H

Çavuş
13 Ocak 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
13 yıl
GH Word Tour Pc Gitarı\u0027nı PS3 te çalıştırmak mümkün mü?
Pc için GH WT gitarım var bunu ps3 e usb den bağlayınca normal ps3 kolu gibi çalışıyor. Oyunun menüsüne girince de kol gibi çalıştığı için oyuna başlatamıyorum .

sorum şu pc gitarımı ps3 e gitar olarak nasıl gösteririm ?
H
18 yıl
v2.60 kullanıyorsanız bi bakmanızda fayda var
Arkadaşlar Almanca bi formunda Puschel isimli bi arkadaş v20.1 ve v2.60 için downgrade yapmadan kendi hazırladığı bir update eboot u ile normal update yapar gibi v2.01 veya v2.60 dan v2.00 a dönülebilineceğini idda ediyor ben v2.01 de denedim ama tam update etmeye başlarken hata verdi v2.60 kullanan bi arkadaş aşağıda verdiğim linkden bu kırılmış update dosyasını psp sine atıp dener ve sonucu buraya yazarsa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.


Bahsettiğim Almanca forum:http://www.pspboard.de/board/thread.php … amp;page=1


Ve kırılmış update dosyası:http://www8.rapidupload.com/d.php?file= … epath=6453
H
18 yıl
PSP v2.01 den v1.50 ye düşülürmü
arkadaşlar geçtiğimiz cumartesi bende bir psp aldım ama tahmin ediceğiniz gibi versiyonla ilgili sorunlarım var acaba v2.00 a olduğu gibi v2.01 içinde bi downgrader varmı yoksa v2.60 a çıkana kadar bekliycekmiyim
bide olurda versiyonu ilerde 1.50 yapabilirsem ne kadarlık bi hafıza kartı işimi görür mesela bi oyun nekadar yer kaplar yardımlarınızı bekliyorum yardım eden herkeze şimdiden teşekkürler
H
18 yıl
p910 yardım
arkadaşlar p910 umla bir mp3 ü telefona atmam 3-4 dakikamı alıyor telefonu bilgisayara masaüstü standıyla usb den bağladım ama dediğim gibi 4mb lık bi dosyayı telefona atmam neredeyse 4 dakika alıyor bu normalmidir? Daha önce 6630 kullanıyodum ve onuda usb den bir kabloyla bağlıyordum ama onda böyle bir yavaşlama sorunu yoktu yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
H
19 yıl
Acil yardım asus wireless modem hatası
Arkadaşlar modemin bütün ayarları tamam olduğu halde internete giremiyorum modemin içine 192.168.1.1 yazıp girdiğimde modem bağlı gözüküyo kullanıcı ayarlarımda doğru zaten eskiden internete girdiğim ayarlar bi değiştirme yapmadım, adsl hattımda sağlam ama bir siteye girmeye çalışınca saatin yanında çıkan ve bağlantı durumunu gösteren simgenin sağdece giden tarafı yanıp sönüyo gelen tarafında hiç bir hareketlenme yok bunun nedeni nedir ne yapmam gerekir bana bi yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
H
19 yıl
ben e mule ün v0.42e sürümünü kullannıyorum ve razorback2 ye bağlanamıyorum
ben e mule ün v0.42e sürümünü kullannıyorum ve razorback2 ye bağlanamıyorum bana sürekli sunucu dolu iletisi geliyor e mulü ilk kullanmaya başladığım zamanlar böyle bir sorun yaşamıyordum şimdi neden bağlanamıyorum yardım ederseniz sevinirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.