A

Onbaşı
30 Eylül 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
25 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
7 yıl
KASK RÜZGAR SORUNU
Merhaba arkadaşlar

Kaskım AGV K5 buğu sorunu için pinlock takacak yerleri yok. Bu sebeple bende vizöre yapışan buğu önleyici aldım. Fakat buğu önleyici yi taktığımdan beri kask vizörün altından rüzgar alıyor. Acaba sebebi ne olabilir. Daha önceye yaşayan ve düzelten arkadaş oldumu acaba...
A
8 yıl
BAŞLANGIÇ MOTORU MT-09 TRACER (ALINDI)
Öncelikle herkese merhaba. Daha önce bu konu açılmış ve birçok yorum yapılmış. Vaktinizi ayırıp bana da biraz fikir vermenizi rica ederim. Sırayla aşağıdaki eğitimleri aldım ve bazılarını da alacağım. Aldığım eğitimlere bakarak acaba hayalini kurduğum YAMAHA MT-09 TRACER ile başlayabilir miyim?

1- motocross başlangıç eğitimi aldım 10 saat (ilk ders yarım saat sadece teorik kalan tüm zaman ormanlık alanda toprak yolda ve asfalt yolda kullanım.kullanılan motor 150cc)
2- motocross ileri seviye motocross enduro eğitimine başlıyorum 10 saat (buna henüz başlamadım. başlangıç eğitime göre motor 250cc oluyor ve hoplama zıplama herşey var.)
3- güveli sürüş eğitimi 1 ve 2 yi alacağım.

Şimdi eğitim bitsin sonra görüşürüz diyenler olabilir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.