N

Teğmen
06 Temmuz 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
60 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
4 yıl
Apple Öğrenci İndirimi hk.
merhabalar, bir sorum olacaktı; bir hafta önce Apple’dan öğrenci indirimiyle bir MacBook Air satın aldım, AirPods ile birlikte. ama öğrenci belgesi kaydı yaptırmadım, şimdi bu bilgisayarı bir üniversite öğrencisi olan arkadaşım almak istiyor, o kendi öğrenci belgesini kaydeder büyük ihtimalle, benim sorum şu; fatura ismiyle öğrenci belgesi farklı olunca bir sorun oluşturur mu? ya da hiç kayıt yaptırmadan kullansa sıkıntı olur mu? aksi halde bilgisayarı iade etmeyi düşünüyorum.

yardımcı olabilirseniz sevinirim
N
4 yıl
iPhone\u0027dan Mac\u0027e fotoğraf aktarma
Herkese merhaba, sorum başlıkta da belirttiğim gibi iPhone'umdaki fotoğrafları/videoları MacBook'a nasıl aktarırım? bunun için kablolu olan yöntemi de AirDrop'u da kullandım fakat tüm fotoğrafları aktarmıyor maalesef. +1900 fotoğraf var bunlardan sadece 1000 tanesini falan aktarıyor; sanırım diğer fotoğraflar iCloud'da olduğu için.

Bu konuda yardımcı olabilabilirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler
N
4 yıl
YKS tercihine itiraz dilekçesi hk.
Herkese merhaba arkadaşlar. Bu konuyu bir yakınım adına açıyorum, kendisinin forumda hesabı olmadığı için onun adına size bir şey danışmak istiyorum.

söz ettiğim yakınım bu seneki yks sınavından aldığı sözel puanıyla x üniversitesinde bir bölüme yerleşti ve daha sonra bölümü istemediği için aynı üniversitede tyt puanıyla alan başka bir bölüme geçiş yapmak istiyor.

bunun için de itiraz dilekçesi göndermek istiyor, böyle bir şey mümkün müdür? yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler
N
4 yıl
TYT mat için YouTube kanal önerisi
herkese merhabalar, TYT matematiğe yeni başladım. temelim zayıf, dershaneye de gidemiyorum korona olaylarından dolayı, o yüzden YouTube’dan hangi hocayla ilerlememi önerirsiniz?
cevap verecek olanlara şimdiden teşekkürler.
N
5 yıl
iPhone 7 parola unutulması
Herkese merhaba, yeni alınan iPhone 7'nin parolası unutulmuş durumda ve iTunese bağlanamıyor. bu sorunla ilgili neler yapılabilir? bilgisi olanlar yazabilirse çok sevinirim..
N
6 yıl
iTunes’dan geri iade alma hk
Herkese merhaba, ben birkaç ay önce banka hesabımdan iTunes bakiyesi alarak oyun içi alışverişler yapmıştım, şu an aldığım ürünleri iade almaya çalışıyorum fakat ödemeler iTunes hesabıma yansıtılıyor, banka hesabıma yansıtılmıyor. Bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim.
N
6 yıl
iTunes kart
Arkadaşlar selam, itunes kart ile oyun içi alışveriş yapabiliyor muyuz?
N
7 yıl
Esenboğa havalimanından Hacettepe hastanesine..
Merhaba arkadaşlar, birkaç gün sonra Hacettepe hastanesinde bir doktora muayene olmak için gidicem, Esenboğa havalimanından oraya nasıl geçebilirim, havaşla nereye kadar gidebilirim ve sonra hangi ulaşım aracını kullanmalıyım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
N
7 yıl
Asus x550jk Laptop şarj olmuyor
Merhaba arkadaşlar, 2 sene önce aldığım Asus x550jk modeli laptop 1 haftadır şarj olmuyor, fişi çıkarınca kapanıyor, fiş takılıylen açılınca da 15dk-30dk sonra kapanıyor. Garanti süresi biteli 1 ay oluyor, bu konuyla ilgili bilgisi olan birisi varsa yardımcı olabilir mi?
N
7 yıl
Yalın internet tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar, şuan kullanmakta olduğumuz Turkcell 4.5g Vınn aylık 50gb kotalı paketi iptal ettirip yeni bir internet bağlattırmayı düşünüyoruz. Bildiğiniz ya da kullanmakta olduğunuz yalın internet paketi varsa önerilerinizi almak isterim, şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.