T

Yüzbaşı
04 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
361925 Gün Cezalı
356712 gün 7 s. 44 dk.
Gönderiler Hakkında
T
14 yıl
the club oyununun orjinali
veya daha ucuz bi games for windows live oyununu nerden bulurum 20 tl the club internet demeyin ama bildiğin bina lazım
T
14 yıl
Darth Vader Maskesi nerede bulabilirim
< Resime gitmek için tıklayın >


Türkiye'de varmıdır
T
14 yıl
Yiğit Özgürden erotik öykü :D
Adım tahsin yolbeyli, 23 yaşındayım. bu yaz tatlilinde komşumuz ayfer ablayla yaşadığım macerayı sizinle paylaşmak istiyorum... ayfer abla iki yıl önce kocasıyla birlikte apartmanımıza taşınmıştı... ve ben, o günden beri onun için çıldırıyordum... ayfer abla 32 yaşında 1.65 boylarında beyaz tenli enfes bir kadındı...

kocası ümran abi 39 yaşında 1.85 boyunda atletik yapılı, yanık tenli, nefis bir adamdı... ama konumuz o değil, konumuz ayfer abla...

ayfer abla sürekli giydiği askılı bluz ve mini etekle aklımı başımdan alıyordu. bir gün dayanamayıp kendisine açıldım...
-ayfer abla sürekli niye aynı şeyleri giyiyon?insan kokar yav...
-yıkıyoruz herhalde...

aradan günler geçti... o gün başıma geleceklerden habersiz, semtimizin bakkalı ismet abiyle sohbet ediyordum... ismet abi 43 yaşında 1.50 boylarında buğday tenli, buğday gibi bi adamdı...oldukça atletik bi gülümsemesi vardı... konumuz ayfer abla olduğu için onu da es geçiyoruz...

ben bakkaldayken içeri ayfer abla girdi...üzerinde vücut hatlarını belli eden bir tişört vardı... nereye gittiğini sorunca köpeği muffy'yi gezmeye çıkarttığını söyledi...

muffy 1,5 yaşında, 40-45 santim boylarında enfes bir köpekti... ipek gibi tüyleri... amaan, ayfer ablaya geçiyorum...

ayfer abla beş on dakika muffy'ye göz kulak olabilir miyim diye sordu. hemen kabul ettim tabi... eğilip köpeğinin tasmasını takarken gözlerime inanamadım... sütyen giymemişti!!!

aklımı kaybedecek gibi oldum... elim ayağım birbirine dolanmıştı... sonra ayfer abla muffy'yi bırakıp gitti... o gidince hayvan huysuzlandı... havlamaya başladı... sakinleştireyim diye kucağıma alınca gözlerime inanamadım... sütyen giymemişti!!!

hemen ismet abiyi kontrol ettim. o da sütyen giymemişti!!! peki kimdi bu sütyeni giyen?!... tanrım yoksa...

aman allahım ben giymiştim! hem de annemin sütyenini giymiştim! hatırlıyorum annem bu sütyeni tuhafiyeci erhan'dan almıştı...

tuhafiyeci erhan 1.75 boylarında, kumral... lan ben bu sütyeni nasıl giydim lan?!.

hemen sütyeni çıkarıp muffy'ye taktım. muffy çıkarıp, ismet abiye attı... ismet abi de dolgun kalçalarını sergileyerek sütyeni tezgahın altına sakladı...

o esnada ayfer abla içeri girdi!.. üzerinde vücut hatlarını gösteren bi gömlek vardı... hani tişört vardı, gömleği ne zaman giydin diye sorduk... tuhafiyeci erhan'a uğradım ondan aldım dedi...

(sahne: tuhafiyeci erhan ve ayfer abla cinsel münasebettedirler)
tuhafiyeci erhan 1.75 boylarında, kumral. bi dakka noluyo lan orda? vay şerefsizler!!
-git lan! git!..

işte böyle.. artık muffy, ben ve ismet abi her gün buluşup sevişiyoruz...hayat bizim için çok daha renkli oldu. öyle değil mi ismet abi?
-harbiden dolgun mu lan kalçalarım"
T
15 yıl
Ibanez XP300FX
Arkadaşlar ilk elektro gitarım olacak thrash metal çalmak istiyorum bu gitarın performansı nasıldır?
T
15 yıl
hamachiden l4d oynamak isteyen var mı?
varsa 7 kişi falan olursak hamachi ağında kurucam oynayalım hamachi ağın adı taskaya.ppb şifresi 123123 hadi
T
15 yıl
Les Paul yaşamını yitirdi
Çok kanallı kayıt sistemini geliştererek kayıt teknolojisinde çığır açan Amerikalı gitar virtüözü ve ses teknisyeni Les Paul öldü


NEW YORK - Rock müziğe damgasını vuran gitar virtüözlerinden Amerikalı Les Paul, 94 yaşında öldü.
Les Paul adlı gitarları üreten Gibson Guitars şirketinin açıklamasında, Les Paul’ün, New York eyaletindeki White Plains kentinde zatürreden öldüğü bildirildi.
Açıklamada, müzisyenin ölümü sırasında, ailesinin ve sevenlerinin yanında bulunduğu kaydedildi.
Gibson gitar şirketinin başkanı Dave Berryman yaptığı açıklamada, "Les Paul’ü doğru biçimde tanımlayacak bir sözcük yok. İngiliz dili, Les Paul gibi birisini hakettiği biçimde tanımlayacak kadar zengin değil" dedi. Les Paul’ün cenaze töreni New York’ta düzenlenecek.



-LES PAUL-



Waukseha’da 9 Haziran 1915’de dünyaya gelen ve gerçek adı Lester William Polsfuss olan Les Paul, gitar üretimi ve ses teknisyenliğiyle ilgilenmeden önce gitar virtüözüydü. Les Paul, 30 yaşlarındayken tarzı sayesinde Nat King Cole ve Louis Armstrong gibi müzisyenlerle çalışma fırsatı buldu.
Les Paul’ün çaldığı Bing Crosby’nin söylediği "It’s Been a Long, Long Time" adlı parçası, 1945 yılında bir numaraya yükseldi ve bu şarkının plağı 1 milyondan fazla sattı.
Gibson firması, 1952’de Les Paul model gitarları üretmeye başladı. Gibson les Paul kullanan gitaristler arasında Pete Townshend (The Who), Steve Howe (Yes), Al Di Meola ve Jimmy Page (Led Zeppelin) yer alıyor.






Amerikalı virtüözün müziğe katkısı daha çok ses ve kayıt alanında oldu. Les Paul, çok kanallı kayıt sistemini geliştirerek, müzisyenlerin farklı enstrümanları farklı zamanlarda kaydedebilmelerini sağlamış ve kayıt teknolojisinde çığır açmıştı.
2. Dünya Savaşı’nın bittiği dönemde, müzisyenler parçaları tüm enstrümanları aynı anda çalarak kaydediyorlardı. Les Paul’ün bulduğu sistem, enstrümanların tek tek kaydedilmesine ve daha sonra bu kayıtların birleştirilmesine olanak tanıyordu.
Sesle ilgili ilk çalışmasına 13 yaşındayken imza atan ve ses düzeyinin beğenmediği akustik gitarında değişiklikler yapan Les Paul, elektro gitarın gelişimine de büyük katkı sağladı.
1940’da ses sistemleriyle ilgili çalışmalarından biri sırasında elektrik çarpmasının ardından ölümden dönen Les Paul, 1948’de de çok ciddi bir trafik kazası geçirmiş, müzisyenin sağ kolu ve dirseği kırılmıştı. (aa)
T
15 yıl
ucuz bilardo salonu bilen var mı rumeli tarafında?
ucuz ve güzel bilardo salonu arıyorum avrupa tarafında.
T
15 yıl
bilgisayarında guitar hero 3 yüklü olanlar bakabilir mi?[+18]
ya ben bilgisayara format attım ama guitar hero windowsun kurulu olduğu diskte değildi yani dosyalrı silinmedi ama regedit kayıtları gitti.bilgisyarında yükle olanlar başlat-çalıştır a girip regedit yazdıktan sonra hkey_local_machine-software e gidip aspyr klasörüne bir defa tıkladıktan sonra dosya menüsünden ver e tıklayıp dosyaya herhangi bir isim verip kaydettikten sonra upload edip buraya linki yazabilir mi?çok ihtiyacım var dvd kayboldu indirmek ve para vermekte istemiyorum.
T
15 yıl
Kulaklığın içi nasıl temizlenir?
2 yıldır kullana kullana kulaklığın delikleri tıkandı nasıl temizlenir onlar?
T
15 yıl
Durakta gördüğünüz kişiye nasıl açılırsınız
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.