T

Çavuş
14 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
59 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
13 yıl
LG194WT-SF model monitör problemi
LG194WT-SF Model LCD monitörüm var. 4 senedir sorunsuz olarak kullanıyordum fakat dün bozuldu. Monitör açma tuşuna basıyorum ve ışığı yanmıyor, açılmıyor. Başka güç kablosuyla denedim sonuç yine aynı. Servisle konuştum güç beslemesinde problem olabileceğini söyledi. Sırf hasar tespit için 20 lira ücret alacaklarını ve ondan sora istersem tamir ettirebileceğimi söyledi. Bu model monitörler için istenilecek servis ücreti ne olur? Buna değer mi yoksa yeni bir monitör almak daha mı mantıklı olur? Yardımlarınız için şimiden teşekkürler.
T
14 yıl
Windows 7 kendiliğinden ses kapanıyor ( mute)
Windows 7 64 bit kullanıcısıyım, hata bugün başladı ve 10 dakikada bir ses kendiliğinden kısılıyor. Öncelikle 1 ay önce aldığım logitech kablosuz klavyeden şüphelendim (üzerindeki mute tuşundan dolayı) fakat klavyenin pillerini çıkarttıktan sonra yine ses kısıldı. Daha sonra ses sürücüsünü güncelledim fakat problem gitmedi. Onun dışında ekstra yüklediğim bir program ya da kullandığım bir donanım hatırlamıyorum. Alakalı olur mu bilmiyorum ama son bir iki gündür virüs uyarıları almaya başladım. Genellikle trojan tarzı virüsler. Kendilerini sistem dosyası olarak tanıtan cinslerinden. Benzer bir sorun yaşayan ya da çözümünü bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum.
T
14 yıl
Kağıthane Belediye binasının oraya nasıl gidebilirim
Kağıthane Belediye binasının oraya nasıl gidebilirim bilen var mı?? Güzergah olarak metrobüs hattını baz alabilirsiniz. Okmeydanı durağında insem ordan bir otobüs ya da minibüs bulabilir miyim?? Şimdiden teşekkürler..
T
14 yıl
Hot Tamale
Loopun linkini yazacağımı sandınız değil mi??


Hot Tamale:

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.