E

Çavuş
13 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
21 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
16 yıl
Razer Diamondback Açılıp Kapanma Problemi
Elimde 2.5 senedir kullandığım Razer Diamondback im var ama son 2 haftadır bir sorunla karşı karşıyayım. Mouse u kullanırken yaklaşık 4-5 dakikada bir 1-2 saniyeliğine kapanıp sonra tekrar kendine geliyor.

(Bazı zamanlarda gelmiyor kabloyu çıkarıp tekrar takmak zorunda kalıyorum, bu zamanlarda da usb aygıtı tanımlanamadı tarzında bi yazı çıkıyor karşıma başlat menüsünde) Denetim masasından power management setup dan usb ye her zaman güç ver seçeneğini seçtim ama hiçbişey farketmedi.

Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.
E
16 yıl
E6420 overclock sorunu (resimli)
Öncelikle birkaç saattir forumu okuyorum ve soruma yanıt bulamadığımdan bu başlığı açma gereksinimi duydum. Daha önce hiç o/c yapmamış olup ilk denememde pek başarılı olduğumda söylenemez sanırım.

E6420 mi bios tan hız aşırtmaya çalıştım ancak fsb yi çok az arttırmış olsamda bilgisayar sürekli reset atmaya devam etti stock ayarlara dönmedikçe.

Anakartım Gigabyte P965-DS3 ve CM Centurion 5 ile birlikte gelen yine CM ın 380W lık PSU m war. Ek olarak 320 lik 8800GTS ve 1 Gb 800 Mhz A-data (pasif soğutuculu) ram takılı.

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
E
18 yıl
Yardım!!! NBA 07 Kurulumda DirectX Error
Arkadaşlar NBA 07 kurulumunda daha oyunu yüklemeden önce DirectX Error ü veriyo 9.0c istiyomuş bende de 9.0c yüklü zaten bütün driver update lerini yaptım sorunu bi türlü çözemedim lütfen yardım
E
18 yıl
6800GS mi 7600GT Extreme mi???
Arkadaşlar 6800GS veya 7600GT bu iki kart tan 1 tanesini seçicem 1 türlü karar veremedim yardımcı olur musunuz???
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.