U

Çavuş
30 Ocak 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
6 yıl
Arcadia Ultima Online\u0027a Bekleriz.
Uzun bir aradan sonra tekrar aynı kadro ile açılmış olan Arcadia en güncel sistemleriyle biz oyunculara tekrar ev sahipliği yapıyor. Random Spawn sistemi gibi oyuncular arasında her şeyin eşit dağılması için yönetim gecesini gündüzüne katıp çalışıyor. Ben bu konuyu burada oynayan bir oyuncu olarak açıyorum, sormak istediğiniz her şeyi bu konu başlığı altından sorabilirsiniz.

Oyuna başlayacak arkadaşlar Maria nickli karakterimi bulurlar ise kendilerine hoş geldin hediyesi vereceğim..

İyi forumlar dilerim.
U
6 yıl
Youtube ile eş zamanlı çalışan müzik dinleme programı arıyorum
Merhaba arkadaşlar,

Başlıkta belirtmiş olduğum gibi örneğin; Youtube'da beğendiğim bir müzik videosunu arka planda çalacak IOS uyumlu bir müzik dinleme programı arıyorum. Ayrıca, Spotify, Apple Music haricinde sizin kullandığınız uygulamalar neler? Ne gibi özellikleri mevcut?
U
6 yıl
Black Desert Online Misafir Kodu
Merhaba beyler,

BDO'yu denemek istiyorum ayrıca bilgisayarımın oyunu ne derece iyi çalıştıracağından emin değilim. Sizde hak verirsiniz ki bu durumda para vermek istemiyorum. Elinde fazla misafir kodu olan varsa paylaşabilir mi?

Teşekkürler.
U
6 yıl
Apartmandaki TT kutusunda hangi port bana ait?
Merhaba arkadaşlar,

İnternet aboneliğimi yeni taşındığım adrese nakil yaptırdım. TT görevlileri sadece kutu girişine kabloyu getirip üzerine adımın yazdığı kağıdı bırakıp gitmişler. Evimdeki kurulumu yaptım fakat apartman girişindeki hangi portu denediysem sinyal alamadım. Hangi portun daireme gittiğini nasıl anlarım?

Yardımlarınız için teşekkürler.
U
6 yıl
En son açılan sunucu
Arkadaşlar merhaba;

Knight Online Steam yada Knight Online'da en son açılan sunucular hangisi? Bilen varsa sevinirim.
U
6 yıl
Superonline Metro Ethernet Hk.
Superonline Doğu Marmara bölgesinde satış uzmanıyım, Metro Ethernet hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu başlık altında cevaplıyorum.
U
6 yıl
Iphone 7 Cihazımı Servise Veriyorum
Merhaba arkadaşlar,

Iphone 7 32 GB Cihazımı ses kısma tuşunda çökme, Home Butonu'nun bazı durumlarda çalışmaması ve cihazda işlem yaparken ancak arkadaki Apple logosuna kulağınızı dayadığınızda duyabileceğiniz cızırtı sorunuyla Bursa Ipoint servise vereceğim. Cihazda değişim yaptıracağım ve servis sürecini merak eden arkadaşlar için buradan paylaşacağım. Kafanıza takılan bir şey olursa sormayı unutmayın.

Başlangıç;

15.01.2018: Pazartesi 09:00'da Apple Destek ile telefonda görüşüp problemlerimden bahsedip bir kayıt açtıracağım ve açtırdığım kaydın olay numarasıyla cihazımı servise vereceğim.

15.01.2018: Saat 10:35'de cihazımı Ipoint Bursa'ya teslim ettim.

16.01.2018: Saat 12'de sıfırı ile değiştirilmiş cihazımı teslim aldım.

Başarılı.
U
6 yıl
Sarj Problemi Hk.
Merhaba arkadaşlar,

Iphone 7 cihazımı sarja taktığımda 1-2 kere sarjdan çıkartmış tekrar takmış gibi gidip geliyor daha sonra sarj olmaya başlıyor. Bunun sebebi ne olabilir?

Not: Sarj soketini temizledim, kablo yeni ve temiz herhangi bir sorun yok.
U
6 yıl
Apple Watch için Whatsapp uygulama tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar
Apple Watch için kullanabileceğim tavsiye ettiğiniz bir uygulama var mıdır?
U
6 yıl
Ultima Online’a tekrar başlamak istiyorum
Selam beyler,

Oyuna tekrar başlayabileceğim yabancı yada Türk server tavsiyeniz var mı? Steam’da tekrar açılacak deniyor ama konuyla ilgili bir bilgisi olan var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.