S

Binbaşı
13 Kasım 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
54 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
9 yıl
Cevap: # HTC WİNDOWS PHONE 8X ANA KONU # ORJİNAL WP 8.1 GÜNCELLEMESİ GELDİ #
Beni telefonumda 8.1 beta sürümü var yeni güncellemeyi yapamıyorum neden acaba ?
S
10 yıl
İzmirde plaka değişim işlemleri için yardım edebilirmisiniz?
İstanbul plakalı bir otomobil aldım bu koyla ilgili tecrübem yok. Şimdi plaka değiştirme işlemlerini yapmam gerekiyor. Bazı illerin e randevu sistemi var ama izmir için böyle bir hizmet bulamadım hatta emniyet müdürlüğü sitesine bile giremedim devamlı hata veriyor. Aşağıdaki sorularıma yardımcı olursanız memnun olurum

-izmirde e randevu sistemi var mı?
-Karabağlar ilçesinde ikamet etmekteyim yenişehirdeki trafikten mi işlemleri yapmam gerekiyor?
-Şoförler Odasi yenişehir emniyet müdürlüğünün karşısında diye biliyorum peki plaka basımı nerede yapılıyor?

Bu işlemleri plaka dahil 1 günde halledebilir miyim ?Konuyla ilgili tavsiyeleriniz var mı ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
S
11 yıl
Tplink 740N ile kablosuz -kablosuz olmuyor
Tplink 740N ile kablosuz modemden gelen sinyali tekrarlayarak kablosuz olarak dağıtmak istiyorum. Şifreli olarak yayın yapmakta olan modemi (şifresiz hale getirmeden) utkuizmit takma adlı arkadaşımızın wifi-turk sitesinde vermiş olduğu liklerden kendi yazılımıyla olanı yapmaya çalıştım.

http://www.wifi-turk.com/forum/topic/6863-tp-link-tl-wr740n-wds-ayarlari-repeating-uni-repeating-client-kablosuz-alip-hem-kablosuz-hemde-kablolu-verme/
http://www.wifi-turk.com/forum/topic/6948-tp-link-tl-wr740n-router-ile-dd-wrt-kullanarak-repeating-yapmak-kablosuz-alip-hem-kablolu-hemde-kablosuz-yeniden-vermek/page-2

Yazılanları birebir yaptığımda wds status bölümünde join yazıyor. Bazı durumlarda sorun çıkabileceği söylenmiş bende tavsiye edildiği gibi dhcp server ı kapatıp gerekli ayarları yaptım yine olmadı. 740N bağlanıyor ama internete giremiyorum.

740N farklı şifre verdim biraz daha karıştırdım bu sefer wds scan daha sonrada init yazıyor.

-Şifreli yayın yapan modemi şifresiz hale getirmeden yukarıdaki ayarları yapabilirmiyim. (ben öyle yaptım)
-Modem ve routerde şifreleme sistemi olarak wpa kullanabilirmiyim

Nerede yanlış yapıyorum Kendi yazılımıyla olmazsa dd-wrt kullanılarak yapmayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz. Eğer dd-wrt de sorun çıkarsa orjinal firmware yükleyerek geri döndürebilirmiyim.
S
11 yıl
Bayan için telefon tavsiyesi lütfen Bütçe 1000 TL
Telefonu eşime hediye olarak alacağım. Program yükleme gibi işlerle uğraşacağını sanmıyorum daha çok mesajlaşma ve facebook gibi amaçlar için kullanır. Bayan için olmazsa olmaz şartı olan görünümünün iyi olması çok önemli. Her türlü tavsiyenize açığım
S
12 yıl
Dell İnspiron 4050 B35B43 nasıldır? Başka tavsiyeniz varmı?Acil
Notebook u eşim için alıyorum. İnternet,ofis uygulamaları ve arada sırada film izlemek için kullanılacak. Mevcut özellikleri dışında 14" ekrana sahip olması boyut olarak biraz daha küçük olması tercih sebeplerimizden ama illa 14" olsun diye bir derdimiz yok . Darty de 999TL ye satılıyor yarın kampanyanın son günüymüş o yüzden biraz çabuk karar vermemiz lazım. Bu notebook u tavsiye edermisiniz bildiğiniz ısınma vs. gibi sorunlar var mı? Yerine tavsiye edebileceğiniz başka bir marka model var mı?tüm tavsiyelerinize açığız Bütçemiz 1000TL
S
12 yıl
İzmirde LCD monitör tamiri için firma tavsiyesi lütfen
Monitörüm bozuldu görüntü var ama çok yakından dikkatli bir şekilde bakarsak yada fener gibi ışık kaynağı tutarsak görünebiliyor. İzmirde lcd tamir işini profesyonelce ve hakkıyla yapan firma tavsiye edebilirmisiniz. Ben biraz araştırdım aşağıdaki firmaları buldum.

-Krn bilgisayar
-pconarım
-server bilgisayar
-notebook servis

bunlardan memnun kaldığınız özellikle tavsiye edebileceğiniz birisi var mı?
S
12 yıl
Samsung Lcd ekranda görüntü var ama seçilemiyor ?
Bir haftadan beri bilgisayarımı açmamıştım. Bugün açtığımda monitörde(samsung 226 cw) görüntü yok gibiydi ama dikkatli baktığımda görüntünün olduğunu ama lcd arka aydınlatması (yada her neyse) olmadığını farkettim. Zor da olsa ayarları sıfırladım ama düzelmedi. Monitör dvi girişi kullanıyor.

-Bu sorunun nedeni ne olabilir
-Benim yapabileceğim bir şey var mı?
-Son olarakta monitörü tamir için Samsung servisine mi vermemi tavsiye edersiniz yoksa izmirde tavsiye edebileceğiniz başka servis var mı?

Yardımlarınız için teşekkürler
S
12 yıl
Demirdöküm Aden Oda Termostatı tavsiyesi lütfen
Abimin yeni evinde Demirdöküm aden kombi var. Oda termostatı taktırmak istiyor? Ddökümün RF 6001 model kablosuz oda termostatı var ama müşteri hizmetlerine sormamıza rağmen uyumlu mu uyumsuz mu net cevap alamadık. Kombinin garantisi yok Bu durumuda göz önünde bulundurarak?

-RF 6001 kablosuz oda termostatı Aden kombiyle uyumlu mudur?
-Çok pahalı olmayan(100 TL kadar) kullanışlı ve verimli termostat tavsiye edebilirmisiniz? Garantisi olmadığından Demirdöküm dışındaki markalardanda olabilir.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
S
13 yıl
Yalın Adsl Smile içinde geçerli mi?
Ev telefonunu hiç kullanmadığımız halde 21 TL para ödüyoruz en azından yalın adsl olursa 15 TL cebimizden çıkacak. Ttnet'te yalın adsl uygulaması var mantıken bu durumun smile içinde geçerli olması lazım. Sonuç olarak telefon hattımı sesli iletişime kapatıp şu an kullandığım Smile ADSL ile devam etmek istiyorum bu mümkünmüdür?
S
14 yıl
Arçelik 90064 ve Beko 7580D modelleri aynı klima mı ?(Acil)
Şu an alım aşamasındayım Beko modelini biraz daha ucuza buldum. Teknik veriler bire bir aynı görünürde aynı ürün ama yinede bilenlere sormak istedim. Bu iki klima aynı birebir aynı mıdır.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.