_

Yüzbaşı
19 Eylül 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
134 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
_
8 ay
Vesikalık Foto Çeken Stüdyolarda Kravat Gömlek Olur mu?
Arkadaslar Ankara'ya yeni geldim kravatlı foto cektirmem lazım bu sıcakta da kıyafet bakasım gelmiyor fotografcilarda kravat gömlek oluyor mu?
Bir de çankaya'da stüdyo tavsiyelerine açığım
_
11 ay
TT 2 Yıllık sözleşmeyi feshettim 500 lira fatura gonderdiler
Arkadaşlar ben depremzedeyim malatya'dan ankaraya bir yakinimizin evine geldim onlarin kullandigi bir Zyxel modem vardi evde ama musteri hizmetleri VDSL desteklemiyor diyip modem satmaya calisti ustelik depremzede oldugumu gecici geldigimi soylememe ragmen 2 yillik paketlerden yapmis sozlesmeyi. Ben modem konusunu sonradan arastirinca ogrendim sozlesme konusunu ise yine TT'den birileri arayip teklif yapinca ogrendim. Ogrenir ogrenmez sikayet kaydi olusturdum ses kaydim incelensin diye ama bir hata yoktur diye donus yaptilar ben de sozlesmeyi feshedip fixnete gectim ama bana 500 lira fatura gondermisler 1 ay bile olmamisti ben bu faturaya nasil itiraz edeyim? 2 yillik sozlesmeleri herhangi bir ucret odemeden feshetme hakkimiz var kanunda ama bunlar cayma bedeli demeyip damga vergisi bilmem ne ucreti diyip 500 lira yapmislar gene.
_
11 ay
In Sound Mınd Türkçe Yama İstek
Sinnerclown sitesinde oyunun yaması var görünüyor ancak güncel epic sürümüyle uyumlu değil ilgilenecek var mı?
_
geçen yıl
Monster Gamepad Alacak Olan Var mı?
30 Nisana kadar ikinci ürüne %50 indirim kampanyasiyla almak isterim alacak olan varsa yardımcı olabilir mi
_
2 yıl
Numarali gozluklerde iade
Arkadaslar bugun bir gozluk aldim taktigimda bir tuhaflik hissettim eve geldim eski gozlugu taktim eski gozluk daha iyi yenisi kotu gosteriyor derece numaralarina baktim yenisiyle eskisi tamamen farkli neden boyle oldu doktor mu yanlis yazdi acaba iade alirlar mi bu gozlugu?
_
2 yıl
Hayatından Usananlar Gelsin
Birçoğumuz ekonomiden parasızlıktan hak ettiğimiz şeylere ulaşamamaktan yakınıyoruz ama meseleye geniş açıdan farklı bir perspektif kazandırmak adına sizlere bir ufuk açmak istiyorum.

Güncel olayları takip ediyorsanız, genellikle usulsüzlüklerle bir yere gelenlerin, zengin olanların mutlaka foyasının ortaya çıktığına şahit oluyorsunuzdur. Yani yediği haklar burunlarından geliyor. Usulsüzlük yapmadan emeğiyle bir yere gelenler ise çok zor yollardan tırnaklarıyla kazıyarak nispeten az olana tamah etmek zorunda. Çünkü dünyanın adaleti yok. Kim nerden ne kadar koparırsa mantığı açgözlülük insanı ele geçirdi mi durmak bilmez. Evet siz fakir olabilirsiniz canınız sıkılabilir ama yüksektekilere bakın. Malları çok, belki karı kızları da çok. Ama eminim karmaşık ilişkiler ağına girdikleri için birçoğunun vicdanları rahat değil, rahat uyuyamıyorlar, huzurlu değiller. Önemli olan şu hayatta temiz ve bağımsız kalabilmek. Bunu yapamayanlar için hesap günü illa ki geliyor. Mesela hayatta her şeye çok kolay bir şekilde sahip olanlara bakın ya da her şeyi tadanlara... Bir süre sonra intihar ederler. Halbuki çok mutlu görünürler, çok sevilirler her şey onlarındır ama bu yetmez... Bence burada düşünülmesi gereken çok büyük bir durum var. Önemli olan çok para kazanmak, kıza sahip olmak, itibar kazanmak değil. Bunlar şekli şeyler. Özünüzden eminseniz statünüz ne olursa olsun ya da başkası ne derse desin şunu fark edeceksiniz ki kafanız rahat. Geceleri rahat uyuyabilmek çok önemli. Dünya kadar malı olanın dünya kadar derdi olur demişler. Bırakın her şey onların olsun,biz yağımızda kavrulmaya devam edelim.
_
2 yıl
Özel hastanede istenen MR devlette çekilebilir mi
Özelde doktor mr cekilmesi icin kagit verdi diyelim biz bunu alip devlete gotursek orada cekilebilir miyiz
_
3 yıl
Batarya ve Adaptör Önerisi
Evet LG G4 için sağlam batarya ve adaptör arıyorum
_
3 yıl
Adıyamanlılar gelebilir mi
Arkadaşlar ben malatyadan gelecegim de adiyaman parktan otogara nasil gidebilirim ve ne kadar sürer
_
3 yıl
Facebook\u0027ta Takip Ettiğim Hesaplardan Nasıl Bildirim Alırım?
Arkadaşlar arkadaş olmadığım ama takip ettiğim hesaplar gönderi paylaştığı zaman bildirim almıyorum. Telefonuma bildirim ayarı da açık aslında. Bunun bir yolu var mı
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.