D

Yüzbaşı
09 Nisan 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
D
8 yıl
21 yaşındayım.Kafam çok karışık.Ygs denemem
Selam arkadaşlar,Başlıkta belirttiğim gibi kafam karışık.Müfredat değişik ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Yurtdışında üni okuyordum bıraktım yeniden hazırlanıyorum.

Özellikle lys adına çoğu şeyi unutmuşum.2013 senesinde sınava girmiştim ygs 18k lys 30 k mf3 dü..

Deneme yaptım bir kendime sonucum:(Denge)
Tr 36-4
Sos 30-10
Mat 35-5
Fen 38-2

1 aydır çalışıyorum yaklaşık.

Mf3 den hazırlanacağım.Özellikle ygs ve lys arasındaki o çalışma dengesini nasıl ayarlamalıyım?Yaşım çok mu geç kaldı:( ? Ve sizce şu am YGS'em orta düzeyde.Ygs çalışmayı son 1 aya kadar bırakıp full + full lys mi çalışsam ? sonuçta lysden alacağım karşılık kesin.
Ygsden sene başında yaptığım netleri yapma olasılığı bile var 3 ay çalıştıktan sonra


< Resime gitmek için tıklayın >
D
8 yıl
11.sinif veya mezuna kalacak en az 20k hedefli gencler wp
Simdiden kuralim.Soru cozum ve bilgi alisverisi amacli.Istanbulda yasayanlarla sosyal aktivite ve calisma kamplari da duzenlenebilir.Su an cok aktif olmayabilir ama bir yerinden baslayalim pm atabilirsiniz iyi calismalar
D
8 yıl
yazın lys bitirmem mümkün mü ? Mümkün ise mantıklı mı?
Arkadaşlar merhaba,iyi çalışmalar.
21 yaşındayım okuduğum bölümü bıraktım(yurtdışı)bazı sağlık sorunları sebebi ile.Bu sene tekrardan hazırlanıyorum sınava.Lys çok daha önemli diye düşündüğüm için yazın neredeyse tamamen bitirme hedefim var +ygs sosyal tekrarı.Çalışmalarıma 20 gündür başladım ve ygs çalışıyorum.Benim hakkımda biraz bilgi edinmek için
2013 ygs2 18k idi.
2013 lys 30k (matematikten biraz kötü hissettiğim için çıkmak zorunda kaldım sınavın ortasında (yasak olmasına rağmen))(mat 13 net geo 0 Fkb 75 net)

Şuan birkaç ygs denemesi çözdüm 115-130 arasında (fem)
lys çok unuttum ama öğrenme hızım biraz yavaş mat2 için özel hoca ile devam edeceğim ygs bittikten sonra diğer dersleri kendim evde çalışacağım.Sizce yapılabilir mi mantıklı olur mu? Ygs icin deneme cözeceğim düzenli sadece.

Arkadaşlar siz bu sistemin içinde olduğunuz ve tecrübeli olduğunuz için yorumlarınız çok değerli ayrıca her türlü önerilerinize de açığım.
D
8 yıl
istanbul Dershane Mezun..Lutfen yardim
Arkadaslar anadolu yalasinda ikamet ediyorum.Hep fen bilimleri kadikoye gider yazilirim dedim ama mezun ogrenci kayit bile almiyorlarmis butun dershaneler mi boyle simdi ben ne yapacagim nereye gidecegim allah askina yardim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.