G

Yüzbaşı
06 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
12 ay
Elektronik komponent ve ekipman alım satım sitesi yaptım
Arkadaşlar merhaba. Bugün sizlere yakın zamanda devreye aldığım web platformumu tanıtmak istiyorum. Hepimizin elinde kullanmadığımız elektronik komponentler ve ekipmanlar oluyor. Bunları değerlendirmek ve atıl durumda kalmasını önlemek amacıyla bir web sitesi yapmaya karar verdim ve elektronikciden.com isimli siteyi açtım.


https://elektronikciden.com
Burada tamamen ücretsiz ve sınırsız olarak elektronik komponent, parça, ekipman, tamir, bakım, hizmet ilanlarınızı verebilirsiniz. Bu sitenin kodlaması görsel tasarım dışında bana aittir.
Siteyi geliştirmek adına varsa sizlerin de önerilerini almak isterim. Site henüz yeni açıldığı için ilan sayısı az ancak zamanlar artacaktır. Siz de destek olmak isterseniz veya elinizdeki ürünleri satmak isterseniz email adresiniz ile veya facebook - google hesabınız ile kolay bir şekilde üyelik oluşturarak ilan verebilirsiniz.

Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
G
3 yıl
lastikyorum.com ilan bölümü açıldı
Arkadaşlar merhaba lastikyorum.com sitesinde üyelik sistemi ve ilan bölümü açılmıştır. Dilerseniz bireysel veya kurumsal üye olarak tamamen ücretsiz ve sınırsız şekilde lastik, jant, jant lastik takımları, ince stepne, lastik aksesuarları ve akü katagorilerinde ilan verebilirsiniz.



Site hakkındaki yorumlarınızı ve ilanlarınızı beklerim.

https://lastikyorum.com/ilan//
G
5 yıl
Türkçe lastik yorum sitesi yaptım
Arkadaşlar merhaba,

Yıllardır aklımda olan ancak zaman bulamadığım için sürekli ertelediğim lastik yorum sitesini sonunda bitirdim. Yurdışında herkesin bildiği bu tarz siteler var, ben türkçe bir kaynak olması amacıyla bu siteyi oluşturdum. Sitede kullanıcı yorumları dışında lastik test sonuçlarına, lastik haberlerine ve faydalı bilgilere yer vermeyi düşünüyorum.


İçerik henüz az görünebilir ancak zamanla yorumlar ve içerik zenginleşecektir.

Elimden geldiğince kullanıcı dostu, faydalı ve sade bir site oluşturmaya çalıştım. Mutlaka hatalarımız vardır ancak bunlarda zamanla giderilir.

Sizlerde site üzerinden yorum yapıp, tecrübelerinizi paylaşarak destek olabilirsiniz.

https://lastikyorum.com
G
8 yıl
Maltepe\u0027de feci kaza...(Mercedes İçerir)
İstanbul Maltepe’de E-5 Karayolu yan yolda aşırı hız yaparak kontrolünü kaybeden aracın takla atması sonucu meydana gelen kazada iş adamı Mehmet Sağdıç hayatını kaybetti. Olay yerinde Sağdıç’ın cansız bedenini gören yakınları sinir krizi geçirdi.

Kaza, E-5 Karayolu Gülsuyu mevkii yan yolda saat 03.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre Mehmet Sağdıç yönetimindeki 34 MES 82 plakalı lüks otomobil, E-5 Karayolundan Gülsuyu yan yola saptı.

Aşırı hızlı olan araç kontrolden çıkarak önce kaldırıma, daha sonra 34 JC 3659 plakalı bir otomobile ardından park halindeki bir kamyonun kasasına çarptı.

Hurdaya dönen lüks aracın içindeki iş adamı Mehmet Sağdıç olay yerinde feci şekilde can verdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri Sağdıç’ın cansız bedenini araç içerisinden çıkartarak ambulansa koydu. Bu sırada kazayı duyan Sağdıç’ın yakınları olay yerine gelerek sinir krizi geçirdi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.


< Resime gitmek için tıklayın >


Videoyu izlemek için tıklayınız


http://www.hurriyet.com.tr/maltepede-feci-kaza-isadami-mehmet-sagdic-yasamini-yitirdi-40103720

Öncelikle ölen şahsa Allah rahmet eylesin. Bazen hepimiz sonuçlarının ne olacağını düşünmeden limitleri zorlayıp aşırı hız yapabiliyoruz. Trafiğin ve hızın gerçekten şakası yok. Premium olarak nitelendirdiğimiz araçlar bile belli bir hızdan sonra yapılan kazalarda hurda yığınına dönebiliyor. Lütfen araç kullanırken biraz daha sakin ve sabırlı olalım.
G
9 yıl
Boş yolda yakın sollama yapanlar
Geçenlerde bursa çevre yolundan yüksek ihtisas hastanesine doğru döndüm. İki şeritli duble yolda 110-120 sağ şeritten ilerliyorum. Benden başka araç yok, yol bomboş. Aynaya baktım arkadan sol şeritte 2008 kasa 5 serisi bir bmw kaptırmış geliyor. Eleman beni geçer geçmez hemen önüme kırdı arka tamponuyla ön benim ön tampon arasında yarım metre kaldı neredeyse.

Arkadaş neyin kafasını yaşıyor millet anlamıyorum. Boş yolda bu hareketleri yapınca usta şöförlüğünü mü kanıtlıyor yoksa ezikliğini mi. Hey Allahım ya
G
9 yıl
Satılık 207 1.4 hdi dizel, çok temiz
Arkadaşlar yeni araç alacağım için 2,5 yıldır kullandığım Peugeot 207 1.4 hdi dizel aracımı satıyorum. Aracın hiçbir problemi ve sıkıntısı yoktur. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-cok-temiz-1-parca-boyali-187768951/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true


http://forum.donanimhaber.com/m_99567820/tm.htm
G
9 yıl
2009 Peugeot 207 1.4 hdi dizel çok temiz
Arkadaşlar 2,5 yıldır kullandığım aracımı satıyorum, bir sıkıntısı problemi yoktur.

Tıkla buradan bakabilirsiniz
G
11 yıl
Volvo TIR\u0027ların acil fren sistemi
G
11 yıl
Bu acıyı anlatacak kelime yok
Karabük'te, oğlunun kullandığı taş yüklü kamyona otomobiliyle çarpan baba hayatını kaybetti


Karabük'ten Yenice ilçesine giden Nurettin İncebacak (52) yönetimindeki 78 YB 413 plakalı otomobil, Yerlikaya Tüneli girişinde karşı yönden gelen Coşkun İncebacak (25) yönetimindeki 06 VBE 61 plakalı taş yüklü kamyona henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çarptı.

Video için tıklayınız...

Çarpmanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken, kamyon yol ortasına devrildi. Kazada, her iki sürücü de yaralandı.

Otomobil sürücüsü sıkıştığı yerden güçlükle çıkartılarak Karabük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı olan otomobil sürücüsü yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yine Karabük Devlet Hastanesine kaldırılan kamyon sürücüsünün ise durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kazaya karışan sürücülerin yapılan inceleme sonunda baba ve oğul olduğu öğrenildi.

Kaza anı ise tünelin girişinde bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kaynak: http://www.haberturk.com/gundem/haber/813406-bu-aciyi-anlatacak-kelime-yok


Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum.
G
11 yıl
Park halindeki aracima carpmislar(foto eklendi)
Park halindeki aracima carpip kacmislar on tampon kirik ne yapabilirim arkadaslar. Polis cagirip tutanak tutmaya gerek varmi.

< Resime gitmek için tıklayın >

Edit: Foto eklendi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.