D

Yarbay
27 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
13 üye
Görüntülenme (?)
135 (Bu ay: 7)
Gönderiler Hakkında
D
9 yıl
Apple watch uygulamalari ve tavsiyeleri
Uzunca muddet boyle bir konu aradim forumda ancak yok sanirim. Apple watch kullananlar denk geldikleri faydali uygulamalari yazarlarsa guzel bir konu olur. Ilk aplikasyonu ben paylasayim:

Uygulamanin ismi Spark.
Ilk gunden beri severek kullaniyorum. Tum email hesaplarinizi tanitiyorsunuz, kisisellestiriyorsunuz. En begendigim ozellikleri:

1-onemli kisilerden email geldiginde, aninda saatte beliriyor.

2-su andaki watch 1.1 yazilimi, email cevaplamayi desteklemiyor, ancak spark sayesinde emaillerinizi saatten dikte yoluyla cevaplayabiliyorsunuz.

Program su anda apple'in kendi native email uygulamasindan cok daha basarili.
D
9 yıl
Apple keynote-apple watch bekleniyor
Bugun apple keynote var, haber atlandi mi? Ana konu veya benzeri haber bulamadim, normal sartlarda populer konulara girerdi...
D
12 yıl
SONY PS VITA | OYUN TAKAS GRUBU | [ANA KONU]
Vita icin takaslik oyunlari buradan paylasalim


örnek mesaj:

Fifa takaslık/satılık
tercih edilen oyunlar:
yer: istanbul
D
13 yıl
WIRED magazine
elinde wired isimli app'in 1.4.1 öncesi versiyonu olan var mı? açık bulmuşlar böylece tüm wired sayıları bedava..programı gönderene nasıl yapılacağını da anlatırım.
D
16 yıl
PARANIN SATIN ALABİLECEGİ EN İYİ SİSTEM
Sevgili dostlar, bugüne kadar hiç uydu kullanmadım ve ne kadar çabalasam da birçok şeyi kafam basmıyor.

-Digiturk belasından kurtuldum ve HD tv'me yakışacak bir sistem almak istiyorum.
-Dreambox'lar beni korkutuyor, çok karışık.
-Yerli platforma gerek yok, Türkçe kanal olmasa da olur.
-İsteğim Hd kanalları seyretmeme izin verecek ("öyle veya böyle"), sorun çıkarmayacak bir HD receiver almak.
-Böyle bir receiver var mıdır, istediğim kanalları sorunsuzca seyretmem mümkün müdür?
-Bu kulvardaki en iyi cihaz hangisidir?

yardımlarınız için teşekkürler.


Not: aranızda uydu sistemi satan-kuran arkadaş varsa pm'den beklerim, sonuçta bunu satın alacağım.
D
16 yıl
Navitech P135K ve Navturk
Slm dostlar,

4-5 ay önce indirim var diyerekten gaza gelip Navitech marka navigasyon cihazı aldık 2 adet. Satarken dediler ki, yeni güncelleme çıkacak, bedava vs...

-Takip ettiğim kadarıyla çıkan bir güncelleme vs yok, navturk kopmuş durumda, yoksa var da ben mi göremiyorum, utanmadan ocak 2008 sonuna kadar bedava yazmışlar, yüzsüzler, çıkmayan güncellemenin bir de şubatta çıkarıp parasını mı alacaklar?

-Bir de bu cihazı tanıyan bilen var mı? yani özellikle istanbul için daha güzel bir harita yükleyip kullanabilir miyim? sd kart girişi var.


yardımlarınız için teşekkürler.
D
16 yıl
PS3 bölge kodu ve bluray\u0026upscale performansı
Tüm sistemimi yeniliyorum, Samsung 50Q92 almaya karar verdim ancak HD kısmında kararsız kaldım. Alternatiflerim Toshiba HD E1 ile (HDDVD) veya PS3 (Bluray). Toshiba'nın artısı bölge kodu problemi yok, fiyat iyice ucuzladı, ve senelerdir satın aldığımız dvd'leri mükemmel upscale ediyor. Filmleri daha ucuz, Negatif tarafı ise, savaşta HDDVD kan kaybediyor, şu anda Amerikada satılan HD filmlerin sadece %30'u HDDVD geri kalan hepsi Bluray.

PS3 tarafına bakarsak, çok iyi bilmiyorum ama anladığım kadarıyla, bölge kodu problemi var, sanırım Japon versiyonu (NTSC-J) alırsam, elimdeki tüm DVD'leri oynatabilecek, ancak yeni alacağım Bluray'lerde problem olacak (doğru mu bu bilgi, yardımcı olur musunuz)

Ayrıca PS3'ün elimizdeki dvd'leri başarılı bir şekilde upscale ettiğini konfirme edecek olan biri var mı? Film izlemekten memnun musunuz? Kötü yanları var mı? (örneğin ps2'de dvd izlemek işkencedir bana göre, devamlı hava üfler vs vs..)

Sonuç olarak PS3'ünü daha çok dvd+bluray izlemekte kullanan ve bu konuda yorum yapacak olan birini arıyorum, yardımcı olursanız memnun olurum, yorumlarınıza göre kararımı vereceğim.

teşekkürler.
D
16 yıl
iphone ölü pixel problemi
biraz da kötü şeylerden bahsedelim,

daha önce gündeme geldi mi bilmiyorum ama az önce youtube'da video seyrederken iphone ekranında ölü pixel farkettim, ben mi şanssızım diye biraz araştırdım ki, bir çok kişide aynı sorun var. eğer ne kadar şanslısınız test etmek isterseniz;

1-parlaklı ayarını sonuna kadar açın,

2-şu siteye iphone'dan girinhttp://iphonedpt.awardspace.com

3-ve üzülün

ben 4-5 tane ölü pixel buldum bile, bulanlar amerikada apple store'lara geri götürüp değiştiriyorlarmış telefonlarını.

benim merak ettiğim, bizim bu telefonlar 1 sene global garanti altında mı? yani fabrikasyon hatası olsa, ve iphone Türkiye'de satılıyor olsa ne kadar hak sahibiyiz bu konuda, bilgisi olan var mı?
D
16 yıl
jailbreak yapılmış OTB 1.1.2 problemler, sorular vs
selam,

henuz telefon olarak kullanamadığımız iphone sahipleri olarak belki buradan paylaşımlar yapabiliriz.

ben 1.1.2 OTB'yi önce 1.1.1 yapıp jailbreak ettim, 1 hafta kullandım, sonra da 1.1.2'ye yükselttim, sonra tekrar jailbreak'ledim, yani sonuçta şu an 1.1.2'deyim (stealthsim'e hazır olsun maksat)

psikolojik mi bilmiyorum ama, sanki iphone 1.1.2'de daha hızlı çalışıyor (internet, menu geçişleri vs.), pili de daha verimli gibi geliyor, bunları konfirme edebilecek olan var mı?

farkettiğim bir diğer şey de, bu aplikasyonları ne kadar çok yüklerseniz, alet o kadar yavaşlıyor ve pili daha çabuk bitiyor (gibime geliyor)

1.1.2'de karşılaştığım tek sorun (şimdiye kadar) safari'yle internette gezinirken, bazen yeni sayfa açtığınızda dinlediğiniz müzik duruyor, yani ipod bölümü kapanıyor, birkaç kere oldu.

bir de merak ediyorum, safariyle bir sayfaya bakarken, sayfanın en sonuna nasıl inebiliyorsunuz, kısa yolu var mı? (örneğin buldunuz mu bilmiyorum ama, sayfanın en üstüne çıkmak için yukarıya çift tıklamanız yeterli)
D
17 yıl
wii oyun takas etmek isteyenler
herkese selam,

elimde Rayman Raving Rabbids var, bitirdim ve Red Steel veya Farcry, COD3 gibi bir oyunla takas etmek istiyorum, ilgilenen varsa msj atabilir. Ayrıca wii play de var, merak eden varsa gorusebiliriz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.