F

Onbaşı
09 Haziran 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
11 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
7 yıl
BIKTIM ARTIK, YARDIM İSTİYORUM!!!
Arkadaşlar herkese merhaba. Elimde 500 gb xbox one var. ea access üyeliği ile indirmiş olduuğm fifa 16 da rakip bulamıyorum. nat normal görünüyor, açık yapın gibi gibi şeyler geliyor... sonra rakip bulunamadı diyor 1-2 saat sürekli böyle oluyor. ama be a pro da online maç yapabiliyorum. bunun bir çaresi yok mu? tek çaresi fifa17 ye geçmek mi ? bu nedir, neyin nesidir? yoğun çalışıyoruz günde en fazla 1 saat vakit ayırabiliyorum onda da rakip bulamıyorum. artık konsolu kırma moduna geldim. böyle olursa da çok sevmeme rağmen ps4 zorunlu olarak geçmeyi düşünüyorum.
Sizlerden bu konuda tecrübe sahibi dostlardan yardım istiyorum.
F
8 yıl
ACİL YARDIM!!!
Arkadaşlar online fifa 16 oynamak için giriyorum.
Ancak hiç rakip bulunamadı diyor, bulduğunda da nat sorunu sizde veya karşı oyuncuda diyor.
Yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?
Sinirden Tv yi konsolu kırma modandayım!!!
F
8 yıl
Focus 2 - 1.6TDCİ, 2009 Model, Sunrooflu Titanium paket!
Arkadaşlar Aracım 2009 model focus 2.
özellikleri hatchback, 1.6 tdci 110 hp titanium; sunroof, hız sabitleyici, 3 farklı sürüş modu, deri koltuk, adaptif far vs.vs... bir çok özelliğe sahip.
Aracım 183 bin km de olup bütün bakımları eksiksiz yapıldı. Yüzeysel boyaya çok dikkat eden biri değilim, benim için önemli olan motor ve ekipmanlarıdır.
Tavanın ön tarafında lokal olarak boya mevcut. 5-6 parçada da boya var ve 1 değişen var. hasar kaydı 2.000 tl. Ağır hasar gibi birşey yoktur.
yürüründe hiçbir sorunu yok, ağır bakımları yapıldı ve daha yeni muayeneden çıktı. Alan arkadaş yakıtını alıp, marşa basıp devam edecek.

Satma sebebim, istanbulda yaşıyordum araç ihtiyaçtı, ancak şuan niğdeye atandım ve babamın da aracı var. burda ihtiyaç fazlası.
Hem de nakite çevirip borçlarımı kapatıp, tekrardan birikim yapıp ev ya da araba almayı düşünüyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.