H

Yüzbaşı
20 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
85 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
8 ay
78003DX Sistem Kurmak İçin Tavsiye + 4090 veya 7900XTX
Arkadaşlar merhaba,

1k 360 hz monitor ile duruma göre 500 hz yada 2k 360 hzde oynamayı sürdüreceğim 7800 3DX sistem kurabilecek sistem tavsiyesi konusunda yardımlarınızı rica ederim. Ekran Kartı 4090 ya da 7900XTX düşünüyorum.

Kasa tercihim açık kasa şekilde olursa nzxt h9 elite tarzında sevinirim.

Bütçem şudur demiyorum. "yeterli" kabul edilebilecek parçalar önerilerine açığım. yani 8klık bir anakart yterliyse kafi 15k lık bir anakart almaya gerke yoktur benim nazarımda.

Teşekkürler.
H
6 yıl
HOWL MEDUSA FIRESERPENT Flip Doppler
Oyunu artık oynamadığım için boş yere durmamasından ötürü satıyorum. Al satçı değilmi sadece envanter çıkarıyorum elimden.

Fiyatlar sondur pazarlık yok al satçı arkadaşlar boşuna kimsenin vaktini çalmasın takas falanda yok havale sonra teslim şeklinde klasik forum hareketiyle. isteyene farkıyla komisyoncu siteler üzerindende veririm.

FT Howl 0.16 float neredeyse MW görünümünde 3000 TL
FT MEdusa 0.25 1800 Tl
BS fire Serpent satıldı
FN Doppler 0.03 satıldı.
resim link nasıl atılır bilmediğimden yazdım nasıl yapıldığını biri anlatırsa yaparım. ciddi alıcılar iletişime geçsin sadece dediğim gibi pazarlığa tabi değil.


NOT: AL SATÇILAR YAZMASIN DEDİM ABSOLUT ADLI ÇOCUK HERŞEYE YAZIYOR SANA İTEM FALAN YOK SEN GİT HİLE AL O PARAYLA HADİ.
H
11 yıl
B W P5 mi Bose QuietComfort® 15i mi ?
Arkadaşlar Merhaba

Bose QuietComfort® 15i, Acoustic Noise Cancelling® Silver Kulaklık
Bowers & Wilkins P5 Mobile

Dışarıda müzik dinlemek amacıyla bu iki kulaklık arasında kaldım. İkisininde amazon yorumları , markaları olsun kendini kanıtlamış kulaklıklar. Son olarak burdanda bir sizlere danışmak istedim. İkisininde Türkiye fiyatları ne yazıkki uçuk. Bose biraz daha pahalı. İpodla kullanacağım bu kulaklıkları. genelde dışarıda. Ev ortamında Audio Techina AD 900 ART Monitor modeli kullanıyorum. çok iyi bir kulaklık. en azından benim isteklerimi kullanıyor. Lakin ne yazıkki dışarıda takmak için çok kaba gerek ve inanılmaz uzun bir kablosu olduğundan dışarıda pek kullanamıyorum. Bu iki kulaklık arasından öneriniz hangisi olurdu ? Yada fp olarak daha iyi veya bu fiyatlarda şu kulaklık bunlardan daha iyidir diyecebileceğiniz bir ürün var mı ?

Saygılar

NOT: Sitedeki ergen gençliğin herşeyi baltalamasından ötürü gereksiz yorumlara kapalıdır. Bir öneriniz bir fikriniz kulaklıklar hakkında bir bilginiz varsa lütfen yorum yapınız.


Edit: İlave yorum.
H
11 yıl
Macbook öneri
Merhaba arkadaşlar. evdeki sistemimin ayarında bir apple almak istiyorum. Aşağıda sistemimi belirttim. laptoplarda kartlar vs değiştiği için pek bir bilgim yok nasıl bir sistem almalıyım aşağa yukarı aynı seviyede olmasını istiyorum. yani evdeki bilgisayarı çok aramayayım.

i7 3770 k
asrock extreme 6
8 gb ram
120 gb corsair ssd
7870 ekran kartı
creative fatality 3d recon champion ses kartı.
1 tb hdd.

kısacası ana hatlar bunlar. bu seviyeye yakın bir mac almayı düşünüyorum ne önerirsiniz teşekkürler. pcyi oyun oynamak içinde kullanacağım günlük işler içinde dip not olarak belirteyim.
H
11 yıl
320d e90 F30, Mercedes c 250 cdi , veya ?
Merhaba arkadaşlar.

Öncelikle belirtmek isterim lütfen konuda tavsiye yapan arkadaşlara yok japon almandan iyidir alman japondan iyidir tarzından girip mercedes bmw kapışmasına yada başka bir fanboyluk içeren konunun amacı dışına çıkaracak mesajlar yazmayalım. Rica ediyorum.

Arabalara karşı bir ilgim var 11 FD6 civic kullanıyorum. Değiştirmek istiyorum. ( nedenini sormayın lütfen tartışma çıkmasın başlıkta ) Yılda ortalama 40000 - 50000 bin arasında yol yapıyorum. Çoğunluğu otoban üzerinde geçiyor. Özellikle yaz aylarında. İyi kaçacak az yakacak bir araç arıyorum. Bir ara sadece iyi kaçan araçlara baktım type-r rx8 gibi satın almaları kolay olsada benim yürütebileceğim araçlar olmadığına karar verip alabilme gücümü artırmaya yöneldim. Birde muhakkak 4 kapı alacağım. 120 bin lira civarı en yüksek bütçem.

Tercihlerim arasında

1- E90 m paket var. Arabanın iç özelliklerine milyarlarca artı para vermeyi uygun gören biri değilim. Lakin bu M paketteki performansa yönelik şeylerin bana yüksek süratte normal bir e90 a oranla daha fazla güven verebileceğini düşünmekteyim. Bu m paketin artıları nelerdir kullanan birileri varsa açıklarsa çok memnun kalırım. Yakıtı etkilemiyor sanıyorum. Bir tek lastikler büyük diye biraz etkiler diye okudum normal pakete göre. 2006 yada 2007ydi hatırlamıyorum m paket kullanmıştım çok fazla kullanmasamda o sürüş zevkini unutamadım açıkcası mükemmel zevkli bir araçtı.
2- F30 320d var.

Tasarımını pek hoş bulmadım açıkcası. Çok beğendiğmi söyleyemem. Lakin yeni kasanın e90ndan daha da az yaktığını okudum. M paket e90 yerine boş bir F30 almaya değer mi. Kullanımı sürüşü nasıldır.

3- Son düşündüğüm araç c250 cdi manuel. 200 hp güç yakıt çok düşük. Bu aracıda düşünmüyor değilim lakin fiyatları biraz yüksek birde hiç kullanmadım bmw kadar zevklimidir arkadan itişi , kullanışı nasıldır bilemiyorum.

4- Çok bilgi olmasada BMW 4 serisi coupe olmasına rağmen beni bir cezbetti lakin bakalım son durumu ne olacak.


5-.ci olabilecek tavsiyeleriniz nelerdir yada bunlar içinde kullanan arkadaşların yorumları nelerdir .Dediğim gibi 50000 km ye yakın yol yapıyorum. Yüksek süratlere çıkıyorum gerektiğinde. yalpalamıcak bana güven verecek ve en önemlisi şehir içinde az yakacak bir araba arıyorum. [ Lütfen biri kalkıp otobanda basıyorsan bütün arabalar çok yakar gibisinden ukalaca cevaplar vermesin yada bu gidişle ölürsün gibi. bu tarz yorumlarınızı kendinize saklayın]

arabayı yaza doğru almayı planlıyorum. O yüzden bilgi birikimi olan arkadaşlardan ve bu araçları kullananların yorumlarını bekliyorum.
H
12 yıl
Asus Xonar Rog Phoebus vs Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty Champion
Merhaba ,

Evet uzmanlardan yardım bekliyorum. İkiside bildiğiniz üzere oyun ağırlıklı ses kartları. Hangisinden daha iyi randıman alınabilir ? Okuduğum yabancı forumlarda fatality champion da eksikliklerin daha fazla olduğu genel kanı olarak asus xonar rog phoebus daha çok önerilmiş. Genellikle imzamdaki kulaklıklar ile kullanacağım. Lakin Asus da optical kablo girişi olmamasını bir dezavantaj görüyorum özellikle True 5.1 Headphones lar için. Lakin Creative'in film müzik vs yani çok amaçlı kullanıldığında asustan daha iyi olduğunuda okudum. Çok amaçlıda size göre hangisi dağa ağır basar ? Oyunda hangisi daha ağır basar ? Sizlerin önerileri nelerdir yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar
H
12 yıl
[N]aked [K]ing Sharkoon XTatic Digital V3 Gerçek 5.1 Headset İncelemesi ( PS3 )
Merhaba arkadaşlar. [N]aked [K]ing Sharkoon XTatic Digital V3 Gerçek 5.1 Headset İncelemesiyle yaklaşık 7-8 aydır kullandığım bu üründeki deneyimlerimi nacizane bir şekilde sizinle paylaşmaya çalışacağım. Öncelikle ürünle ilgili soru ve cevaplarınız her zaman cevaplamaya çalışacağımı belirtip henüz ilk kulaklık incelemem olduğu için yanlışlarım ve acemiliklerim için şimdiden özür diliyorum. Bu inceleme daha çok PS3 oyuncularına yönelik olacağı için ağırlık '' game '' üzerine olacak.

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Sharkoon xtatic v3 , v2 den farklı olarak tek adaptörlüdür. Ürün gerçek 5.1dir. Sanal surround değildir. Bunun artılarını ve eksilerini birazdan sizinle paylaşacağım. Öncelikle ürünün kutu içeriğini göstermek istiyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >

Ürünün standart kutu içeriği yukarıda gördüğünüz gibidir. Ürünü aldıktan sonra diğer bazı kulaklıklar gibi ( Astro vb) harici bir şekilde birşey almanıza gerek kalmıyor.
Ürünün Kutu İçeriğinde Kulaklık , xbox ps3 pc chat kabloları , hangi ülkeye ait olduğunu bilmediğim ( 3 tane var) adaptör fiş uçları , Esas işi yapan amp , elimizin alında olan ses denetleyecisi , optic kablosu mikrofonu bulunuyor.

AMP
< Resime gitmek için tıklayın >


Üründe esas görevi yapan kutumuz. İlk resimdede görüldüğü gibi ürünün en büyük dezavantajı bana göre çok ama çok uzun kabloları. Her kabloyu o kadar uzun tutmuşlar ki gerçekten ortalık kablodan geçilmeyecek bir hal alıyor. Ürünün kurulumuyla ilgili çok birşeye değinmiyorum . Çünkü kurulumu gayet basit her ucu elinize aldığınızda zaten direk yerini görebilirsiniz. Lakin takılan arkadaşlar pm yoluyla bana ulaşırlarsa yine yardımcı olurum. Amp ile ilgili söylenecek ilk şey tek amp ile aynı anda 2 sharkoon kulaklığı kullanabilme imkanımız var. Amazonda kutu içeriğinde 2 tane kulaklık olarak satılan halide mevcut.

< Resime gitmek için tıklayın >
Kutumuzun sağ tarafında adaptör girişi , ses ayarı power dügmesi , bassları kuvvetli sevenler için DRC dügmesi Time Delay ve DRC bölümlerini seçme bölümleri var.
PS3 oyuncuları için bu tarafta yapılacak şey kesinlikle DRC düğmesini aktif halde oyun oynamamak. Özellikle FPS oyuncuları için. Zira bu düğme açıkken yön tayıni ve ses kasma gerçekten çok zorlaşıyor. Diğer taraftaki ayarlardaki klips Surrond ve VOL/PL şeklinde olmalı. Eğer DRC kullanmak istiyorsanız CTR ve TD DRC kısımlarında olmalı.

< Resime gitmek için tıklayın >
Kutumuzun sol kısmında pc analog bağlantı yerlerini görüyoruz

< Resime gitmek için tıklayın >
Kutumuzun üst kısmında ise Ps3 Chat Kablo girişi ve optic kablo girişi bulunmakta.

< Resime gitmek için tıklayın >

Kutumuzun alt kısmında ise kulaklık girişlerini görüyoruz.

Ampye girişlerin nasıl yapılacağı gayet güzel bir şekilde gösterilmiş. Sadece amp ye değil kulaklığın diğer girişlerinede kabloların nasıl takılacağı gösterilmiş.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Dip not olarak Şunuda belirtmek istiyorum. Adaptörden gelen bir uç daha var. Bu ucu kulaklıktan gelen diğer uç ile birleştirmezseniz kulaklıktan yana problemler ses gelmemesi kutunun üzerinde dolby ışığının yanmaması gibi vs sorunlar yaşarsınız.
< Resime gitmek için tıklayın >



Ses Denetleyici

< Resime gitmek için tıklayın >

Gerçekten en başarılı yönü kulaklığın bence bu. Ön , Arka merkez , bass hepsi elinizin altında. Hepsinin ses düzeyi ışıklarla belirlenmiş. Yeşil , Mavi , Açık Mavi , Kırmızı Olarak devam ediyor. Kırmızı Son ses. İstediğiniz hoparlörü dilediğiniz gibi ayarlayabilmeniz çok iyi. Bu kutudan chat sesini açıp kapatma , gelen chat seslerinin yüksekliğini ayarlama ve xbox girişi mevcut. Fps oyuncuları için sub bölümünü yeşile indirmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde basslar yüksek olacağından ses kasmak çok zorlaşıyor.


Mikrofon

< Resime gitmek için tıklayın >

Öncelikle mikrofon tamamen kırılmayacak şekilde yapılmış. Bildiğniz bir lastik edası veriyor. ama kopmayaacak bir lastik. ve istediğiniz gibi şekil vererek durmasını sağlayabiliyorsunuz. Mikrofonun girişi garip. Köşelerinde iki nokta var , Hem kulaklığın hemde mikrofunun. Bunları yan yana gelecek şekilde takıp tam terse çevirdiğimizde mikrofon tam anlamıyla takılmış oluyor. Bunun dışında iki noktayı yan yana getirip bırakırsanız mikrofon düşer, şayet düşmese bile mikrofonu öyle kullanırsanız kulaklığı ters takmış olursunuz zira mikrofunun olduğu yer sol kulağa gelmeli.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >





Fiş ile ilgilide bir kaç birşey eklemek istiyorum. Kutudan çıkan fiş bu şekilde.
< Resime gitmek için tıklayın >
Aşağıdaki resimlerde bizim ülkemize uygun fiş ucunu nasıl takılacağını gösteriyorum. Sola doğru çapraz oturtuğ sağa çevirdiğinizde otomatik olarak oturuyor. Otururkende çat diye bir ses geliyor. Çıkarırkende üzerinde push düğmesine basılı tutarak tam tersi yaptığınızda aynı şekilde fiş ucu çıkmış oluyor. Not Üzerinde ingilizce olarak gösterilmiş .

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >



Fps ve diğer Dip Notlar.

Ürün Türkiye'de satışı olduğundan alınabilecen en iyi kulaklıklardan biri bana göre. Özellikle hem fps hem film gibi herşeyi bir arada bulundurabilen ender kulaklıklardan. Fpste yön tayinini alışana kadar yapmanız biraz zor açık konuşmak gerekirse. Zira gerçek 5.1 de ses sanal surrounddan biraz daha farklı geliyor. Buna kulağınızın alışması zaman alabilir. Ama alıştıktan sonra sesleri çok rahat duyabildiğinizi farkedeceksiniz. Fps dışındada oyun sesleri efektleri gerçekten çok iyi. Bilgisayar ve müzik performansını bilmiyorum. Hiç denemedim. Lakin ps3 te film izledim. Gerçekten sinema salonundan çok daha iyi bir atmosfer veriyor kulağınıza. Gerçekten film başarısı eşsiz bana göre. Filmlerde en iyi sesleri bu kulaklıkla duyabilirsiniz. Zira sinemadan bile çok çok iyi.



ARTILARI

1- Türkiye'de bulunabilmesi , garantili olması
2- Çok yönlü olması ve her konuda performansı iyi olması
3- Fps de Gerçek 5.1 olmasına karşın sound whoring yapabiliyorsunuz.
4- Türkiye'deki fiyatının yurtdışı ile arasında çok büyük uçurumlar olmaması
5- Kutu içeriğinde herşeyin bulunması, aldıktan sonra harici birşey aramanıza gerek kalmaması
6-Ergonomi olarak yaz ayları hariç gerçekten rahat kullanışlı bir kulaklık. Özellikle gözlükle kullananlar için pek bir zorluğu yok.
7- X tatic ışığının gece lambası olarak kullanabilinmesi Ben öyle yapıyorum
< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >


EKSİLERİ

1- Kablo , kablo kablo , bana göre beni bu üründen soğutan neden, o kadar çok uzunlar ki insanı yıldırıyorlar ayağınıza dahi dolaşması cabası.
2- Ürün yaz ayları için pek ideal değil. Kulağı çok terletiyor. Gerçekten çok ve bu rahatsız ediyor bir süre sonra.
3- Ses patlaması olması ve bunun uzun sürmesi , yaklaşık 20 saniyeyi buluyor ve kulaklığı hemen kafanızdan çıkarıyorsunuz sonra düzeliyor. ( fps te karşılaştığım bir sorun )
4- Sound Whoring olayında diğer kullandığım sanal surround , stereo kulaklıkların çok gerisinde. [ Astro , Sennheiser ]



Kulaklık ile ilgili deneyimlerim bunlar. Sürcü lisan ettiysek affola zira ilk incelemem. Ürünle ilgili her zaman yardımcı olmaya çalışırım. Yakın zamanda [N]aked [K]ing tarafından diğer gelecek incelemeleride belirtmek istiyorum .

Astro Mixamp Pro Sennheiser Pc360 incelemesi

Astro A40 vs Astro Mixamp Pro Sennheiser Pc360 combo vs Sharkoon X Tatic Digital V3 Karşılaştırması [FPS]



Saygılar , Sevgiler Esen Kalın..
[N]aked [K]ing - Hata34Hata35
H
12 yıl
Yurtdışı Gümrük Yardım
Merhaba arkadaşlar. Yurtdışından alışveriş yapan arkadaşlara sormak istediğim bir soru var.

Yurt dışından bir ürün alacağım. İngiltereden. ürünün net fiyatı günümüz kuruyla 800 lira. gümrük sınırının bir hayli üstünde anlayacağınız. ürünün vergisini ödemeyede razıyım. Lakin bir kaç sorum var. İzmirde ikamet ediyorum. Şimdi bu ürün geldiğinde sınırı falan aştığında nereye gideceğim. Kargoyu ups ile yolluyor alacağım firma. Ptt ile değil. lakin hiç sınırı aşan ürün almadım yurtdışından. ptt ile mi gelir. Şimdi ürün geldiğinde ne yapacağım ne edeceğim. hiç gelmeme ihtimali var mı ? bu yüzde 20 lik gümrük aşma vergisini nereye ödeceğim. bu soruları yanıtlayabilirseniz çok sevinirim.
H
12 yıl
GOW Col 1 -2 PSN KARDEŞLİĞİ
God of War Collection hem 1 hemde 2.ci için ortak psn kardeşi arıyorum. Kredi kartı vardır. İlgilenenler pm atsın.
H
13 yıl
Performanscılar Lütfen Baksın !!
11 Sıfır Civic 1.6 eleganceım var. fakat anneme kullanması için bırakıcam. rahatlığına iyi alıştı o yüzden kendime düşük motor yüksek beygirli araç düşünüyorum performans sever ve kullananlr tavsiyelerini paylaşırsa sevinirim..

2.0 Type-r Fn2 kasa düşünüyorum. Fakat 2.0 motor vergisinden biraz evdekinlerle papaz olduğumdan bunu elemek durumunda kalıyorum. Kalbimdeki araç bu ama.

1.4 Scriocco düşünüyorum. lakin en ucuz ikinci el 46 47 milyar dolaylarında ve mutlaka ya parça değişmiş yada boyalı. Performansı tatmin edici oldğunu biliyorum. Fakat kullananlar varsa yorumlarını paylaşırsa sevinirim..

diğer bir tericihim 1.4 MAZDA RX8 200 beygiri geçen bu araç çok kafama yatıyor. 2.elide makul. 40 milyar dolaylarında keseme uygun. fakat izmirde hiç yok bu araç. 0 yani o yüzden biriyle araba hakkında konuşamıyorum bile bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..

yada mazda scriocco gibi düşük motor yüksek beygir performans araçları tavsiye edebileceğiniz neler var. yüksek motor demiyorum çünkü çok yakıyorlar performans kullanımında. önerebileceğiniz araçları ve bu yazdğm araçlar hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

saygılar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.