W

Onbaşı
01 Eylül 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
59 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
4 yıl
Lenovo Moto E Plus 649tl ve Moto Z2 Play 64gb 1149tl
Turkcell Gece 24:00 a kadar Lenovo Moto Z2 Play Altın Sarısı 64gb modelini 1149tl ye satıyorhttps://www.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/lenovo-moto-z2-play

Ayrıca Lenovo Motorola Moto E Plus modeli 649tlhttps://www.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/lenovo-motorola-moto-e-plus

Aşağıdaki linktede bazı indirimli telefon ve ürünlerde mevcuthttps://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/cihazlar/24-saatlik-firsat
W
4 yıl
Moto Mod Insta Share Projektör 249,90₺
Moto Z serisinden herhangi bir telefonunuz varsa alabilirsiniz. Telefon olmadan kullanamazsınız.
www.hepsiburada.com/lenovo-moto-mod-insta-share-projektor-pm-HB000002RKNC
Lenovo Moto Mod Insta-Share Projektör

Teknoloji sektöründe attığı adımlarla kullanıcıların gönlüne taht kuran Lenovo, işi gereği sıklıkla sunum yapanların veya multimedya takibi için taşınabilir formda projeksiyon cihazı kullanmak isteyenlerin gereksinimlerine çözüm getiriyor. Lenovo Moto Mod Insta-Share projektör, Moto Z, Moto Z Play, Moto Z2 Play akıllı telefonlarla uyumluluk gösterirken boyutları, ağırlığı ve teknik özellikleriyle geleneksel projeksiyon cihazlarından ayrılıyor. Erişilebilir aralıklarda seyreden Lenovo Moto Mod Insta-Share projektör fiyatları, ürünün rahatlıkla edinilmesinde önemli rol oynuyor.

Dahili Bataryalı DLP Projektörle Yüksek Verimlilik

- DLP teknolojisiyle üretilen model, ihtiyaç duyduğu enerjiyi, dahili bataryası aracılığıyla karşılarken dahili bataryanın tükenmesi durumunda model, telefon bataryasını kullanmaya başlıyor.

- Yakın mesafede etkileyici bir performans gösteren Lenovo Moto Mod Insta-Share projektör, binlerce saatlik ampul ömrüyle uzun soluklu kullanım senaryoları için ideal seçeneklerden birine dönüşüyor.

- Çalıştırıldığı esnada Keystone aracılığıyla açı düzeltmeye imkan veren model, aynı zamanda parlaklık gibi değişkenlerin de özelleştirilebilmesine fırsat tanıyor.

- Lenovo Moto Mod Insta-Share projektör özellikleri ve sunduğu görüntü kalitesiyle sunum için olduğu gibi temel düzeyde multimedya takibi amacıyla da değerlendirilebiliyor.

- Açılıp kapanabilir yapıdaki stant, ürünün konumlandırılması noktasında kullanıcılara kolaylık sağlıyor.

- USB-C üzerinden şarj edilebilen projeksiyon cihazı, kısa sürede tam doluluğa ulaşıyor. Ayrıca modelin iç kısmındaki telefon veri temas yüzeyinin üzerindeki tuşa basılarak projektörün şarj durumu öğrenilebiliyor.

Hem İşlevsel Hem Taşınabilir

Lenovo’nun Moto Z serisi telefonları için geliştirdiği Moto Mods Ailesi’ne üye olan Lenovo Moto Mod Insta-Share projektör modelleri, çok amaçlı kullanıma yönelik olmasıyla teknoloji meraklılarının ilgisini çekiyor. Telefon ekranından bağımsız olarak sunum, video, proje ve benzeri içeriklerin aynı anda çok kişi tarafından takip edilebilmesine yardımcı olan ürün, ailesi ve sevdikleriyle güzel zaman geçirmeyi hedefleyenlerin de alışveriş listelerine giriyor. Teknik becerileriyle tam anlamıyla çığır açan cihaz, Lenovo’nun yenilikçi anlayışını temsil ediyor.

Projektör Teknolojisi: DLP

Kontrast Oranı: 400:1

Çözünürlüğü: 854x480 piksel

Ampul Ömrü: 10000 saat

Çalışma Mesafesi: 1,2 metre

Batarya Kapasitesi: 1100 mAh

Moto Z, Moto Z Play, Moto Z2 Play telefonların arka kısımlarına adeta bir kapak gibi takılarak çalışan Lenovo Moto Mod Insta-Share projektör, 153 mm’lik uzunluğu ve 104 gramlık ağırlığıyla cepte taşınabiliyor. 50 lümen parlaklığa sahip ampulüyle 16:9 oranında görüntüler oluşturan ürün, üzerindeki bataryasıyla 60 dakikaya kadar projeksiyon kullanım süresi ekliyor. Isınmaya karşı önlemlerini beraberinde getiren cihaz, yaşanabilecek aksaklıkları daha en başından engelliyor. Daha önce projeksiyon cihazı kullananların alışkın olduğu birçok ayarla zenginleştirilen model, yansıtılan görüntünün mükemmele ulaşmasını ilgili ayarlarla mümkün kılıyor.

Moto Z Serisinin Çehresini Değiştiren Aksesuar

Lenovo’nun Moto Z serisi telefon sahipleri için özel olarak geliştirdiği Lenovo Moto Mod Insta-Share projektör modelleri, sade bir kutu içeriğiyle geliyor. Kutu içeriğinde; ürünün kendisi, taşıma kılıfı ve cihazın nasıl ayarlanacağının ayrıntılı şekilde anlatıldığı kullanım kılavuzu yer alıyor.

Hem İşlevsel Hem Taşınabilir

Lenovo’nun Moto Z serisi telefonları için geliştirdiği Moto Mods Ailesi’ne üye olan Lenovo Moto Mod Insta-Share projektör modelleri, çok amaçlı kullanıma yönelik olmasıyla teknoloji meraklılarının ilgisini çekiyor. Telefon ekranından bağımsız olarak sunum, video, proje ve benzeri içeriklerin aynı anda çok kişi tarafından takip edilebilmesine yardımcı olan ürün, ailesi ve sevdikleriyle güzel zaman geçirmeyi hedefleyenlerin de alışveriş listelerine giriyor. Teknik becerileriyle tam anlamıyla çığır açan cihaz, Lenovo’nun yenilikçi anlayışını temsil ediyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
W
5 yıl
Nescafe 2019 Çekilişi 10 Kişiye Mercedes A200 ve 100 Kişiye Samsung Galaxy Note 9
Videoyu izlemek için tıklayınız

Bu kampanya MPİ’nin 26.09.2018 tarih ve E.9654 sayılı izni ile Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş. (“Nestlé”) tarafından 15.01.2019 (00.01) ile 15.05.2019 (23.59) tarihleri arasında T.C. sınırları içinde promosyonlu Nescafé 3ü1 Arada Orijinal, Nescafé 3ü1 Arada Extra, Nescafé Crema Latte, Nescafé 3ü1 Arada Sütlü Köpüklü veya Nescafé 2si1 Arada ürünlerinin ambalajı içerisindeki katılım şifresini, ad-soyad, adres bilgileri ile birlikte aralarında birer boşluk bırakarak 6635’e eksiksiz bir SMS gönderenler veyawww.nescafe.com.tr adresindeki formu eksiksiz dolduranlar çekilişe katılabilir. Her şifre 1 (bir) çekiliş hakkı kazandıracaktır, aynı şifreye ait mükerrer katılımlar elenecek ve ilk gönderilen şifreli katılım kabul edilecektir. Şifre, ad-soyad bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir. Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Kısa mesaj ile Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone operatörlerinin tüm aboneleri katılım yapabilir. Kısa mesaj ile başarılı ya da hatalı tüm katılımlar KDV ve ÖİV dahil, Turkcell için 0,85 TL, Türk Telekom ve Vodafone için 0,65 TL olarak katılımcıya ücretlendirilir. Operatörlerin katılım mesajı birim fiyatlarında değişiklik hakkı saklıdır.www.nescafe.com.tr internet sitesi üzerinden yapılan katılımlar ücretsizdir.

Çekilişte; 10 adet Mercedes A200 Style 2018 Model Otomobil (tavsiye edilen perakende satış bedeli 217.600,00 TL) ve 100 adet Samsung Galaxy Note 9 128GB Cep Telefonu (tavsiye edilen perakende satış bedeli 7.999,00 TL) ikramiyesi verilecektir. Çekiliş 21.05.2019 tarihinde saat 11:00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. (U2 Tanıtım) Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresinde yapılacaktır. Kazananlar 27.05.2019 tarihinde Takvim Gazetesi’nde vewww.nescafe.com.tr web sitesinde duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Nestlé ve U2 sorumlu tutulamaz. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterlidir. Asil talihliler 11.06.2019, yedek talihliler 26.06.2019 tarihine kadar kimlik fotokopileri, ikramiye kazandıkları şifreli ürün ambalajları ve iletişim bilgileri ile info@u2.com.tr mailine, 0212 217 41 21 nolu faksa ya da U2 Tanıtım’ın yukarıda belirtilen adresine şahsen başvurmadıkları ve istenilen belgeleri eksiksiz teslim etmedikleri takdirde ikramiyelerini alamazlar.

İkramiye tesliminde ikramiye kazanılan okunabilir şifreli ürün ambalajı ibrazı zorunludur. Şifreli ürün ambalajının okunabilir şekilde saklanması katılımcıların sorumluluğundadır. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Çekilişe Nestle, U2 Tanıtım, Sesli Harfler ve Mobil Eğlence Telekomünikasyon çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz. Katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmez. Türkiye’de ikamet eden yabancı uyruklu kişilerin tescile bağlı ikramiye kazanmaları durumunda; ikramiye tesliminde ikametgah tezkeresi ibrazı zorunludur.

ÖTV ve KDV hariç diğer yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Katılımcıların kişisel verileri, ilgili mevzuata uygun vewww.nescafe.com.tr‘daki kapsamda kampanya süresince kaydedilecek ve ilgili iş ortakları ile paylaşılacaktır. Kampanyaya katılarak katılımcılar kişisel verilerinin işlenmesini kabul etmelidirler. Ayrıntılı bilgiwww.nescafe.com.tr’de ve Nestle Tüketici Danışma Hattı’nda (08002110218) Promosyona katılan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır.
* İkramiye görselleri temsilidir.
**Turkcell SMS birim fiyatı 25.01.2019 tarihi itibariyle KDV ve ÖİV dahil 1,00 TL olarak güncellenmiştir.]

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.