K

Binbaşı
23 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
190 (Bu ay: 9)
Gönderiler Hakkında
K
2 yıl
silinebilir
.
K
7 yıl
Rehavete Kapılmayalım
Arkadaşlar, tüm medya sanki şampiyon olmuşuz gibi algı yaratıyor. Bu taraftarın ve futbolcuların üzerinde olumsuz etki yapar. Daha 12 maçımız daha var. Aynı ciddiyetle devam etmeliyiz. Bu bilindik oyunlara camia olarak kanmamamız gerekiyor.

Tüm renkdaşlarıma iyi günler dilerim. Güzel günler göreceğiz, güneşli günler.
K
7 yıl
Uygulama çok yavaş
Merhaba, öğlen saatlerinde popüler konulara tıkladığımda çok uzun süre o konuya gitmek için bekletiyor, çoğu zaman açmıyor bile o konuyu.
K
7 yıl
Çok kötü oyunuyoruz.
Arkadaşlar bilmediğimiz bir şey mi var? Herkes mutlu mesut. Bu futbolla, bu defansla fenerbahçe bizi en az üçler. Bu akşamki maç takım gerçekten berbattı.
K
8 yıl
Acill Sigma klima 9000 a++
1400 tl'ye buldum alayım mı? Oda 16 metre kare
K
8 yıl
.silinebilir
.
K
8 yıl
Umarım yardımcı olursunuz
Virtualbox üzerinden ubuntu kurdum ancak ubuntuya root yetkisi veremiyorum. Telefonumu root edeceğim ama nafile. Nasıl bu sorunu çözebilirim? Terminale root yazıyorum benden şifre istiyor ardından başlangıçta oluşturduğum sifreyi girmeye calısıyorum. Ancak klavyeden tuşa basamıyorum, ne yazarsam yazayım terminalde gorunmuyor.
K
8 yıl
Bosch FR10 termostat hakkında
Arkadaşlar merhaba,

Bosch Classic 6000w kombi aldım. Kombiyi mutfak balkonuna koydurdum. Şimdi bir de termostat almak istiyorum. Bosch fr10 aldığım kombiyle uyumlu mu acaba? Bir de ev kira bu termostatı kullanmak için duvar vs delmemize gerek var mı?
K
8 yıl
Amazon\u0027dan lodge döküm tava aldım. Sorularım var
Arkadaşlar linkteki tavayı aldım. Pre-seosaned yazıyor. Sanırım bu tava emaye kaplı değil. İlk kullanım öncesinde ne yapmam gerekiyor?

http://www.amazon.com/Lodge-L8SGP3-Pre-Seasoned-Cast-Iron-10-5-inch/dp/B0000CF66W/ref=sr_1_8?s=home-garden&ie=UTF8&qid=1445546099&sr=1-8&keywords=lodge+cast+iron
K
9 yıl
Sapphire dual x r9 280 için kasa önerisi
Arkadaşlar psu 750 w evga. Standart psu kutularından uzun thermaltake v3 black edition aldım ancak sığmadı ekran kartı. Çok berbat bir görüntü oluşturduğu için yeni bir kasa bakıyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.