B

Yarbay
13 Nisan 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
1229 (Bu ay: 11)
Gönderiler Hakkında
B
7 ay
Mansur Yavaş\u0026amp;amp;#39;ın vaatleri ve belediye başkanlığındaki tutulmayan sözleri
Bugün Mansur Yavaş'tan devam ediyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi bu adamı körü körüne savunup cumhurbaşkanlığına aday olmadığı için eleştirip oy vermeyeceğini söyleyenler, belediyeciliğinin iyi olduğunu iddia edenlerin aslında yanıldığı gerçeğini gözler önüne serelim. Çorba dağıtmaktan, mama lobisine hizmet etmekten, altyapı sorununu çözemeyip sosyal yardımın boyutunu inanılmaz seviyeye çekmekten memnun olan böyle oy alabileceğini düşünen kasaba siyasetçinin aslında belediyecilik olarak da sınıfta kaldığını bir bir açalım. Malum zamanında ne sözler vermiş ne kadarını yapabilmiş 3-4 görselle açıklayalım.


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


* Havalimanı'na metro yapılacak.
* Gölbaşına metrobüs hattı yapılacak.
* Ankara'da şehir merkezine 50 bin ile 100 bin taksinin girmesi engellenecek.
* ODTÜ-Bilkent-Hacettepe Üniversitelerinin Metro Bağlantılarını Monoray İle Sağlayacağız
* Sabah 6 ile 7.30 arasında her semtte ücretsiz belediye otobüsü çalıştırılarak vatandaşlara ücretsiz seyahat sağlanacak.
* Spor kulüplerinin hepsine yardım edilecek.
* 19 Mayıs Stadyumu yapılacak.
* Ankaragücü'ne çok büyük destekler yapılacak.
* Dikey tarım yapılacak.
* Gölbaşı'nda bin metrekarelik alanda yeniden sulu tarım yapılacak
* Yerel tohum merkezi kurulacak.
* Suya indirim yapacak.
* Barajların tamamının üzeri güneş paneli kaplanacak ve buharlaşma önlenecek.
* Okullarda çocukların beslenme çantalarının içi belediye tarafından doldurulacak.
* Bilişim Vadisi kurulacak. Yeni Üniversite alanları açılacak.

Başkan Mansur Yavaş yeni metro hatlarının yanı sıra iki tane de hafif raylı sistem hattı yapılacağını söyledi.

Bu hatlardan birinin başlangıç noktasının Bentderesi'nden başlayarak Kuğulu Park'tan döneceğini, ikincisinin ise Siteler içinden geçerek Karapürçek'e gidecek bir hat olduğunu dile getirdi.




Daha 3 gün önce Ankara'yı su bastı. İstanbul'da 2. seçimde belediye başkanı olan Mansur'dan 3 ay sonra görevine başlayan Ekrem İmamoğlu altyapı sorununu çözmüşken bu arkadaş hala çözemedi. Ankara'da yaşamadığı için kendisini başarılı zanneden insanların aslında bu adamın tam bir şişirme olduğunu anlaması lazım.

Kim gelip bunları inkar edebilir. Üstelik bu sorunları geçtim bir de sokak köpekleri sorunu ve mültecileri besleme sorununu da çıkardı başımıza. Tanju Özcan'dan biraz ders alamadı. Ayrıca insanların bu adama artık çorbacı lakabı takmasının bir sebebi var. Birçok insan Mansur'u sırf hükümete muhalif kesimden olduğu için körü körüne destekledi. Hizmet yapıp yapmamasını umursamayıp sırf farklı siyasi görüşten olduğu için her yaptığına göz yumdu. Şimdi halının altına süpürülen gerçeklerin ortaya çıkma zamanı.
B
7 ay
Mansur Yavaş\u0027ın sokak köpeklerine harcadığı para
Mansur Yavaş bir barınağa yaklaşık olarak 157 milyon TL para harcamış.


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >




Deprem bölgesinde bu kadar yardıma ihtiyacı olan insan varken, Ankara'da çözülmesi gereken birçok sorun varken bir barınağa bu kadar para harcanmasını ben kabul etmiyorum. Demek ki Ankaralı'nın vergileri, Ankaralı'dan alınan paralar bunlara gidiyormuş. Hala şu hayvanların uyutulmasını savunmayan gereksizler var. Bunlar bütçeye de insanlara da büyük yük. Zaten ekonomik sıkıntı varken şu harcanan miktar hiç normal değil. Ankapark diye yıllardır kafamızı şişiren muhalif seçmenden tepki gelecek mi acaba? Bunların popülist siyaseti ne zaman bitecek acaba?
B
9 ay
Bayrampaşa Belediyesi’den cami satma kararı
https://twitter.com/ajans_muhbir/status/1677221276094537729?s=46&t=7QQJBIj790vFd85e2dOaWg
Önce Çorum’da camiyi yıkmışlardı şimdi de camiyi satma kararı almışlar. Elbette yine seçim sonrası oldu 🤣🤣
B
10 ay
Belediye başkanları da Kemal\u0027e destek vermeye gitmişler
https://twitter.com/halktvcomtr/status/1668510391171702784
Yerel seçimlerde de oy vermemek şart oldu. Bunların da zihniyeti Kemal'den farksız. Bir de bunlara kurtarıcı gözüyle bakıyorlardı. İmamoğlu dışında hepsi Kemal dedeye yalakalık için sıraya girmişler.
B
10 ay
CHP\u0027de kurultay süreci başladı
B
10 ay
kk tuncay özkan\u0027ı görevden almış
https://twitter.com/HaberReport/status/1663546469008441346
Bu kararı bile geç aldı. Acaba kendini ne zaman görevden alır? İstifa etmeyi düşünmüyor herhalde
B
10 ay
CHP sosyal medya siyasetini bırakmalıdır
Artık halka inmeleri gerekiyor. Belki de en büyük problem budur. Seçim bittiği için şimdi konuşmak istedim. Ankara Keçiören'de oturuyorum. Kaç seçim geçti daha kapımızı çalıp ne var nasıl gidiyor bir ihtiyacınız var mı diye soran bile olmadı. Broşür dağıtan olmadı. Sadece geçen seçimde İyi Parti'den adaylar geldi. Böyle seçim kazanılmaz. Twitterda tweet atmayı, instagramda paylaşım yapmayı belediyecilik ve siyaset sanıyorlar. Böyle daha çok tokat yerler.

En büyük örneği de Bolu seçimleri işte. Tanju Özcan kazanabilirken cumhurbaşkanlığı seçiminde 30 puan fark yediler.
B
geçen yıl
ABD\u0027nin Haiti\u0027yi İşgal Etmesi
https://www.odatv4.com/dunya/daha-24-saat-olmadi-abd-askerleri-geliyor-254576
Rusya'nın Ukrayna'da yaptığı işgali kınayan ABD yine şaşırtmayan bir harekete imza atmış.
B
2 yıl
Yunanistan\u0027ın adalara silah sevkiyatı
Yunanistan'ın ABD tarafından hibe edilen zırhlı araçları, gayri askeri statüdeki Midilli ve Sisam adalarına sevk ettiği bildirildi. Sevkiyat TSK'nın İHA'ları tarafından görüntülendi.

https://www.ntv.com.tr/turkiye/midilli-ve-sisama-abd-zirhlisi,P2y8OOg-uU6kZxx75G9ppQ
Perde arkasında oyunlar sürüyor. Miçoktakis'in dün yaptığı açıklamadan sonra bu olayların yaşanması manidar. NATO'nun başı ABD denen ikiyüzlü ülke yine iş çeviriyor.
B
2 yıl
Ankara\u0027da saat 19.00 dan sonra kadınların otobüsten istediği yerde inmesi
https://twitter.com/mansuryavas06/status/1462796328891789312
Saat 19.00 dan sonra kadınlar EGO otobüslerinden istedikleri yerde inebilecekmiş.

Mansur Yavaş'ın popülizm nedeniyle getirdiği uygulamalardan bir tanesi daha. Şimdi bunun başlıca sıkıntıları var onları sayıyorum.

1-Bu en başta (3. dünya ülkesiyiz gerçi pek farkı yok) cinsiyetçiliktir, pozitif ayrımcılıktır. Sanki sadece kadınlar kötü davranışa maruz kalıyormuş gibi. (Bari 22.00 dan sonra falan yap saati de yanlış)
2-Ankara'da saat 19.00 trafiğin en yoğun olduğu saatlerken ulaşımda ekstra yarım saat veya 1 saat zaman kaybı demektir.
3-Duraktan 100-200 metre önce duran bir kadın olabilir aynı zamanda durakta inen erkek yolcular olabilir. Ankara'da 82 duraktan oluşan EGO hatları var ki 2 saat 15 dakikada Tren Garı'ndan Elmadağ'a giden hat var (galiba 354 tü yanılmıyorsam) akşam saatlerinde şu otobüs 3 saatten aşağı sürede gitmez.
4-Yine şu yaptığı şovmenliktir, popülist icraatla bu kadın cinayetlerinin veya tacizciliğin önlenemeyeceği gayet açık. İstediğin kadar yol üstünde in birisi zaten seni gözüne kestirmişse nasıl kurtulacaksın ki?
5-Eski ülkücü kafasıyla devam ediyor, hükümete gelirsen güvenlik konusunda atacağın adımlarla sorunu kökten çözersin ekstra maliyete, insanları birbirine düşürmeye ne gerek var. Ayrıca şoför araba mı kullanacak yoksa devamlı butona vs kimin bastığıyla mı uğraşacak? Trafik kazası konusunda da artış olacağını düşünüyorum.

Nedense Mansur'u sevmediğim kadar var. Bu forumda da yaptığı saçmalıklardan asla bahsedilmiyor. Akpden nasıl nefret ediyorsam Mansur'dan da bir o kadar hazzetmiyorum. Adamın çoğu icraati popülizm. Bunlarla uğraşacağına belediyecilik hizmetiyle uğraşsa keşke.

En başta bir erkek olarak hakkımı yedirmem. Zaten gereken başvuruyu da yapacağım yaptım oldu yok. Öyle modern ülke örnekleri verenler Mansur yalakalığı yapacaklarına onlar da hakkını arasınlar bakalım tabi malum kendi ideolojik görüşünde olanlar yapınca kafasını kuma gömerler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.