B

Çavuş
30 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
48 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
11 yıl
KİA PİCANTO - HYUNDAI GETZ - Citroën C3 - Peugeot 206 - Hyundai MATRİX sence hangisi?
2. el bu dizel araçlardan hangisini neden tavsiye edersiniz.bütçe 15 bin.model 2005 civarı..genelde mahalle içinde,haftada bir e5 görecek,senede bir de uzun yola çıkacak.az yakacak ve konforlu olacak,içeriye gürültüyü çekmeyecek.insanı yormayacak,sarsmayan...ben picanto ile matrix arasında kaldım.aslında c3 istiyorum ama düşük model olacak bütçe az....sizce?kısa zamanda bu modellerden birini alacağım.aldığımda da buraya yazacağım.
B
12 yıl
ürün fotoğrafı çeken?
merhabalar..ürün fotoğrafı çekebilecek arkadaş varmı acaba?...istanbul da yapabilecek varsa pm atsın lütfen bilgileri..ürün bayan çantaları..
B
13 yıl
netbook a format
packard bell netbook var elimde arkadaşlar.buna nasıl format atabılırım.yani ilk alındığı gibi herşey silinecek.2.el aldım.o arkadaşta ultimate yuklemıs.yarı Türkçe.kullanamıyorum..home var hafızasında.içindeki yüklü windowsu nasıl kuracağım herşeyi silerek...
B
13 yıl
Netbook a format atmak
Arkadaşlar.netbook var elimde..2.el alım..şuan ultimate kurulu.ama home var içinde..bunu nasıl sıfırlayacağım.cd si falan yok.içindeymiş windows u..teşekkürler.
B
13 yıl
Edirne\u0027de nerelere gidilir? tavsiyeleriniz ...
Arkadaşlar yarın akşama Edirnede 'yim.Nerelere gidilir,ne yenir ne içilir,tavsiyeler,bildiğiniz mekanlar varmı.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.