`

Yarbay
12 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
88 üye
Görüntülenme (?)
3298 (Bu ay: 36)
Gönderiler Hakkında
`
geçen ay
Guvenilir Anakart tamircisi önerisi
Merhaba

Elimde bir anakart var ve bu pahali bi urun. Calisip çalışmadığını test ettirmek istiyorum. Am5 oldugu için islemci ve ram almakta istemiyorum 1 gunluk test icin. Guvenilir biryer lazim. Kargo ile yollamam gerek diye düşünüyorum. Oneriniz var midir ?
`
6 ay
Ekran kartı type-c\u0027den otomatik görüntü vermiyor
MErhaba arkadaşlar. Laptopa type-c/display port kablosu taktım. Laptopu açınca ekran kartı otomatik olarak typec kablosu takılı iken görüntüyü aktarmıyor. illa takıp çıkarmam lazım. Bunun çözümünü bilen var mı acaba
`
8 ay
Yurtdisindan elektronik kac adet urun gelir
Merhaba arkadaslar. Yurtdisindan arkadaslara ve kendime ps5 kontrolcusu getirecegim. 3 tanesi acik 5 tane ise sifir kutusunda. El bagajinda guvenlikten geçerken sorun olur mu ?
`
9 ay
Asus X670e-f nasil anakart ?
Nasil urundur kaliteli midir ? Hangi islemci.ile tavsiye edersiniz bunu
`
9 ay
Cumhuriyeti Biz Boyle Kazandik
29 Ekim 1933 günü eski Uşak Devlet Hastanesi’nin bulunduğu Dörtyol (Yazı) semtinde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı töreni sırasında kaydedilen fotoğrafta, yöresel kıyafetleriyle ellerinde Türk bayrakları ve cephanelerle Kurtuluş Savaşı’nda verilen mücadeleyi temsil eden geçit için hazırlanan vatandaşlar görüntülenmiş.

Bu fotoya bakinca cidden keske o zamanda yasasaydik diyorum ve suan mahcup hissediyorum. Bu foto beni hep etkiliyor her gordugumde



< Resime gitmek için tıklayın >
`
10 ay
Secimde sececek birinin olmamasi
Acikcasi kusura bakmayinda kimse secilecek biri degildi. Turk siyaseti bence lider secimi olarak kilide girdi secilecek birisi bana gore suan yok. Mansur yavas risk alamiyor otoriteye karsi cikamiyor korkan ve risk alamayan birisi, ekrem imamoglu da birsuru hata yaparak hatta kendi eli ile medyaya malzeme vererek kendi kariyerinde hatalar ile insanlarin aklina kazindi. hdp ile ziyaret goruntuleri vs oldu medyada.

Chp felan asla kazanamaz, anadoluda bir karsiligi yok.

valla koca ulkede secilecek biri yok. Bu arada selcuk bayraktar bence rte yerine gececek diye dunusuyorum ileride. rekor oy ile de secim kazanir siyasete girerse.
`
11 ay
Secmen kafa yapisini cozemeden secime gitmek
Muhalefetin basarisizligi bundandir. Cok tartismayada gerek yok. Ikinci secimde rte'nin kazanmasi cok yuksek. Hatta kazandi bile denebilir. Kac gun gecti hala basaracagiz vs vs. Yani birsey yok ortada. Aday ayni sonucta. Daha sonuca kirgin insanlar da var . Gitmeyecekler malesef. ozellikle millet ittifakindan. Banane diyen cok artik. Neden hayal kirikligi yasadin denemez. Peki Muhalefet neden basarisiz oldu ? Cok basit. hersey 1+1 aslinda.

1) Aday yanlis. Kemal'in anadolu il , ilce ve koylerinde bir karsiligi yok. Yillarca tvde ismi yipratildi zaten. Kendi adini duyan kisi direk aman aman diyor. Bu kisilerden gidip oy alamazsiniz. Tamamiyle yanlis bir aday. Zaten chpnin kendi oyunu gorduk. Bi artis yok denebilir. Dolar 20 iken bile. Demekki sen anamuhalefet degilsin artik. Bu kacinci kaybedis.
2) iyi partinin hdp ile aynı cati altinda gozukmesi. Fikir farkli olsa bile aynı semsiyenin altinda durdular. Bunun sonucunda oy orani dustu. Secmeni ya Sinan'a gitti veya kizip akpartiye verdi.
3) ittifaka hdpnin alinmasi cumhur ittifakini guclendirdi. Selaattin'in millet ittifaki ile ayni aciklamalari cumhur saflarini sıklaştırdi. Zaten secimde cumhur ittifaki bunu anlatti durdu.en buyuk malzeme bu idi. Hdp mesafe koymuyor. Bunu herkes biliyor. Ee o zaman uzak dur onlardan. Uzak dur ki oy topla.
4) iha siha togg dogalgaz gibi seylerde tamamiyle destekci politika ile akillara girilmedi. Cogu insanin aklinda iha siha gelisimi duracak chp kazanirsa diye girdi. Bu seyi insanlarin aklindan cikaramadilar.
5) suri afgan irak vb milletlerin verdigi ekonomik zarari ve dogum artislarini halka cok iyi anlatmadilar. Sadece gönderecegiz dediler. Ortada plan yok birsey yok.
6) mansur yavas aday olmali idi diye dusunuyorum ve yukarida dediklerimi yapip milliyetci ve bayrakçı toplumu kendine cekmeli idi. Bu dedigim kesin sogan bile yemem ama hdpli ile ortak olan asla oy vermem kesimi idi. Onlari etkileyemediler.
7) millet ittifaki adayi son 2 ay bence asgari ucretle gecinmeye calismali idi. Mesela salliyorum mansur yavas aday oldu. Kendine formaliteden ev tutacak orada kalicak. Hergun cepten cikan parasini butcesini kalan parasini vs vs sosyal medyada paylasacakti. Yani halkin icindeki şeyi halka gosterecekti. Ay sonu cebinde kalan paralarıni göstereceklerdi millete. Ekonomiyi anlatacaklardi boylece.
8) kizilelma , hurjet ve ucak gemilerinde gerekirse iceri almasalar bile disaridan alkislayip tebrik edeceklerdi. Muhendisleri vs . ve bunu daha da cok gelistireceklerine herkese soz verip gonul kazanacaklardi. Askeri üretim siyasetten ayrisacakti.
9) Togg siparisi verip milli uretime destegi yenileyip yeni markalarin da cikmasi icin calisacaklarini ifade etmelilerdi. Böylece markayi siyasetten koparacaklardi. Togg ile dalga gecti muhaliflerden bazilari ve bu kotu oldu.
10) tum tv kanallarina cikacaklardi. Ozellikle hergun hukumete yakin kanallara gelmek ve sizinle konusmak istiyorum diyeceklerdi. Kendileri cagirmasa bile 100 kere deyince 101de illa ki gelin derlerdi. En sert sorulara hazir olmak lazimdi. Oy koparmak istediklerin bu kanallari izliyor cunku.
11) Hergun toplumun her kesiminden sendika temsilcileri ile aksam yemegi yemelilerdi. Ornegin pzt madenciler sali memurlar çarşamba taksiciler persembe marketciler vs vs. Halki kendine cekmeliydin.
12) Kendini dine yakin oldugunu da gostermelisin. Aslinda yapilmamasi gerek ama tr de halk bunu istiyor. Ayasofya vs onemli camileri ziyaret edip halki orada dinlemeliydin. Bunun manseti kanallarda verilmeli idi.
13) mitinglerde tek ana konu ekonomi ve multeciler olmali idi. Hayat kalitesinin nasil dustugu hatirlatilmali idi. Eski fiyatlari asacaklardi. Ornegin 10 haziran 2015 muz 3tl. 10 haziran 2023 muz 20tl. Buyuk harfle 7 kat artti. Yuhh diye buyuk buyuk yazacaklardi.
14) turklerin pasaportunun vize konusunda suan kotu durumda oldugu apacik ortada oldugu anlatilmali idi. Cogu insanin bundan haberi bile yok.
15) insanlara suan zaman gecerken neleri yapamadiklari cok iyi anlatilmali idi. Ozellikle tatile gidememek , kurban kesememek , yurtici ve yurtdisina cikamamak vs.
16) depremzedelerin durumunu hala anlatmak icin miting zamani heryeri dolasmak yerine bu bolgede en az 2 hafta konaklamak gerekti bence ama durmadilar. Yemek dagitirken , cadir kurarken vs is yaparken gozukmelilerdi. Tekrar gitmelilerdi.

Cok sey var aslinda da bunlar sahsi gorduklerim.
`
geçen yıl
KK kazanamazsa suclu kim olucak ?
Ben malesef kazanacagini dusunmuyorum. Olursa bana surpriz olur. Cunku kendisinin anadolu tarafinda bir guclu oy karsiligi olduğunu dusunmuyorum. Sosyal medya vs gazi ile harbi bu sefer gidiyor diyorsunuz belki ama durum oyle olmuyor. Anadoludan da guclu bir oy almak lazim.

Sahsen bence muharrem ince suclanacak oylari parcaladi diye. Muharrem küsmüş akp mhp ve 6li masa seçimi ile hayal kirikligi yaşamışlardan oy alacagi kesin. Kk'nin akplilerden oy alacagini dusunmuyorum. Belki %1-2. O da en fazla. Ama soyle bir demokratik durumda var. Kk baskanlik yapamaz rte yapar diyenlere ne kadar tolerans veriliyorsa bu secimde , kk yapamaz rte de yapamaz deyip inceye oy atacak kisiye de o kadar tolerans olmali. Ben inceye oy atacak kisiyi suclayamam cunku kk'nin de rte gibi olumsuz gördüğüm taraflari var. Yakin zamanda en buyuk sebep anket arastirmasini reddetmesi oldu. Bu halkin talebini dinlemem demenin baska bir aciklamasi "bana gore". Ee o zaman ayni yonetim seklinin farkli rengine adam niye oy versin ? Yeterki gitsin hukumet kafasindasiniz ama bu sekilde dogru mu bilemiyorum. Bir kisinin rteyi sevmeme icin birsuru sebebi oldugu gibi kkyi de sevmeme icin sebepleri var olabilir ve bu cok normal. Mansur bende hayalkirikligi yaratti ama seçilmedigi icinde sevindim. Ulke lideri cekimser olmaz. Cok cekimser ve golgede kalmayı tercih etti. Bu sekilde yönetici olmaz bence. Ekrem zaten siyaset yasagi sebebi ile riskli idi.

Cok merak ediyorum bakalim sonucu ama cok buyuk beklentiye girmeyin bence.
`
geçen yıl
Razer 14 2021 Rtx 3080 5900hx ?
Kullanan var mi acaba ? Yarin almayi planliyorum da
`
2 yıl
Kac gundur +9 sorunu cozulmedi
Sikayetler konusuna da actim konuyu. Kac gun oldu mini ve mobilde sorunu cozemediniz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.