J

Yüzbaşı
28 Ekim 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
11 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
4 yıl
İstanbul\u0027a elektrikli feribotlar
Geçenlerde deniz çalıştayı olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Elektrikli feribotlara İstanbul'da da geçileceği söylenmişti ama sanırım kısa sürede gelmez.

Yunanistan elektrikli feribotlara geçmiş bile. Biz her şeye niye bu kadar geç kalıyoruz?

Gerçi bu eski tip vapurları çok seviyorum ama modernizmi de yakalamak gerekiyor bir yandan. Biz millet olarak biraz fazla eskiye bağlı kalıyoruz sanki. Ne düşünüyorsunuz?

Yunanistan haberinin kaynağı:https://www.sailingturkiye.com/yunanistanin-ilk-elektrikli-feribotu-duyuruldu/
J
10 yıl
Call of Duty: Advanced Warfare
Bugün itibariyle resmi olarak duyurulan oyun. Sledgehammer tarafından geliştiriliyor ve tamamiyle yeni nesil grafik motoruna sahip.

PC, PS4, PS3, Xbox One ve Xbox 360'a çıkacak.

Asıl sürpriz ise Kevin Spacey'nin de karakter modellemesiyle oyunda yer alması

Duyuru videosu ortaya çıktı ama asıl duyuru 4 Mayıs'ta yapılacağı için resmi sitesinde bulunamadı diyor.

duyuru videosu:http://****/1rvm6rl

not: videoyu xbox one görüntülerinden yapmışlar.
J
11 yıl
24. James Bond Filminin Yönetmeni ve Tarihi Belli Oldu
Bugün yapılan resmi açıklamayla 24. James Bond filminin yönetmeninin Sam Mendes olduğu ve filmin 6 Kasım 2015'te vizyona gireceği açıklandı.

Skyfall'dan sonra Bond çekmeyeceğim diyen Sam Mendes'i yapımcılar iyi bir para karşılığında ikna etmişler herhalde. Filmin vizyona girmesine 2 seneden biraz uzun bir süre var şimdi.

Kaynak:http://superkarga.com/24-james-bond-filmini-sam-mendes-yonetecek/
J
11 yıl
Star Wars Episode 7 (2015)
Bildiğiniz gibi Disney satın aldıktan sonra Episode 7'nin 2015 yılında vizyona gireceği açıklanmıştı. O zamandan beri süren yönetmen arayışı nihayete ermiş gibi gözüküyor.

X-Men'in yeni filminde yönetmen koltuğundan ayrılarak yerini devreden Matthew Vaughn, haberlere göre Disney ile Star Wars Episode 7 için anlaşma sağlamış. Yeni filmi o yönetecekmiş. Son dönemin hızla yükselen yönetmen yıldızı diyebiliriz. Kendisi Lock Stock & Two Smocking Barrells ve Snatch filmlerinin de yapımcısıdır.

Matthew Vaughn daha önce Stardust, Kick-Ass, X-Men: First Class, Layer Cake filmlerini yönetmişti.

Kaynak:http://superkarga.com/star-wars-episode-7nin-yonetmeni-belli-oldu/
J
11 yıl
Roger Waters 2013\u0027te İstanbul\u0027a konsere geliyor
Evet yanlış okumadınız arkadaşlar Roger Waters 2013 yılında İstanbul'da konser verecekmiş. Henüz tam detayları ve tarihi belli değil ama 15 Kasım'da açıklanacakmış.

İşin güzel tarafı The Wall albümünü çalacak. Şimdiden beni heyecan bastı, 15 Kasım gelse de detayları öğrensek.

Konsere gidecek arkadaşları görelim şimdiden

Kaynak:http://superkarga.com/roger-waters-istanbulda-konser-verecek/
J
11 yıl
Angry Birds Star Wars çıktı!
8 Ekim'de duyurulan Angry Birds Star Wars sonunda çıktı! iPhone, iPad, Android, Windows 8, Windows Phone 8 ve Mac için çıkarak da tüm platformlar için aynı anda çıkmış oldu. Windows 8 fiyatlarını bilmiyorum ama iPhone'da 1 dolar, iPad'de 3 dolar, Mac'te 5 dolar fiyatı var. Android'de malumunuz bedava :)

Hemen oynayanlardan yorumları alalım, beklediğiniz gibi bir oyun mu olmuş? Benimki şu an indirme aşamasında :)

kaynak:http://superkarga.com/angry-birds-star-wars-cikti-hemen-indirin/

Windows 8 hariç indirme linkleri de var.

< Resime gitmek için tıklayın >
J
12 yıl
Sinema, DVD Blu-ray, TV, Kitap haberleri incelemeleri | Süperkarga
Merhaba arkadaşlar,

Sinema, DVD, Blu-ray, kitap, tv, dizi, oyun, müzik gibi konularda inceleme, haber, makale yayımlayan bir site.

http://www.superkarga.com

Olumlu olumsuz tüm eleştirilerinizi bekliyorum.
J
13 yıl
Turkcell iPhone\u0027ları sim free mi?
Arkadaşlar, Turkcell'den iPhone 4 alacağım. Fakat yaz sonuna belki yurtdışında yaşamaya gdebilirim. Buradan alacağım iPhone 4 ile orange, O2 gibi hatları kullanabilir miyim acaba yurtdışında, bilgisi olan var mı?
J
13 yıl
EA serverları hakkında sorun
Merhaba arkadaşlar,

Pal oyun konsolum var ve orijinal Fifa 11, NBA 10, NFS Hot Pursuit oyunlarım var. Malum hepsi EA'in oyunu ve birçok özellikten yararlanmak için online bağlantı istiyor. Konsol wireless'tan bağlı ve 12 aylık taze gold üyeliğim bulunuyor. Herşey süper, ancak EA serverlarına bir türlü giriş yapamıyorum. Bundan 2 sene önce farklı bir Gamertag ile oynuyordum fakat konsolu satıp, geçen sene sonu slim versiyon alınca yeni bir gamertag açtım. 2009'da EA'e üyeliğim bulunuyormuş, girdim baktım, eski PS3'ümün PSN ismini kaydetmişim fakat Xbox kısmı boş.

Ben de Xbox Gamertag'ımı kaydedeyim dedim. Persona kısmından yazıyorum gamertagi ancak "önce oyuna girin oradan mail yollanıcak size" falan gibi bir uyarı veriyor eklemiyor gamertagi. Oyunlardan online bağlanmayı deneyince EA serverları şuan aktif değil gibi bir uyarı çıkıyor konsolu aldığımdan beri. EA üyeliğim ile Gamertag'imin mail adresleri farklı. Gamertag'de kullandığım mail ile ea'de hesap açtım yine de bana mısın demiyor :)

Var mı bildiğiniz bir yol EA ile Xbox Gamertag'imi buluşturup online keyfini çıkartabileceğim bir yol?

Teşekkür ederim şimdiden...
J
16 yıl
Acil Mac os X yardımı
Arkadaşlar MacBook'umu daha yeni aldım. Ayağının tozuyla da updatelerini yaptım. Security Update 2008 diye bir güncellemeyi indirme hatası verdi, devam diyince diğer indirdiğim güncellemelerin yüklemesinin tamamlanması için yeniden başlatmam gerektiğini söyledi. Yeniden başlatınca Mac os X açılmadı. Mavi bir ekranda fare imleci geliyor, ardından fare imleci kayboluyor ve dönen çizgilerden oluşan yüklemem ikonu geliyor. O bitince tekrar fare geliyor o gidiyor yükleme ikonu geliyor. Bu döngü saatlerdir oluyor. Bir türlü geçemiyorum ve işletim sistemi açılmıyor. İşletim sistemim Mac OS X Tiger.

Acil yardım bekliyorum..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.