C

Yüzbaşı
07 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
155 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
7 ay
Metro market 4×75 gram dardanel ton 55TL
Bugün alışveriş yaparken gördüm 4x75 gram ton balığı 55 TL!
Tanesi 14 e geliyor neredeyse 😁👍🏼
< Resime gitmek için tıklayın >
C
8 ay
Kıyafetlerin koltuk altında oluşan küf kokusu.
Merhaba arkadaşlar, ben çok terleyen birisiyim, roll-on ve stick kullanıyorum ter kokusu yok fakat kıyafetler uzun süre ıslak kaldığı için küf benzeri farklı bir koku devamlı var. Kıyafetlerdeki bu kokuyu nasıl yok edebilirim 🤔 özellikle kendisi uygulamış ve sonuç almış kişilerin tavsiyeleri çok önemli, kulaktan dolma veya internetten görme tavsiyeler çok etkili olmuyor.
C
10 ay
Clio 2002 1.4 lpg 8v araçta yağ kaçağı
Merhaba arkadaşlar clio 2 araçta yağ kaçağı var ama nereden bilemiyorum. Videoya göre nereden kaynaklandığı belli midir? Adana için kaliteli bir usta bulamadım :(
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
C
3 yıl
Yardım edebilir misiniz ? İnternet sorunu ve modem arayüzündeki değerler
Merhaba arkadaşlar, apartmandaki internet port kutusunun hali içler acısı, internetteki hız sorunu ve kopmalar bu yüzden mi yoksa Turknet'in kendi altyapısından mı anlayamıyorum. modem arayüzünde böyle bir şey var her şey normal mi ? Bağlantı kalitesi falan ?
< Resime gitmek için tıklayın >
C
3 yıl
Biçen market Ağız bakım (Oral-b yedek diş fırçası) %40 indirim
C
3 yıl
Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar
< Resime gitmek için tıklayın >
Türk Telekom online işlemler menüsünde "bana göre kampanya" seçeneği altındaki kampanyalı tarifeleri buradan paylaşabiliriz. Ben 12 gb prime kullanıyordum 39 TL, şimdi 15gb 40TL teklif ediyor. Sizce nasıl? Uygun mu piyasaya göre
C
5 yıl
Led tv kanal değiştirdiğimde önceki kanaldaki yazılar hala arkaplanda görünüyor.
Arçelik A40 LW 6536 model televizyon var.
1-izlediğim kanaldaki altyazı ve çizgiler, kanalı değiştirdiğimde başka kanalda da arka fonda (özellikle siyah görüntüde) hala belli-belirsiz görünüyor. Sorun neydendir?
2-Ayrıca bazen bazı kanallar açılmıyor ve "anten kablosunu kontrol edin" diye uyarı veriyor. Televizyonu kapatıp açınca hata veren kanallar tekrar açılıyor.
3-Çok nadir televizyon kendi kendne kapanıp açılıyor.
sorunlarını yaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
C
5 yıl
Dahili ikinci diski \"donanımı güvenle kaldır\" sonra tekrar geri getirme
Laptop cd-romunu söküp yerine harddisk takmıştım. Dün deneme amaçlı donanaımı güvenle kaldır diyerek bu diski kaldırdım. Şimdi bilgisayarı kapatıp açsam da ikinci harddiski görmüyor. Bilgisayar>özellikler>yönet>disk seçeneklerinde de görünmüyor. İçindeki bilgiler silinmeden nasıl görünür yapabilirim?
Teşekkür ederim
C
5 yıl
windows 10\u0027da tam ekran video izlerken ekrana çıkan bildirim uyarısı nasıl kapatılır?
Windows 10 da tam ekran film izliyorum ancak yeni bir bildirim geldiğinde ekranda beliriyor. Bunu "tam ekran modundayken kapatma" şansım yok mu? Teşekkür ederim.
C
5 yıl
windows 10 yeni bildirimleri göremiyorum
merhaba arkadaşlar saatin ordaki yeni bildirimler kısmında uyarı mesajını görüyorum ancak, pencereyi açtığımda bildirimler görünmüyor.
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.