B

Yüzbaşı
27 Ekim 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
29 üye
Görüntülenme (?)
105 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
2 yıl
Xbox Series X Banding ve Ekranda Beliren Çizgiler
Herkese iyi forumlar :)

3 ay önce Xbox Series X aldım Microsoft Türkiye Garantili, Samsung'un 2019 QLED serisinden 82Q70R model TV'm ile kullanıyorum.

Görsellerde de gösterebileceğim üzere ekranda hem menüde hem oyun ve uygulamalarda özellikle gri/siyah sahnelerde aşırı dikkat dağıtıcı ve sabit olan çizgiler ve banding sorunu yaşıyorum. TV'yi defalarca kez ve farklı kaynaklarla test ettim o çizgiler kesinlikle TV'den kaynaklanmıyor %100 Xbox kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Gerçekten hiç zevk alamıyorum bu şekilde oynamaktan. Teşekkür ederim :) İyi forumlar herkese :)


Görseller < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
B
7 yıl
Skylake Gaming Sistem Tavsiyesi Yardım?
Merhabalar dostlarım. Konsol maceramın sonuna gelirlen bir Gaming pc toplama kararı aldım, bütçe 5 bin TL civarı ve bazı ürünler Amazondan gelecek o yüzden 6 binlik sistemi yaklaşık 5 bine mal etmeyi düşünüyorum.

Konuya gelirsek düşündüğüm parçalar

i7 6700K CPU

MSI GTX 1070 Gaming X 8G GPU

MSI GAMING PRO CARBON VE YA MSI GAMING M5 ANAKART (Sizce hangisi?)?

Kingston HyperX Fury 16 GB (8x2) 2400MHz CL16 RAM

SEAGATE Barracuda 7200Rpm 2 TB HDD

SAMSUNG EVO 750 120 GB SSD

PSU?

KASA?

SOĞUTUCU?


Önerileriniz nelerdir? Tamamen oyun odaklı bir sistem olacak ve monitörü ASUS VG248QE olacak. Ekleyip çıkarmak istediğiniz önerilerinizi ve Anakart, PSU, Soğutucu, Kasa önerilerinizi bekliyorum çok teşekkürler..
B
8 yıl
55 LİRA OLAN İNTERNET SABİH HAT İLE 100 LİRAYI BULUYOR YARDIM
Merhaba forumdaşlar, Türk Telekom ile 2 yıllık sözleşmeli ULTRANET LİMİTSİZ PLUS 10 (16 Mbps/100 GB Akk) aboneliğim var. 55,75 TL internet faturası ödememe rağmen 40 liraları bulan telefon faturası (hiç kullanmadığım halde) giydiriyorlar. Bunun bi çaresi yok mudur? Bu telefon zımbırtısından nasıl kurtulabilirim? Belirttiğim paketin 2 yıllık anlaşması olduğunu tekrar hatırlatayım. Yardım edin..
B
8 yıl
Tumblr Kullananlar Kimler???
Merhaba, Tumblr kullanan bloggerlar varsa burada birbirimizi tanıyıp bi ortam kurabiliriz-takipleşebiliriz falan diye düşündüm. Tumblr boy-girlleri görelim..
B
8 yıl
BAYRAMLAŞMA KONUSU
Baktım forumda kimse açmamış ben açayım dedim. Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyorum. Allah nice Ramazanlara ermeyi birlik, bütünlük ve barış içinde ulaşabilmemizi nasip etsin hepimize...
B
8 yıl
Metal Müzik İçin Kulaklık Tavsiyesi (Kulak üstü)
Selamlar dostlar. Başlıkta belirttiğim üzere Metal müzik hayranıyım. Yüksek tempolu extreme türleri dinliyorum genelde. Mid ve tizleri sağlam olan basın biraz daha geri planda olduğu kulak üstü kulaklık tavsiyelerinizi bekliyorum.

Müzik çalar cihaz olarak General Mobile Discovery 2 kullanıyorum.

Bütçe max. 350 TL

Teşekkürler
B
8 yıl
PSN Bankkart TAnıtma Sorunu Acil
Herkese iyi günler dilerim. Sorunum şöyle ki, 1.5 hatta 2 yıldır PSN TR üzerinden sorunsuz şekilde alışveriş yaptığım Ziraat Bankkart (Gençbankkart) ım bugün TR PS plus satın almak istediğimde geçersiz kart numarası hatası verdi. Defalarca girdim. Ziraat müşteri hizmetlerini aradım bi sorun olmadğını söylediler. Sorun nerde Resmen 2 yıldır kabul ettiği kartı kabul etmiyor artık nolur yardım edin


Gta 5 e kar yağdı oynayamıyorum
B
8 yıl
TTNET Hız/Yardıma İhtiyacım Var
Dostlar NETLİMİTSİZ 8mbit 50GB Akn kullanıyorum. Eyvallah Akn dolunca 3 mbit tamamda 2 ayda bir saçma sapan 150 GB download u geçince internet hızı sapıtıp yeniden guncelleniyor. Ve max 60 Kb/s hız alıyorum. Üstelik hız normalken bir gece de değişti herşey, hat değerleri falan gayet iyiydi hızla birlikte bir gece de berbat oldular yine. Benim sözleşmemde böyle birşey yok! Bu ne biçim hizmet, bu güpe gündüz dolandırıcılıktır! Lutfen yardım eder misiniz. Aldığım hızı ve Hat değerlerini de yazıyorum. Şimdiden teşekkürler.


Download: 0.51 Mbps
Upload: 0.12 Mbps


Hat değerleri

Snr sınırı: 0.0 gelen 0.8 giden
Güç: 1.6 gelen 1.1 giden
Hat zayıflaması: 4.4 gelen 5.4 giden


Dipnot: TTneti aradığım ve hızımın düştüğünü işlem yapılmasını istediğimde AKN yı aştığınız için maalesef bu ay işlem yapamıyoruz diyip kapının önüne koyuyorlar adeta! Şikayet istiyor bunların canı!
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.