A

Yüzbaşı
07 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
189 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
6 yıl
Turkcell Goller Cepte Maç Seçimi
Arkadaşlar malumunuz goller cepte uygulaması her gol için 100 mb veriyor ama futbolla alakam olmadığı için ben nerede golsüz maç var onu buluyorum

Bu işi bir formüle dönüştürsek, genel olarak hangi lige veya takıma oynamak lazım, sizler hangi takımlara oynuyorsunuz, bu hafta hangi maça oynanır vs tavsiyelerinizi bekliyorum
A
11 yıl
star s5 6589T 2g 32g
arkadaşlar bu telefonun fiyatı çok uygun geldi bana bir sorunu falan var mıdır acaba bilginiz var mı önerir misiniz?

http://www.aliexpress.com/item/HK-Freeshipping-Star-S5-Butterfly-MTK6589-Quad-Core-5-0-IPS-1280-720-Capacitive-Screen-Android/821138287.html
A
13 yıl
Bilgisayarım yeniden başlayabilir mi? yardım lütfen
Disk yönetimi ile ayrı bir bölüm yaratmak isterken bütün bölümlerim resimdeki gibi basit ve dinamik birim oldu C: dahil. Bu şekilde windows çalışabilir mi? Veri kaybetmeden bu problemi nasıl çözebilirim? Yeniden başlatınca açılamamasından korktuğum için kapatamıyorum bilgisayarımı yardımcı olursanız sevinirim.


http://img109.imagevenue.com/img.php?image=029705332_hd_122_182lo.jpg
A
16 yıl
Modifiyeli işletim sistemleri hakkında
Slm arkadaşlar, bu shanexp gibi, hazır birsürü programla gelen işletim sistemleri hakkında bilginiz varsa izlenimlerinizi alabilir miyim? Güvenli midir, sorunsuz mudur, sistemi kasar mı?? Ayrıca eğer iyidir kullan derseniz hangisini önerirsiniz ???
tşkler
A
16 yıl
mp3 leri klasörleyebilecek program
arkadaşlar karışık şekilde duran mp3lerimi sanatçıya göre klasörleyebilecek program arıyorum var mıdır böyle bir yazılım ??
tşkler
A
16 yıl
ipod şarkıları görmüyor
bn arkadaşın ipodunu mp3 almak için ödünç almıştım, anapod kullanarak normal kopyaladım şarkıları pcye fakat ondan sonra ipod içindeki şarkıları görmüyor..34gb mp3 var alette ama bunları diğer olarak gösteriyor, tanımıyor yani, bu sorunu nasıl çözebilirm acaba????
A
16 yıl
Bir Sitede birden Fazla Hesap Açmak
arkadaşlar çoğu sitede multi account yasak bildiğiniz gibi..ama mesala atıyorum güzel bir torrent sitesi üye alımını açmışsa.. ben ilk hesabımı normal biçimde alıp sonra hesabı direk park moduna soksam, sonra bütün çerezleri silip, regeditten ve windows arama zımbırtısından aratıp sitenin bulabildiğim bütün dosyalarını silsem, snra pcye restart atıp yeniden başlatsam ve yeni bir account alsam sitenin bunu çakıp benim 2 hesabımı da banlaması mümkün müdür ???????????????(ayrıyetten dns,proxy veya anonim siteler fln onları da kullanabilirm )

ayrıca pcde Jap Anonym de yüklü ve, 2. hesabı aldıktan sonra 1. hesabı açmıycam tabi ki...bnu sorma nedenim ise malum takas olayında avantaj oluyor o bakımdan 1 tanesi dursun yedekte diyorum..


evt tüm bu önlemlere rağmen yer miyim arkadaşlar sizce?????
A
16 yıl
dvd-rw cd-romumla anlaşamıyor
arkadaşlar geçende pcye cd-rom takmam gerekti normal güzelce taktım bilgisayarı açtım bi baktım benim takmadan önce çalışan dvd-rw ım yok olumuş.üstelik cd-rom da yok..
yani bilgisayar ikisini de görmüyor..cd-romun kablolarını çıkarıyorum hemen dvd-rom aktive oluyor, kabloları takıyorum dvd-rw yine gidiyor.. zaten ayrıca cd-romun da yüzünü gören cennetlik o görünmüyor bi demin göründü onda da bissürü cd taktım hiç bana mısın demedi..cdlerimin, cd-rom ve dvd-rw ın bozuk olmadığına eminim..biosta bi ayar yapmak mı gerekiyor acaba veya nerde yanlış yapmış olabilirim?? yardım ediniz lütfenn..
A
16 yıl
sesi 10sn ileri atabilcek video düzenleme programı aranıyor
başlıktaki gibi ses ve videoyu istedim senkranizasyona sokabileceğim, uyumlu hale dönüştürebilceğim program arıyorum ama bi türlü bulamadım var mıdır böyle bir program bilen ? yardım lütfen

tşkler
A
16 yıl
Ses ve Görüntünün Eşleşmemesi
merhabalar
benim internetten indirdiğim bazı filmlerde ses-görüntü kayması var.Yani ses görüntüyü 5-10 sn geriden takip edebiliyor. Bu sorunu çözebilecek, ses ve görüntünün birbiri üzerine tam oturmasını sağlayacak bir program falan (mesala sesi 10sn ileri atabilecek vs.)bileniniz var mıdır arkadaşlar çok makbule geçerdi yav
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.