B

Teğmen
13 Şubat 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
263 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
geçen yıl
Monitör Tavsiyesi Asus TUF vs Samsung Odyssey ACİL
Arkadaşlar selam,

Sipariş vereceğim ancak emin olmak istedim yardımcı olursanız sevinirim.

Monitörle oyun neredeyse hiç oynamayacağım. Sadece ofis programları, webde gezinme ve video-film için alıyorum. Aşağıdaki 2 modelden hangisini almalıyım? Pikselleşme 2sinde de yaşar mıyım rahatsız eder mi? Film de hangisi daha iyi olur. Sağdan-soldan bakınca görüş açısı VA olan Samsung'da rahatsız eder mi? Teşekkürler şimdiden


https://www.amazon.com.tr/Samsung-Odyssey-LS27AG320NUXUF-Monit%C3%B6r%C3%BC-FreeSync/dp/B09V5JQG17/ref=sr_1_2?keywords=samsung+odyssey+g3&qid=1672738878&sprefix=samsung+od%2Caps%2C143&sr=8-2


https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-vg279q1r-27-ips-full-hd-gaming-monitor-fiyati-48311
B
2 yıl
2x molex to pcie 8-pin yardim
Herkese selam,

Arkadaslar bende high power 850w 85+ psu var. 4 adet pcie 8pin var psu da. (2 farkli kabloda 2ser taneden 4adet yani)

Kasaya 2 adet 3080 takacagim ancak 3080lerden biri asus rog yani 3adet 8pin girisi var. Digeride 2 adet, toplam 5 adet 8pin lazim ama psu da 4adet var.

Ben bu asusa 3cu 8pini nasil saglarim. 2xmolexten 8pin adaptor taksam sorun olur mu? Normalde bunu direkt baglamayi onermiyorlar, erime veya yanma oluyor diye. Ancak sadece 3ci 8pini bu sekilde baglayacagim ve 308er normalde 2 adet 8pin istedigi icin, sorun yaratmaz diye dusunuyorum ama emin olamadim.

Nasil yapmak lazim bilenler yazarsa sevinirim.

Not: birde 4+4 cpu kablosu var 2 adet ve 1i bosta. 4+4cpu to pcie 8-pin adaptorler var ama bunlar icinde cpu daha fazla guc tasir ve ekran kartina fazla yukleme yapabilir deniyor.

Nasil olacak bu is?
B
4 yıl
Digitürk Sinyal Seviyesi Problemi ve yükseltici Tavsiyesi
Herkese merhaba,

Digiturk kurulum yapıldığı gün öncelikle aşağıda yazdığım kullanmakta olduğum kutudan farklı bir kutu takıldı. Ancak sinyal problemi ve düşüklüğü var, merkezi sistemli sitelerde bu genel bir problem dedi. Neyse yükseltici taktı 60tl ücreti var dedi. Tamam dedim. Sonrasında aşağıdan yeni bir kutu getirdi, abi bu kutuyu deneyeceğim birde en yeni model, yükselticiye de para vermemiş olursun dedi. Yine tamam dedim. İlk defa digiturk kuruluyordu evime.

3-5 gün iyi çalıştı. Akşamları ufak tefek bazı kanallarda sinyal seviyesinde azalma hatası alıyordum ama çok umursamadım.

Ancak 1-2 aydır kanalların artık normal zamanlarda %30'u, akşamları ise en az yarısında "Sinyal seviyesinde azalma var" hatası almaya başladım. Uyduyu kapat fişten çek 10 kere denedim ama hiç etkisi yok.

Kutu modeli ve sinyal değerlerim aşağıdaki gibi. Sinyal yükseltici alıp taksam etkisi olur mu? Yükseltici için daha iyi olanı ve tavsiye edeceğiniz bir ürün varsa yazarsanız sevinirim.

HM-9506HD
Uydu: Eutelsat W3A
Güç: 70%
Kalite: 70%

Bu değerler akşamları dahada düşüyor.
B
6 yıl
HAYDİ TÜRKİYE BU SON ŞANS, OYLAR MUHARREM İNCEYE
Uçurumdan önce son viraj. 16 yıldır yönettiler artık yönetemiyorlar vakit değişim vakti
B
6 yıl
AKIM KORUMALI PRİZ JOULE DEĞERİ?
Arkadaşlar beyaz eşyalarım için akım korumalı priz almak istiyorum. Halen şantiye elektriği bağlı olduğu için voltaj dalgalanmaları yaşanıyor.

Ancak piyasada satılan shneider elektrik tekli akım koruma prizleri 516 joule. Bu değer 516watt'tan daha fazla güç çeken bir alet-eşya yı bu korumalı prize takınca yetersiz kalacağını anlatmıyor mu bize?

Çamaşır makinesi 1000w mesela. Veya Buzdolabı 1200watt. 1200joule lük akım korumalı priz bulamadım ben.

Bu işte bir yanlışım mı var yoksa ne önerirsiniz?
B
6 yıl
CHP Başkan Adayı Kim Olmalı (ANKET)
Erdoğan karşısında rakip olabilecek en güçlü isim sizce kim?
B
6 yıl
MECLİSTE AKP MİLLETVEKİLLERİNDEN SAHTE PUSULA
AK Parti milletvekillerinin, Meclis’te olmayan milletvekillerinin isimlerini pusulaya yazarak, Genel Kurul çalışmalarında varmış gibi göstermeleri krize neden oldu.
http://m.hurriyet.com.tr/mecliste-sahte-pusula-40625329
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.