B

Binbaşı
19 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
291 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
B
2 yıl
Windows 10 Başlat Menüsü Açılmıyor
Arkadaşlar olay bugün başıma geldi. Sıkıntısız Win 7 ile kullandığım bilgisayarımı Win10'a yükselttim. Win10'a yükselttikten sonra disk %100 sorunu yaşamaya başladım. Biraz bekleyince geçiyor ancak her yaptığım işlemde bir %100'e vuruyor tekrar.

Yükseltme sonrası Win10 en güncel ekran kartı driverı olarak bir driver yüklemiş ve bu driver sıkıntı çıkarttı. Ben de eski bir sürümünü yükledim.(Orijinal diskinden)

Daha sonra kontrol amaçlı CPU-Z programını açmaya çalıştım. Ancak "File system error (-1073741819)" diye bir hata aldım. (Hangi programı yönetici olarak çalıştırmaya kalkarsam bu hata geliyor ve program açılmıyor.)

Daha sonra başlat menüsüne girmeye çalıştım açılmadı. Arama da çalışmıyor.

Düzeltmek için şu adresteki herşeyi yaptım.
https://www.webtekno.com/windows-10-baslat-menusu-acilmiyor-sorunu-nasil-cozulur-h100701.html
Oradaki 5. adımda yeni bir kullanıcı açamadım. Nedense sistem yeni kullanıcı açmama izin vermiyor. (Herhangi bir hata yok. Sadece kullanıcı açılmıyor.)

Son yöntem, powershell'de ise şöyle bir hata alıyorum;

Add-AppxPackage : Deployment failed with HRESULT: 0x80073D02, The package could not be installed because resources it m odifies are currently in use.                                              error 0x80073D02: Unable to install because the following apps need to be closed MicrosoftWindows.Client.CBS_120.2212.4 170.0_x64__cw5n1h2txyewy.                                                NOTE: For additional information, look for [ActivityId] 2d300c5a-3005-0003-750b-312d0530d801 in the Event Log or use th e command line Get-AppPackageLog -ActivityID 2d300c5a-3005-0003-750b-312d0530d801                    At line:1 char:38                                                    + ... | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.I ...                     +         ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~                         + CategoryInfo     : NotSpecified: (C:\Program File...ppXManifest.xml:String) [Add-AppxPackage], Exception     + FullyQualifiedErrorId : DeploymentError,Microsoft.Windows.Appx.PackageManager.Commands.AddAppxPackageCommand

Türkçe ve İngilizce araştırma yaptım ancak hiçbir çare bulamadım.
B
3 yıl
Bölünmüş diski birleştirme
Merhaba arkadaşlar.

2010 yılından kalma bir bilgisayarım var. İyi kötü işimi görüyor ama son zamanlarda kasma yapıyordu. Eniştem durup durup senin bilgisayara format atalım diyordu. Bugün ben de tamam dedim ancak C'nin bir bölümünü ayırmış. Bilgisayarda zaten C, D ve E bölümü (Ayrıca system reserved) olduğu için yeni disk oluşturulmuyor. Ben de bu bölümü D ile birleştirmek istiyorum.

Sorum şu; bu bölümü format atmadan (veya atarak) D ile birleştirmemin yolu var mı?
B
3 yıl
Youtube ve Twitter\u0027a sınırlama mı geldi?
Arkadaşlar youtube ve twitter açılmıyor. Vpn ile sıkıntı yok. Sizde de durum aynı mı?
B
5 yıl
Driver yükledikten sonra ekrana görüntü gelmemesi
Arkadaşlar merhaba. 12 yıldır bu forumdayım ancak donanımdanbihaberim. O yüzden size bir şey sormaya karar verdim.

9 yıllık bir bilgisayarım var. İyi kötü idare ediyor beni. Bugün hiçbir neden yokken driverları güncelleme konusunda bir ilham geldi. Ben de ati mobility radeon HD 5660 yazarak driver aradım. Amdnin sitesinden 'demo' yazan dosyayı indirdim. Driverı yükledim ve o da ne? Dahili ekran kartının ışığı yanıyor. Ne yaptımsa HD grafiklere geçemedim. Sonra eski driverı yükledim. Neyseki artık gpu ışığı yanmıyor. Ancak bilgisayar açılınca windows başlatılıyor diye kalıyor. Bilgisayarın normal açıldığını belli eden sesler geliyor. Mouse ve tuşlar kullanılabiliyor ancak görüntü yok. Dahili ekran kartına geçemiyorum. Güvenli modda da gelmiyor ekran. Bir çözümü var mıdır acaba bu durumun?
B
6 yıl
...
...
B
6 yıl
Balzamik Sirke
Beyler ne zamandır ortamlarda falan övülen balzamik sirkeyi ilk kez deneme fırsatı buldum. Aldığım sirkenin markası kavaklıdere. Bu markanın zaten hiçbir ürününü sevmezdim ama bizim buradaki tek market olan gimsada adam gibi bir marka olmadığı için bir alıp deneyeyim dedim.

Beyler sanırım bu kadar övülen balzamik sirke bu olmamalı. Zaten su gibi kıvamı. Ben daha kıvamlı olduğunu düşünüyordum. Açıp kokladım ve kokusu bildiğiniz üzüm sirkesi. Tadı ise neredeyse boğuyordu beni. Nar ekşisi gibi tatlı ekşi bir şey bekliyordum. Ancak bildiğiniz üzüm sirkesi. Çok çok çok az bir tatlılık var ve üzüm sirkesinin leş kokusunun arkasından da başka daha kötü bir koku geliyor.

DH gurmelerine sorum bu kadar övülen balzamik bu mu? Gidip başka bir markadan almaya değer mi? Değerse hangi markayı alayım.

Balzamik sirkesi istina olmayan bu markadan ise kesinlikle hiçbir şey almayın. Hayatımda bu kadar kalitesiz ürünler görmedim. Yahu bir de gurme seri diye çıkartmışlar. Yaptığınız şeyin tadına hiç mi bakmıyorsunuz siz?
B
7 yıl
2005 Model 101 Beygir Fabia Choice
Arkadaşlar merhaba;

Geçenlerde 15.000 civarı araç tavsiyesi konusundaki yardımlarınız için teşekkürler. Ama herkesin malumudur ki 15.000 diye çıktım yola, şimdi 22.000-25.000 bandında bir araç bakıyorum.

Bir tane 2005 model Fabia var. 16 valf 101 beygir. 170.000 kilometrede. Arka tampon değişmiş. Temizlik(?) boyası falan yok. Fiyat olarak 24.000 istiyor sahibi. Sizce nasıl? Uygun mudur? Fabialar için bir öneriniz yada uyarınız var mı? İlk arabam olacak ve araba konusunda bilgili değilim.

Bir de şöyle bir şey var. Bilgili arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Choice modeli en dolusu değil mi fabianın? Bu arabanın arka camlar manuel. O kafama takıldı.

Şimdiden yardım edenlere teşekkürler.
B
7 yıl
465bin km dizel araç
Arkadaşlar merhaba.

Nasipse bir araç almak istiyorum ancak arabalar hakkında hiç bilgim yok. Direksiyonum da fazla yok ve öğrenmek için küçük ucuz bir araba almak istiyorum.

Benim bir arkadaşımda 2004 model palio var. 1.3 dizel 3 kapı. 12ye vereyim dedi ama 11e alırım herhalde. Sıkıntısı yok dedi aracın ancak kilometresi korkutuyor beni.

Sizce alınır mı bu araç? Yok alınmaz derseniz ne önerirsiniz? Limitim 15bin.
B
7 yıl
Sim Ağı Pin Kilidi Hatası
Arkadaşlar 2014 yılında amerikadan note 3 telefon aldım. Orada bir süre kullandım telefonu. Bölgesel sim kilidi olmadığı yazıyordu telefon kutusunda.

Türkiyeye geldim ve telefonu pasaporta işlettirdim. 3 senedir de sorunsuz kullanıyordum. Ancak bugün böyle bir hata verdi ve sim kart geçersiz diyor. Acaba bu sorunu nasıl çözebilirim?
B
7 yıl
Oyun açarken bilgisayar donuyor.
Arkadaşlar geçen bilgisayarın fanı susmuyor diye konu açmıştım. Yardım etmek için birbirini ezen arkadaşlara teşekkür ederim.



İnternette bulduğum çözümlerden birini yaparken bilgisayarım açılmaz oldu ve format attım. Ancak eskiden hiç sıkıntısız oynadığım shogun 2 total war oyununu oynayamıyorum şuan. Oyunu açmaya kalkınca bilgisayar donuyor ve video, müzik falan açıksa hoparlörden bırrr diye ses geliyor.


Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Temiz format attım ve tüm driverları yükledim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.