok emin olabilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >
X
10 yıl
Bronzdan çıkmak için elo tost dışında çözüm.
Beyler beyin şeylemesi geçirmek üzereyim adam salın mid oyun taşıycam diyor 1/20 feedliyor.Soloyum diyor feedliyor kimse supp almıyor.Oyunu bitirmek yerine barona gidiyolar ve baronda ace olup oyun kaybediyoruz.Solo takılıyolar sürekli eğer birisi iyi kasmışsa sürekli 5 vs 1 atmaya çalışıyor.Canı az olana herkes dalıyor ve baseye kadar kovalayıp ace veriyolar.Normal oyun atıyorum 2 sezondur karşıma sürekli gold plat silver atıyor alıştım onlarla oynamaya bu bronz nedir böyle Allah aşkına kanser olucam.Kaç yaşında bunlar ? Anaları babaları yokmu bunların.
X
10 yıl
2 yıllık geçiş hakkı konusunda.
Geçiş hakkımı ne zaman ve nasıl kullanabilirim 2 yıl önce meslek lisesini bitirdim ama üni. ye gitmedim.Bu sene sınavlara girdim barajı geçtim.Bölümümle ilgili yerleri nasıl bulabilirim ve geçiş hakkımı kullanabilirim.Bilenler yardımcı olabilir mi ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.