A

Yüzbaşı
16 Haziran 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
92 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
2 yıl
Kredi kartindan, ibana para çekme.
Merhaba arkadaşlar.
Kredi kartından 3 bin tl çektirip bunu nakit olarak ibana gönderebilecegim hangi sistemeler var. Bir tane banka 3 bin tl yi vade farksiz 9 taksit yapıyor.
Oldu bil ile deneyecem ama deneyemiyorum. Sistem evrakları yüklemiyor, hata veriyor. Yüzde 1 kesinti alıyormus
Papara ile galiba oluyormuş. Yüzde 2 kesinti ile önce kredi kartından oraya yüklüyormusuz sonra da, paparadan ibana gönderiliyormus.
Bu bilgiler doğru mu, tavsiye edeceğiniz başka sistem var mıdır.
A
3 yıl
Türknet pişmanlığım ve olan İnternetimin artık olmayışı
Netspeet in 50 mbps fiber tarifesini kullanıyordum. Modem kirası ile 98 tl fatura çıkıyordu. Türknet in 100 mbps fiber, modem kira ücreti olmayan paketine 85 tl ye taşıdım.
31 Aralıkta internetim taşındı fakat taşınmaz olaydı.
Modemde internet var gözüküyor ama hiç bir siteye giremiyorum. Modemi yeniden başlatıyorum. 10-15 dakika giriyorum. Sonra yine aynı. Modemde internet var ışıkları yanıyor ama hiç bir siteye girmiyor.
Turknete şikayet açtım. Musteri hizmetlerini aradım. Karşımda muhatap yok. Adamlara online işlemlerden mesaj atıyorsun, keyifleri yerine gelince karşılık veriyorlar. Sanki ayrıldığın sevgilini geri dönmesi için ikna etmeye çalışıyor gibi Ara beni diyorum. Arayan yok. 4 gündür deli ettiler beni. Sorun çözülmeden, birde online işlemlerde sorun çözüldü deyip sorunu kapatıyorlar.
İnternet yok hatası alırken, televizyondan netflix e bir gireyim dedim. Sorunsuz giriyor. Bütün filimleri açıyor. Hiç bir sorun yok. Ama başka hiç bir yere giremiyorum. Televizyon, telefon, bilgisayar hepsinde net yok diyor. Ama netflix canavar gibi çalışıyor.
Telefona Vpn programi kurdum. Net yok dediği halde her yere giriyor. Ama vpn kapanınca hiç bir yere giremiyorum. Vpn olmadan netimi kullanamıyorum.
Burdaki türknet danışmanına yazdım. Cevap olarak benim modeme suç attı. Modemin WiFi ayarlarında sorun olabilirmiş. Hattım size taşınana kadar sorun yoktu da, açılınca mi sorun oldu.
Çözüm olarak, modeme reset attım. Düzelme olmadı. İp ve dns ayarları hepsi otomatikte. Kullanıcı adı ve şifresini otomatik olarak türknet modeme tanımladı. Ne olduysa o tanimlamadan sonra, hattım Turknete geçince oldu.
3 günlük tatilin içine ettiğin için teşekkürler Türk net ve değerli ekibi. Yine sorun çözülmüş gibi, destek kaydını da kapatmışlar
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
A
4 yıl
Modem kira ücreti
Şimdi de başımıza bu çıktı.
Netspeed kullanıyorum. Btk düzenleme yapmış. O yüzden artık bizden kira ücreti alacaklarmış. Her ay 9 TL kira ücreti varmış.
Bu netspeed in düzenlediği bir oyun mu yoksa diğerleri de yapacak mı?
Bugün netgalaksi fiber net için görüştüm. Modem kira ücreti yok diyor. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı.
Şuan fiber olarak 50 mbps hız sınırsız kullanıyorum. 76 TL. + 9 TL modem ücreti ile 85 TL oldu. Evime gelen elektrik faturası kadar internet faturası oluyor. (2 kisilik ev sürekli isteyiz)
A
5 yıl
ses sistemi setim(Tavsiyelerinizi bekliyorum)
merhaba arkadaşlar

-JBL GTO 609C serisi MİD takımı (2ohm da kime yerde 3ohm da 90 RMS veriyor. 4ohmdaki değerini bulamadım) aldım. Gittigidiyor kampanyası ve banka kampanyaları ile 430 TL ye geldi.

1-Şimdi amfi bakıyorum. Jbl GX-A604 4 Kanal (435Watt 2Ohm 4x85Watt Rms 4Ohm 4x65Watt Rms)anfiye bakıyorum.
Amfide speaker input var. Orjinal teype takacam bu yüzden bu çıkışlı amfiler içinden aklıma bu yattı

2)Midi aldım ve bu amfiyi almayı düşünüyorum. Sizce anfi-mid ikilisi nasıl oldu. çok yüksek ses istemiyorum. Fiyatına göre detaylı ses versin kafi.

3)ilerde durumu biraz toparlayınca da
---JBL MS10 SD2 25 Cm 1000 Watt Slim Kabinli Oto Subwoofer Bass almayı düşünüyorum. Az yer kapladığı için bu ürüne baktım. Bu anfi bu sistemi kaldırabiir mi?

4)son olarak da bu sistem için 8awg mi 4awg mi kablo almalıyım?
şimdiden okuyan cevap veren arkadaşlara teşekkürler.

A
5 yıl
2,el anfi alırken nelere dikkat etmeliyiz ?
Pioneer Gm-A6604 model bir anfi buldum.
yabancı birinden satın alacam. çok az kullanıldığını söylüyor. Bunu alırken nelere dikkat etmem gerek.
cihaz bir ay kullanıldı diyor fakat 2014 üretimli. Yeni almış olsa bu kadar eski üretimli olur mu?
A
5 yıl
Netspeed fibernet 1 haftadır sorunu çözemeyisi
6 aydır müşterileriyim. Genel anlamda bir sorun yaşamadım. Taki bu güne kadar.
2nisan da evimde internet gitti. Sorunu çözerler diye o gün aramadım
3 Nisan oldu arayıp durumu anlattim. Fiber in küçük kutusundaki ışığın kırmızı yandığını ve İnternete giremedigimi söyledim.
Önce bir güncelleme yapacaklarını sorun çözülmezse tekrar aramami istediler.
Sorun çözülmedi. Tekrar aradım.
Turk telelkomdan eve gelip kontrol edeceklerini 48 saat içerisinde sorunun çözüleceğini söylediler.
Bugün 7 Nisan. Ne gelen var ne giden. Aradığımda en kısa zamanda sorunu çözeceklerini söylüyorlar fakat zaman vermiyorlar.
Benim bunlara ne gibi bir yaptiririm olabilir? 1 hafta olacak evde net yok ve kaç gün daha gelmeyeceği belli değil.

Fiyatı uygun diye geçtim. Aylık 65 TL. Fakat sorun yaşadığınız zaman karşınızda muhatap bulamıyorsunuz. Bunu göze alarak netspeede geçin.
A
5 yıl
Lpg dolum ağzı
Arkadaşlar yeni montajlarda yakıt deposunun oraya ya da tamponu deldirerek takılıyormus. Benim araçta ki tamponun altında bu yönetmelik beni kapsıyor mu. Önümüzdeki ay muayene var da
A
5 yıl
resimlerin boyutu 4,09gb olmuş ve açılmıyor
merhaba arkadaşlar WİN10 kullanıcısıyım
telefona format atacaktım. Resimleri PC ye yükledim. Formatımı attım. Resimleri geri yükleyecekken beynimden vurulmuşa döndüm
Her bir resim 4,09GB boyutunda gözüküyor ve resme tıkladığımda açılmıyor.
PC nin hafızası dolmak üzere olduğu için Disk alanından kazanmak için dosyaları sıkıştırmış(Klasörlerin simgelerinin sağ üst köşesinde 2 ok gözüküyor. Sıkıştırılmış haliyle 4,00KB boyutunda.Sıkıştırmayı iptal et deyince resim 4,09 GB boyutuna geri çıkıyor.

Bu resimleri nasıl kurtarabilirim. İçlerinde önemli resimler de var. Yardımcı olan herkese teşekkürler
A
6 yıl
Soğuk motorda arıza ışığı yakma Corsa D
İyi forumlar arkadaşlar
1.4 klasik otomatik 2010 aracım var
Sabahları aracı çalıştırdıgim zaman evin ordaki yokuşu çıkarken araç kendiliginden deviri düşürüp gaz yemeyip motor arıza ışığı yakıyor. Stop edip çalıştırınca ışık sönüyor. Motor ısınınca bu sorun ortadan kalkıyor ve bir tek yokuş çıkarken yapıyor. Sizce sorun neden olabilir
A
7 yıl
Subaplar için benzin takviyesi
İyi günler 2010 opel corsa 1.4 aracım var. Lovato obd 2 li kit taktirdim. Subaplari korumak için benzin takviyesini hangi devirde ve hangi yükte nekadar acmaliyim. Yardımcı olacak arkadaşlara ustalara. Çok teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.