C

Yüzbaşı
23 Aralık 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
55 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
6 yıl
\"Ghost of a Tale\" Türkçe Yama İstek
Küçük bir fareyi yönetiyorsunuz. Gizlilik ön planda. Biraz da RPG tarzı bir oyun. Bazı görevleri dialoglardan çözmeniz gerekiyor. Türkçe yama olursa çok daha keyifli olacaktır.

< Resime gitmek için tıklayın >

Ghost of a Tale (Steam)
C
15 yıl
Call of Duty 5 World at War \"Düşük FPS\" ÇÖZÜMÜ

COD5 World at War'da düşük fps sorunu yaşıyordum. DirectX'i ve Ekran Kartı Sürücülerini güncelledim. Oyun içi tüm ayarları en düşük seviyeye getirdim ama olmadı. Tam oyunu silecekken yabancı bir sitede gördüğüm çözüm bende işe yaradı.


1. Öncelikle bu dosyayı indirin.http://home.casema.nl/isjom/cod5tweak.rar
2. İndirdiğiniz dosyayı ...:\Program Files\Activision\Call of Duty - World at War\main klasörünün içine atın.
3. Daha sonra oyun içinde konsolu açıp şunu yazın "/exec tweak.cfg"
4. Son olarak oyundan çıkıp oyunu yeniden başlatın.


Umarım sorun yaşayan başkalarına da yardımcı olur...
C
18 yıl
XP Masaüstü Simgeleri \"YARDIM\"
Herkese Merhaba...

Arkadaşlar, Masaüstündeki simgelerin arkasında gri renk bir gölge var. Bilgisayarıma bulaşan bir trojan sonrası bu hale geldi. Trojan'dan kurtuldum. Ancak simgeleri düzeltemiyorum. Sadece "Görüntü Özellikleri" kısmından gölgenin rengini değiştirebiliyorum. Sistem geri yükleme falan işe yaramadı. Bu simgeleri nasıl eski haline döndürebilirim ???

Şimdiden Teşekkürler...

http://img465.imageshack.us/my.php?image=10nv.jpg
C
19 yıl
MP3 Player Firmware Upgrade Sorunu
Merhaba Dostlar,

PIRANHA BX1002NA 256 MB DİJİTAL MP3 çalarım var. Bir kaç gün önce "http://www.wilson.co.ltd.xfou.com/" sitesinden yeni firmware sürümünü bilgisayara indirdim. Daha sonra Firmware'i, MP3 çaların kendi programı ile USB'den upgrade ettim. Yapmaz olaydım. Alet artık çalışmıyor. Ne yaptımsa düzelmedi. Format attım, Firmware'nin hem eski versiyonunu hemde yeni versiyonunu tekrar tekrar yükledim ama düzelmedi. Sadece USB'den bilgisayara takınca çalışıyor(Tabi Flash Disk olarak). Ama bu kezde HOLD tuşunu kitlemem gerekiyor. İnternette gezmediğim site kalmadı. Yeni Firmware yüklediğim siteden de bir şey bulamadım. İşin kötü tarafı Garanti Belgesindeki hiçbir teknik servis bu ürünle ilişkilerinin olduğunu kabul etmiyor. Hatta ürünü tanımıyorlar.
Lütfen yardımcı olun...

Şimdiden teşekkür ederim...
C
19 yıl
\u003e\u003e SWAT 4 YARDIM \u003c\u003c
Arkadaşlar,

SWAT 4'te, kapılardan bazıları ya saydam gözüküyor yada grafikler birbirine giriyor. Görüntü ayarlarını minimum yapmama rağmen sonuç değişmedi. 64 MB GeForce 2 MX 400 ekran kartım var. Acaba yetersiz mi kalıyor..? Bunu nasıl düzeltebilirim..?

Birde ilk bölümü hem normal'de hemde hard'a defalarca bitirmeme rağmen ikinci bölümü bir türlü seçemiyorum. Birinci bölüm sonunda "Mission Completed" diyor Next Mission seçeneğine tıklıyorum ama yine birinci bölüme dönüyor...

Yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler...
C
19 yıl
DV kameradan Bilgisayara Görüntü Aktarma \"YARDIM\"
Herkese selam!!! Arkadaşlar işin uzmanlarına birkaç sorum olacak,

(Windows XP, 256 MB DDR Ram, 64 MB GeForce2 MX 400, 40 GB Hard Disk, INCA BT-878 TV Kartı.)

1) JVC GR D73 Mini DV bir kameram var. Bunu bilgisayarıma bağlayıp görüntüleri kaliteli bir şekilde aktarmak istiyorum. Ancak USB 2.0 ile bağlanıp Movie Maker 2’ de Video aygıtından yakala” dediğim zaman program kilitleniyor. Öncelikle bunu nasıl çözebilirim? (Kamerayı birkaç kez tanıtıp kaldırdım ama yine olmadı) Ancak TV kartından Composite-Video kablosuyla bağlarsam Movie Maker 2’ de kayıt yapabiliyorum. USB 2.0 daha hızlı olmasına karşın, programı neden kilitlediğini anlayamıyorum.

2) Pinnacle Studio 9.0(Lisanslı) programını kullanıp, USB 2.0 dan bağlanmayı denedim ama görüntüler çok kötü, bazen bu programda kilitleniyor. Composite-Video kablosuyla bağlanıp bu programda bir şeyler yapmayı denedim ama benim anladığım program yalnızca USB ve ieee1394 bağlantısını tanıyor. Zaten USB’yi kullanınca da kilitleniyor.

3) USB 2.0 , “ieee1394” ten daha hızlı bir bağlantı değil mi? Neden illa da “ieee1394” ve neden USB programları kilitliyor, sizce sorun ne olabilir?

4)Görüntüleri aktarmak için ieee1394 kesin bir çözüm mü? FireWire Kartı alıp Kamerayı bu şekilde bağlasam sorun çözülür mü?

5) S-VHS kablosu sadece görüntü mü aktarır yani sesi aktarmaz mı?

6) Birde Kameranın Web Cam özelliği var. Ama MSN Messenger’da kamerayı tanıttığım halde “Görüntülü Konuşma Başlat” der demez “Görüntü Konuşma İptal edildi” diyor. Acaba düşük bir internet bağlantısı buna sebep olabilir mi? Yada başka ne olabilir?

Şimdiden, yardım eden herkese çok teşekkür ederim!!!


< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.