E

Onbaşı
16 Ekim 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
7 yıl
Ümraniye/İst. da yurt yada apart arıyorum
Ağustos ayından itibaren Ümraniye Saray Mh. yapacağım staj için 1 aylık uygun fiyatlı ev/apart yada yurt arıyorum. Ev fiyatları çok yüksek ve 1 aylık veren bulunmuyormuş, bu nedenle yurtta kalmam olası bu civarda yada anadolu yakasındaki rahat ulaşımı olan metro veya otobüs hatlarına yakın semtlerden nereleri tavsiye edersiniz, bildiğiniz yurtları veya 1 aylık kiralanan apart daireleri benimle paylaşabilirseniz sevinirim.
E
7 yıl
PAYEER bakiye yükledim bu kur normal mi?
Merhaba, ilk kez bu tarz bir siteye banka kartımdan para attım, 100 Ruble olarak girdim yatıracağım miktarı, PAYEER'de komisyon vs. totolde 1,95$ oldu. Kart bilgilerimi girdim 3d secure şifresinde tutar: 1,95$ gözüküyordu. Fakat hesabımdan 19,01 TL kesilmiş. Ben 7-8 TL arasında bir çekim beklerken iki katından fazla bir çekim olması beni şaşırttı. Bu kurun normal mi bu kadar yüksek olması. Banka YapıKredi
E
7 yıl
Eski McDonald\u0027s Oyuncağım
Hatırladığım kadarıyla 2002 yıllarında falan verilmiş bir oyuncak olması lazım belki 1-2 yıl sapma olabilir. Konuya gelelim bu oyuncak peluştan yapılma bir oyuncaktı şekli garip bir yaratığı andırıyordu mavi renk olabilir. İnce uzun bir yaratıktı ve ani bir vurmada, çarpmada cam kırılma sesi çıkarıyordu. Bu oyuncağın neyin figuranı olduğunu yada isminin ne olduğunu bile biri var mı? Eğer bulabilirsem biraz olsun çocukluğuma dönebilicem.
E
7 yıl
Mesut Komiser Gabarda 4 kişiydik videosu
Beyler bu videoyu bulun 2 saattir youtube'de izlemediğim Arka Sokaklar videosu kalmadı bulamadım. Acil...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.