F

Yüzbaşı
10 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
8 yıl
2017 Honda CBR 250RR? YAMAHA R25
merhaba arkadaslar, uzman goruslere ihtiyacim var, yeni baslayacagim, 250cc motor dusunuyorum. lakin 250r a kafayi takmisken cbr250rr piyasaya gelcek haberini aldim. subatta fuarda inceleyecegim ama, yamaha da guzel hosuma gidiyor. bir cok kullanici honda saglam motor uzmez seni yorumlari aliyorum. motora keyif icin bodrumda binecegim. sehire getirmeyi pek dusunmuyorum. varsa tavsiyeniz oneri ve gorusleriniz benim icin degerli. simdiden tesekurler. (arada uzun yol yapmayida dusunmiyor degilim:)
F
8 yıl
website builder kurma
arkadaşlar ehostun ve wix in bnzeri bir builder kurmak istiyorum servera, bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara hakkı ödenecektir. internette bi kaç örnet var ücretliücretsiz builderlar fakat ben en kapsamlısını arıyorum. mombil destekli olması şart. free yada değil bulupta server da çalışır halde teslim edecek arkadaşlar lütfen iletişime geçsin.

0541 285 05 06
bu telefondan gün içerisinde ehatsap ve sms ile yazarsanız geri dönüş yaparım. iyi forumlar...
F
8 yıl
Photoshopta ücretli profesyonel destek arıyorum...
0541 285 05 06

Ornek calisma whatsapp tan yollanacak.
Yapilan calismaya gore devam edilecek. Aylik ek 300 tl ye kadar ek gelir. Isin kalitesine gore is ve butce degisebilir. Detayli gorusme icin telefondan goruselim...

Konu :mobilya yerlesim.
Atolyede cekilen fotolarin mekana yerlesimi.
F
9 yıl
Web kodlama bilen arkadas araniyor, ankarada beraber calismak icin.
Arkadaslar, ankarada yillardir web tasarim konusunda musterilerime hizmet vermekteyim.
Su ana kadar 1000 den fazla sirkete sayfa sattim, lakin artik farkli boyutlara geldi is ve portal calismalari icin projeler hazirlandi, sektorler belirlendi ama web satislari devam ediyor. Web sayfasi yapma ve gelistirme islerinde, full time part time yardimci olacak arkadaslar ariyoruz. Gelecege yonelik projelerde yuzde dilimlik ortakliklar kisinin uzmanligina gore konusulur.

Ilgilenenler lutfen ulassin.
Ferdi Güney
0541 285 05 06
F
9 yıl
ACİL YARDIM, After Effect için alacam iyimi?
http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10039

İşlemci : Intel Core i5-4200H 2.8 GHz Turbo Boost ile 3.4 GHz'e kadar , 3mb Cache
Ekran Boyutu : 15.6'' 1366x768 LED HD
Ekran Kartı : Nvidia GeForce GTX 850M 2GB
Sistem Belleği : 4GB 1600 MHZ DDR3
Disk Kapasitesi : 500GB 5400 RPM
İşletim Sistemi (Yazılım) : FreeDos


ARKADAŞLAR BU CİHACI ALACAĞIM BUGÜN, EĞER BAŞKA Bİ TAVSİYENİZ VAR İSE FİKRİNİZİ SORAYIM. CİHAZA BİRDE 120 GB HYPERX SSD TAKACAM.


İŞLEMCİ YETERLİMİ DEĞİLMİ TEREDDÜTTE KALDIM FAKAT İ7 OLUNCADA İNANILMAZ UÇUYOR FİYAT.

ALTERNATİF VARMI ALIRSAM PİŞMAN OLURMUYUM YORUMLARINIZ ÖNEMLİ ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER.

AFTER EFECT OLMASADA VİDEO DÜZENLEME PROĞRAMLARINI İDARE EDERMİ?
F
11 yıl
Kapalı Ortam Mobilya Fotoğrafı İçin Makina
Kapalı Ortam Mobilya Fotoğrafı İçin Makina

Arkadaşlar, kapalı ortamda, ortam ışıklandırması yada dışarda gün ışığında bi şekilde tasarımda dahil edilebilir ama genel amaç katalog yapımı için çekim yapılacak bir makina arıyorum. aynasız slr ler hoşuma gidiyor ki taşıması kolay olması şart benim için. tavsiyelerinizi bekliyorum.

bu konuda bişey öneremeyiz kardeş işini görmez diyorsanız bu iş için en iyisi bu dediklerinizede göz atacağım. önemli olan benim işimi kolaylaştıracak bi makina.

şimdiden teşekür ediyorum...
F
11 yıl
N11 DEN, LG NEXUS 4 ALIYORUM YARDIM.
http://www.n11.com/lg-e960-nexus-4-akilli-telefon-P12442717

ARKADAŞLAR ÜRÜN BU, YETKİLİ İTHALATÇI YAZIYOR, HEPSİBURADADAKİ İTHALATÇI GARANTİSİNDEN FARKLIMI ANLAMADIM. TAVSİYELERİNİZ ÖNEMLİ BEKLİYORUM...
F
11 yıl
Wix.com un benzerini yapana 10.000$
Arkadaşlar, uzun zamandır web satış işi ile uğraşıyorum. Yakın geçmişte daha insanlar yönetim paneli ile tanıştılar ki yönetim paneli olan sitelerde genelde küt bir yapıya bağlı kalıyor. Bu yüzden arayış içinde olan biz yaklaşık 1 senedir müşterilerimize wix ile destek veriyoruz. Çok hoşlarına gidiyor. Bize bu sistemin zeminini hazırlayacak arkadaşlar lazım. Ankara kızılayda büromuzda ister gelir beraber çalışırız yüzde hesabı, yada kendine güvenen wix de kimmiş daha iyisini yaparım diyene bu iş için 10.000$ bütçe ayırdık. ilgilenenlerle görüşmek dileği ile...
0541 285 05 06
F
11 yıl
Ankara\u0027da PHP ve Google Uzmanı Aranıyor.
Arkadaşlar web tasarım konusunda işletme kurmuş ve yaklaşık 1 yıldır faliyetteyiz, artık yenilikler gerektiği için bize farklı bi kaç script gerekiyor. Bizim isteklerimiz doğrultusunda bize yardım edecek arkadaşlar arıyoruz.
Belli bir bütçe ayrılmış ve komuya hakim kişilerden çalışma örneklerine bakılarak görüşülecektir.
Konu ile ilgilenenler lütfen mesaj ile ulaşsınlar...
F
11 yıl
wix.com sistemini kopyalamak...
Arkadaşlar, wix.com ve benzeri bi kaç site var, online html5 siteler, anında yüzeysel güncellemeler ile çok kolay bir yapısı ve çok güzel temaları var, bu sistemi kopyalamak benzeri bir kurulum yapmak istiyorum, böyle bir imkan varmıdır?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.