C

Binbaşı
24 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
109 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
8 yıl
Samsung Curved TV\u0027nin Arkası Ayrıldı!
Merhaba arkadaşlar,

Samsung'dan 15.10.2016 tarihinde 49KU7500 tv satın aldım. 17 si bir baktım fotolardaki gibi cihazın sağ ve sol üst köşeler ayrılıyor. Elle zorlayıp yapıştırınca yarım Saat sonra tekrar ayrılıyor. 18.10.2016 tarihinde servis kaydı açtırdım ve 21'inde servis cihazı değişim talebim ile evden aldı. Bu süreçte ikame tv isteğime olumsuz yanıt veren Eskişehir Samsung servisi başta olmak üzere 444 7711i defalarca aradım. Ayıplı mal satıp üzerine işlem ortalama 15gün sürer deyip kısaltılması için hiç bir adım atmayan bir firmadan ürün aldığıma pişman oldum. Sizden ricam servisi sağlam firmadan alın ürünlerinizi. Daha önce s7 edge de su geçirince kabul etmeyen samsung ile hala davam devam ediyor. Sosyal medyada ulaşabileceğim samsung yöneticileri kimler var bildiğiniz?

İyi günler
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
C
8 yıl
İstanbul\u0027da Fizik Tedavi Merkezi önerisi
Arkadaşlar fizik tedavi konusunda devlet hastaneleri yatması gereken hastalarda çok yetersiz. Üç ay sonraya yatış için ortalama sıra verilmekte. Samsunda hastamız ve samsun ve Trabzon'dan bir sonuç alamadım. İstanbul'da bildiğiniz ettiğiniz bir iyi doktor yada merkez varmı bu işte isim yapmış. Tavsiyelerinizle İstanbul'a getirip göstermek istiyoruz hastamızı.
C
9 yıl
Cumalı \"KAZIK\"
Orda bir köy var uzakta diye çocukluğumuzun mısralarına uyup miras ilan edilen köyü hem görelim hemde kahvaltı yaparız diye Eskişehir'den yola çıktık. Saat 10:30 gibi "Köy!"e vardığımız da Turizmin nimetidir dercesine otoparklar bile ağzına kadar doluydu. Neyse bir otopark bile olmayan toprağın kenarına bıraktığımız aracamızdan inip kahvaltı için yer aramaya koyulduk. Güzel diye nitelendirdiğimiz bir yere girdik ve her yer tıklım tıklım. Olay eski köy evini altlı üstlü yer sofrası ve 15 liralık plastik masalarla döşe ortada soba al sana köy evi!. Yer sofrasına oturduk neyse. Baktık çocukla olmayacak rica ettik 15dk snra bir plastik masa! ya oturdk. Sürekli söylenen kahvaltı yı beklemeye koyulduk ki anında geldi. Sonra anladım ki zaten gramla koyulan malzemenin hazırlaması ne olsun. Yanına eşantiyon olmayacak gözleme ile kahvaltıya başladık. Tatlar güzel ama çoğunun hazır gıda olduğunu anlamak zor değildi. Sıra hesaba geldiğinde nere düştük diyeceğimiz hesapla karşılaştık. Aşağıda resmi yer alan kahvaltı için ( ki toplasan her malzeme 4kişi için gramla ve çay tabağında!) 80lira diyen teyzeye sinirle parayı verip günümüz zehir olmasın diye gezmeye başladık. Ama anladım ki her yer aynı. Gelen var deyip Turizmi baltalamak adına çakma magnetlere 10 lira çeken sözde köylüler! de dahil. Siz siz olun. Alın poğaçalarınızı yapın kahvaltınızı sonra yürüyerek gezin köyü. Ha bu arada yolun kenarına bıraktığımız araba için de otopark parası istenmesi ve bir daha uğramamak için ayrılışımız son oldu. Siz siz olun o sözlerde geçen köye Turizm baltası yere giderken tedbirli olun. Sağlıcakla kalın.
< Resime gitmek için tıklayın >
C
13 yıl
Ana sayfa virüsü Yardım...
Explorerın giriş sayfasını değiştiremiyorum arkadaşlar arasana.tk çıkıyor ve bir türlü silemedim. İnternetteki herseyi denedim. regedit ayarlarını değiştirdim olmuyor, explorer geçmişini sildim olmuyor sizce daha ne yapmalıyım ??
C
13 yıl
Teknik servis hakkında Yardım bekliyorum.
Arkadaşlar sorunum Kardeşimin X2' yi 14.01.2011 tarihinde kvk Trabzon servisine yapılması için verdik. Cihaz 25.01.2011 tarihinde İstanbul kartal servisine gitmiş ve internette baktığımızda hala anakart beklendiği ve geldiğinde değişim yapılıp haber verileceği yazıyor.

1) Bu yasal süre ( sanırım 30 iş günü ) cumartesilerde dahil ayın 15'inden sayarsam 18 Şubatta bitecek değilmi ??

2) Bu süre bitimde yapmam gerekenler neler para iadesi almak için? İlk olarak servisten kağıtmı alıyoruz da kaymakamlığa gidiyoruz.? Yani yapmam gerekenler sırayla neler yardım ederseniz sevinirim...
C
16 yıl
Bu Sogutucu nasıl??
işlemcimin fanı artık çöplük oldugundan yeni fan almak zorundayım. bir görseniz bilgisayarmı elektirikli süpürgemi anlayamazsınız en ucuzundan bu sogutucuyu buldum sizce nasıldır ?

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=1125&productid=bd97771
C
16 yıl
Hard disk nasıl yanar ??
Arkadaşlar benim imzamda yer alan diz üstüm vardı ama vista açılısında bi kaç defa takıldı sonraki denemelerimde orayı gecti ama masaustu yerine mavi ekran geldi neyse tamire verdim garanti kapsamında sonraki gün aldııgım cevaba baya sasırdım cunku yetkili harddiskin yandıgını ve harddiskin cıkarılarak istanbuladaki fabrikaya yollandıgını söyledi.. ben vistadandır diye dusunmustum ama yanılmışım..bir harddisk nasıl yanar ? birde sallanmadan dolayı çizilmiş olabilirmi harddisk yüzeyi onunda olmuş olabileceğini söyledi de yetkili ...

Bu Konu Hard disk bölümüne açıldı ama çözüm bulunamadı diye buraya açılmıştır....
C
16 yıl
HARDDİSK Mİ YANDI ?
Arkadaşlar benim imzamda yer alan diz üstüm vardı ama vista açılısında bi kaç defa takıldı sonraki denemelerimde orayı gecti ama masaustu yerine mavi ekran geldi neyse tamire verdim garanti kapsamında sonraki gün aldııgım cevaba baya sasırdım cunku yetkili harddiskin yandıgını ve harddiskin cıkarılarak istanbuladaki fabrikaya yollandıgını söyledi.. ben vistadandır diye dusunmustum ama yanılmışım..bir harddisk nasıl yanar ? birde sallanmadan dolayı çizilmiş olabilirmi harddisk yüzeyi onunda olmuş olabileceğini söyledi de yetkili ...
C
16 yıl
ÇOOK ACİLL YARDIM !!!!
ya arkadaşlar sorunumu tam olarak yazayım sizde bilgileriniz eşiğinde bana yardım edin lütfen...

kuzenimin almanyadan gelen TOSHİBA TECRA S1 modeli leptopuna dili almanca diye türkçe xp ile format attım. yanlız sorun buda leptopun tum parcaları kagıtları almanca ve bir cd var yanında anakart cd si omu diyerekten taktım ama cd nn için iki parça ( yaklasık 600 mb ) GHS kodlu parca vardı yukleyemedim dolasıyla. anakart cd sini bulamadım yani dolasıylada hiç bir sey açık deil leptopta ( ses , wlan,... ) kagıtlarda modelin anakart modeli PT831-67CTC-GR yazıyordu. bu modelin neden bulacam ben driverını ???? çok acil yardım bekliorum cunku yarım kaldı format.....

MODEL: TOSHİBA TECRA S1
ANAKART: PT831-67CTC-GR

not : 40 gb celeron m işlemcili eski bişey ;)
C
16 yıl
===\u003e SİZCE BU SİTEDEKİ FİYATLAR NORMAL Mİ??? \u003c===
Arkadaşlar ben 5610 almaya karar verdim ama bu sitedeki fiyatı görünce şaşırdım kaldım. Olayın Aslıda bu değil size çok şaşıracagınız 2 fiyat gostereceğim sonra yorumlarınızı bekliyorum bu site normalmi değilmi ???

N95 8GB ==> Hepsiburada.com



http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnokn958gb

N95 8GB ==> ceppaket.com

http://www.ceppaket.com/vitrin/product_info.php?cPath=3&products_id=215

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.