C

Yüzbaşı
30 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
75 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
9 yıl
Pasaport çıkartmak için kimlik ibrazı
Merhaba,

İlk defa pasaport çıkarmak için e-pasaport üzerinden randevumu almıstım. Randevu günüm yarın ancak kimligimi kaybettigimi suan yeni farkediyorum. Elimde kimligimin renkli fotokopisi mevcut. Bunun haricinde öğrenci belgesi ve ehliyet ile kimlik ibrazı gerçekleştirebilirim.

Sizce bu durumda illa kimlik belgesinin olması için sıkıntı yaratırlar mı?
C
10 yıl
The OGame - Yeni Evren ile Galaksiyi Keşfetmeye Hazır mısın?
Yildizlardan selamlar,


Uzay gemilerimiz çok uzaklara uçup ayak basilmamis yepyeni galaksiler kesfetti. Yerlesme cesareti olan kadin ve erkekler burada çok büyük yildiz kralliklari kurabilir. Küçük bir gezegen üssüyle baslarsin, sonra filolar, koloniler, ve daha iyi teknolojiler kurarsin...

Eski versiyonu özleyenler için, eski versiyon ile birebir ve sıfır hata ile yeni sunucu Evren 1 üzerinde uzay maceralari seni bekliyor!


Yildizlar arasi bir imparatorluk kur:http://www.theogame.com

Saldiri ve savunma: Düsmanlardan korkma – sunucu yeni, tüm oyuncular ayni seviyede.
Müzakere becerileri ve diplomasi: Kendini korumak ve güçlendirmek için anlasmalar yap, ittifaklar kur.
Nakliye gemileri ve geri dönüstürücüler: Ticaret veya geri dönüsüm sayesinde ham maddeler kazan.
Arastirma ve donanimlar: Filolarini yeni teçhizat ve silah sistemleriyle kusat.
Harekat ve koloniler: Yeni dünyalarda yerlesimler kur ve bilinmeyeni kesfet.

Evren 1 20 Aralık 2013 20:00 da açılacaktır. Sizde ön kayıt yaptırarak açılış öncesi ödülleri kazanma şansını yakalayabilirsiniz.


The OGame-Ekibi
C
10 yıl
windows 8 single language 8.1 güncellemesi
samsung np350e7c-s01tr diz üstümü güncelleme yapsammı diye düşüncem var bazilari ekran kartini blok ediyormus dedikten sonra vazgeçtim böyle sorunlar karşılaşan oldumu. ve güncelleme format gibi old windowsmu olcak yoksa tum dosyalarim programlarim durucakmı ?
C
12 yıl
Kingdom Online, Knight Online 2 olarak Geliyor
Kingdom Online, noahsystem tarafından "Kingdom Online is the climax of Knight Online". yani knight onlinenin en gelişmiş hali olarak adlandırılıyor.

Oyunun websitesi geçtigimiz günlerde koreceden ingilizceye çevirildi ve birkaç video ile bazı resimler yayınlandı. Kingdom Online, Knight Onlinenin tüm özelliklerinin en gelişmiş versionuna sahip olacak. Mesela upgrade sistemi knight online ile aynı fakat upgrade ettigimiz itemler gelişmiş bir görüntüye sahip olacak, Skiller ve combolar geliştirilmiş, Party ve clan sistemine önem verilmiş. Her clanın kendine ait bir bölgesi olacak, bu bölgeleri elde ettigimiz madenlerle geliştirebileceğiz, diğer clanlarla savaşarak kazanırsak büyütebilir, veya kaybedersek bölgemizi kaybedebileceğiz.

Oyunun websitesinde tanıtım videosu mevcut, fakat diğer oyuniçi videolar için oyunun facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

kingdom.noahsystem.co.kr

https://www.facebook.com/KingdomOnlineGlobal


Fan Sayfası :www.kingdomonline.net
C
13 yıl
Türkiyenin, hatta Dünyanın ilk İkariam Private Serveri (Oyun Hızı : x10)
SERVER DURUMU : AÇIK


öncelikle bu konuyu buraya açmamın reklam olup olmayacagı hakkında tereddütte kaldım fakat ogame fun serverlarının reklama girmediğini düşünüp bununda reklama girmeyeceğini tahmin ediyorum.

evet türkiyenin, hatta dünyanın ilk ikariam fun serveri açıldı. şuan oyun içinde bazı buglar mevcut fakat yavas yavas fixlenmeye başlandı. Bunun haricinde php den anlayan arkadaşlarında yardımına ihtiyacımız var. Yaptıkları yardımlar kesinlikle karşılıksız kalmayacaktır.

Oyunun adresi :www.locker zone.net (r ile z arasındaki boslugu silin)

Araştırma Puanı : x10 arttırıldı 10 bilim adamı calıstırmak = 100 araştırma puanı
Kaynak Üretimi :x10 arttırıldı 10 işçi çalıştırmak = 100 kaynak üretimi
İnşaat Süreleri :x10 azaltıldı 10dakikalık bir işi 1dk da yapabilirsniz.

oyun site adıyla biraz alakasız fakat test aşamasında oldugumuz için şuan yeni bir domain alma gereği duymadık.
C
14 yıl
Banko Nedir?
Arkadaşlar havalimanlarıyla ilgili bir ödev hazırlıyorum. Banko nun ne olduğu hakkında bilgi edinmem gerekiyor. Uçuşlarda kullanılan birşey olduğu kesin fakat bana tam bir açıklama lazım. Nedir? görevleri nelerdir? nerede bulunur vb. bilen arkadaşlar yorumlarını yazarsa sevinirim.
C
14 yıl
[SORU]Iphone 3G 3.1.2 version yükseltme
Merhabalar.
elimde yurtdsından aldıgım iphone 3G 3.0 versionlu 05.11.07 basebandlı ve 5.09 bootloader bir cihaz var. Ben bu cihazı itunesten 3.1.2 ye yükseltsem 4kasımda cıkacak unlocktan faydalanabilirmiyim? cevaplarınızı bekliyorum.
C
16 yıl
Dünya Şampiyonası 2008
Merhaba Sovalyeler!

2008 Dunya Sampiyonasi baslamak uzere!

25 Ağustos haftasindan baslamak uzere, Knight Online World’u temsil edecek bir takim, Knight Online Kore ve Japonyaya meydan okuyacak. Elemeler butun hafta boyunca devam edip, final gunu en guclu iki takim Dunya Sampiyonasini kazanmak icin guclerini gosterecekler!

Takimimizi zafere ulastirmaya varmisiniz? Yapmaniz gereken iki sey var:

(1) 13 Ağustos gununden itibaren Power Up Store’dan kayit olun! Sadece sinirli sayida oyuncu katilabileceğinden elinizi cabuk tutmaniz tavsiye ederiz

(2) Her sunucudan en iyi Ulke puanina sahip ilk 20 oyuncu otomatik olarak kayitlarin sona erdiği gun listeye eklenecektir. Eğer ilk 20ye girerseniz yapmaniz gereken tek sey turnuva gunu hazir olmaniz!

Yarisma kurallari, saatleri ve Dunya Sampiyonasi sunucusuna nasil giris yapilacapi hakkindaki daha detayli bilgiler turnuva gunu yaklastikca sizlere duyurulacaktir.

Unutmadan, Dunya Sampiyonasi yapilacağindan, Hellsgarem sunuculari Eylul ayina ertelenmistir.

- Knight Online Ekibi




KAYNAKhttp://knightonlineworld.gamersfirst.com/news.php?id=633540660378015275
C
16 yıl
[Beramus] Satılık son 5gb-----
ciddi alıcılar özelden msn bırakırlarsa onlarla iletişime geçicem.

Fiyat = elimde kalan son 5gb ve hepsini elimden çıkarmak istiyorum 5gb tanesi 8ytlden satıcam. toplamda 40ytl ediyor....
C
16 yıl
İşte İlk 83 Level :)))) Warior Ve Rogue 83 Skilleri
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.