H

Yüzbaşı
05 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
358415 Gün Cezalı
356714 gün 23 s. 10 dk.
Gönderiler Hakkında
H
9 yıl
Radamel Falcao Garcia
H
9 yıl
hangisini tavsiye edersiniz ?
http://urun.gittigidiyor.com/taki-saat/trendmodel-super-sik-erkek-kol-saati-lacivert-n1-143471557

http://urun.gittigidiyor.com/taki-saat/trend-model-super-sik-erkek-kol-saati-kirmizi-n1-142945241

Arkadaşa hediye olarak alınacaktır.Sizce hangisi daha iyi duruyor? (Satıcıya sordum kırmızı saatin saati gösteren yeri net olarak gözüküyormuş. )
H
9 yıl
Sim City 4 Deluxe edition Türkçe yama
arkadaşlar Sim City 4 Deluxe edition için türkçe yama elinde olan rica etsem varsa upload edebilir mi ? Linkler abbas yolcu olmuş. 1 tane buldum ondada portalsepeti virüsü çıktı Cimcity4 için olanı buldum ama bazı yerlerde hiç yazı gözükmüyor uyumsuz yani o. İyi Günler.
H
9 yıl
Fm 15 steam indirimi 53 Tl 2 günlük
kaçıran falan olursa haberi olsun. Şu an steam de 53 tl . 43 saat kaldı indirimin bitmesine.
H
9 yıl
egemen bursada oynarsa kim yedek olacak ?
H
9 yıl
Rom attım atmaz olaydım !
öncelikle iyi geceler. Herşey sakin ve güzel giderken nerden estiyse bir rom atayım dedim telefona. ( galaxy pocket s5300 ) Atış o atış... Attıktan sonra telefon sd cardı görmemeye başladı.Telefona ne internet üzerinden bağlanabiliyorum, ( airdroid,dropbox vs.) ne de usb kablo ile. Dolayısıyla stock rom veya başka rom atma şansım yok ( var mı ? ) Sd cardı card okuyucu ile pc ye bağladığımda sorun yok çalışıyo. gerekli dosyaları buraya atıp cwm ile yüklemeye çalışıncada cant mount diye hata veriyo çıldırdım resmen 5 saatir uğraşıyorum. Ne yapmalıda sd cardı görsün ? ( ilk defa değil 5. rom atışım )
H
10 yıl
jimmy durmaz- arda turan
H
10 yıl
topalın bakışları
H
10 yıl
toplu fotoğraf
H
10 yıl
arkaplandaki müzik
Görüntü herhangi bir tahrik amaçlı değildir. Arkada çalan müziğin(şarkı- enstürmantel yada herneyse) ismini bilen söyleyecek olan var mı ?
https://www.youtube.com/watch?v=rMQKXeyWTu0
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.