S

Çavuş
16 Haziran 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
8 yıl
Zara\u0027nın eski sezon ürünleri hakkında
Beyler bu aralar Zara'nın büyük ihtimalle eski sezonu olan bir ceketini aramaktayım.İnternette bu konuyu baya bi araştırdım,fakat maalesef işe yarayacak çözümleri bulamadım.Zara'nın eski sezonundan olan beğendiğimiz bi ürünü herhangi bir yerden temin edebilme şansımız var mıdır?

https://www.lyst.com/clothing/zara-combined-jacket-maroon/

< Resime gitmek için tıklayın >" target="_blank">< Resime gitmek için tıklayın >
S
8 yıl
Key takasındaki garip durum (?)
Arkadaşlar bu csgolounge daki satıcılar çok mu akıllı yoksa ben mi anlamadım örneğin 320 TL'lik bir bıçağı 42 keye bile satan varken,(40 keyden aşağı koyan yok.) aynı durumda kendileri almak isterse %70-80 fiyatı tutturup 35-36 key deyip duruyorlar.Gerçek fiyatını karşılayabilecek şekilde en iyi nereden key takası yapılır ?
S
8 yıl
...
Silinsin...
S
9 yıl
Takas ile ilgili bir soru
Merhaba arkadaşlar elimde Stattrak SCAR-20 Cyrex Az Aşınmış,Şafakta Uluyan ve ESL One Köln 2014 (Kırmızı) stickerlı silah bulunmakta.Sizce ne kadarlık bir overpay alabilirim ?

Teşekkürler...
S
9 yıl
CSGO Lounge\u0027daki kişilerin yaptığı saçmalık
Merhaba arkadaşlar aktif olarak CSGO Lounge'da takas ve bet yapmaktayım.Sorun özellikle case,souvenir package takası yaptığım kişilerle.Bu kişiler itemleri alıp açtıktan sonra eğer düşük değerli skin çıkartırlarsa, o skinlerle takas olarak bana verdikleri skinleri geri almak istiyorlar.Hal böyle olunca tabi arada hem fiyat hem de kalite açısından bir fark oluşuyor,doğal olarak bende istemiyorum ve eğer teklif ettikleri takası kabul etmezsem ağlayıp zırlıyorlar ve şikayet,küfür gibi yollara başvuruyorlar.Bu amaçsız şikayetlerden vb. dolayı takas banı vb. yeme ihtimalim var mıdır ? Emeklerimin boşa gitmesinden korkuyorum ve tabi ki şunu da söyleyebilirim ki genelde yaptığım takasları SS'lerle belgelemekteyim.

Teşekkürler...
S
9 yıl
Calvin Klein Saat
Merhaba arkadaşlar bu aralar bir saat seçimi telaşı içerisindeyim ve araştırmalarım sonucunda bana uygun olan Calvin Klein K4N2114N modelini beğendim.Sizce bu model nasıldır ve bu fiyat aralığında başka alternatifleriniz var mıdır ?

Teşekkürler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.